- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
Bisey soracam onu nerden anladınız yada nerden cikardiniz
sencede gayet açık değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bisey soracam onu nerden anladınız yada nerden cikardiniz
eşiniz sadece şunu istiyor sizden .......bir kahve yapıp hayatım bugün günün nasıl geçti.... hiç bir şey yapmasan bile bunu yap diyor kısaca.... spora değil bana gel diyor....
aslında o kadar çok şey diyor ki siz doktor olmuş anlamamışsınız ki...
bence 2 şeyi bir arada yapmayın.. dikkatiniz dağılmasın. yanlış teşhis falan olur sonra.Bir yandan hasta bakıyorum o yuzden her an yazamiyorum
Spora değil bana gellll
eşiniz sadece şunu istiyor sizden .......bir kahve yapıp hayatım bugün günün nasıl geçti.... hiç bir şey yapmasan bile bunu yap diyor kısaca.... spora değil bana gel diyor....
aslında o kadar çok şey diyor ki siz doktor olmuş anlamamışsınız ki...
sencede gayet açık değilmi
yok yok bu adamda şeytan tüyü var bak sizi de istediği kıvama getirecek şuraya yazıyorum
adam istediğini elde etmeye alışmış diyorsun yavv tırnaklarıyla kazıya kazıya elde ediyor
yani yada sporada beraber gitsinler olamazmı
illa ciddi bişeyden konusmak zorunda değiller beraber oyunda oynayabiliriz
benimde eşim vardiyalı çalışıyor bir hafta gece yarısı geliyor sabahları vbeya akşamları o geldiğinde uyanmasam hiç görüşcemizde yok yani :)
erkek bu noktada tatmin olmazsa küçük şeyler bahane olur.
Gözlerim doldu ya inanamadim bir erkeğin kendini boyle anlatabilmesine ve hassas olmasına... İstediği sizsiniz aslında Eşiniz sizi istiyor... Bence çözümü sizde..
Ben olsam.başka ise girerdim eğer sansim varsa... Dizilerinize telinize de takilmayin ornegin instagramda gezinirken yatin esinizin dizine öyle bakin..
Eşiniz ilginizi ozlemis çok duyarli bir Eşiniz var elinizden geleni yapin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam da sadece doktor olanlar yazsım diye düşünmedim ben. Ben doktor değilim gayet de yazdım. Engel değil yani. Elli kere de ne için öyle başlık açtığını anlatmış. Ben de öyle başlıklar açtım. Dikkat çeksin diye biraz da. Ve evet konuya doktor bir kadın iyi bir yorum yapabilir. Doktor kadınlar bakar mısınız demek diğerleri okumasın demek değil ki. Konu sahibinden cidden öyle bir elektrik aldınız mı? Yorumlarından ya da konusundan sadece doktorlar baksın demiş gibi? Üzgünüm hiç bir şey konunun şu anda geldiği seviyeyi açıklayamıyor.
doktor hanım burda bıze bıle vakıt ayırıyorsun..
ne olurdu şu kocanın yanagından bı makas alaydın..
cennetın kapısı açılırdı belkım..
Hepimiz boşanıp bu modelden 1 adet istiyoruz sanırsam
Hepimiz boşanıp bu modelden 1 adet istiyoruz sanırsam