Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Spora değil bana gellll

neden konuların içinden karşılıklı tartışma oluşturuluyor anlamıyorum.

arkadaşım çok yoğun bir hayatın var.eşin kabul etmiş.
sadece belki kendini rahatlatmak için yaptığın aktivitelerinin aldığı zamanda kendisiyle olmanı bekliyor.

birbirinizin derdini anlayamıyorsunuz.
ama mektupdaki en bariz duygu ÖZLEM.
eşin seni eleştirmek için yazmamış o mektubu.kazanmak,tekrar duygusal bizi yakalamak için tüm sitemi.

gereksiz beklentileri yok ve çok ince düşünceli.
belki pohpohlanmaya alışık büyüdüğünden annesiz kalmış bir çocuk tepkisi veriyor olması seni kızdırmış olabilir ama anlattığı kadarıyla aile olarak paylaşımnız pek kalmamış.
zamanınız kısıtlı.o da bilincinde.
açıkca söylemiş tv,net,ya da spor zamanlarına bile razı.

inşaALLAH birbirinizi yıpratmadan orta yolu bulursunuz.

ne kadar güzel ifade etmiş adamcağız kendini. ne kadar güzel anlatmış sıkıntısını.

Sonuna kadar haklı eşin arkadaşım.

Spora değil bana gellll

yani yada sporada beraber gitsinler olamazmı
illa ciddi bişeyden konusmak zorunda değiller beraber oyunda oynayabiliriz
benimde eşim vardiyalı çalışıyor bir hafta gece yarısı geliyor sabahları vbeya akşamları o geldiğinde uyanmasam hiç görüşcemizde yok yani :)

bu ne şimdi.
doktor olunca psikolog mu olmalı insan.
ya da doktorlar her şeyi biliyor mu?

doktor hanım burda bıze bıle vakıt ayırıyorsun..

ne olurdu şu kocanın yanagından bı makas alaydın..

cennetın kapısı açılırdı belkım..

yok yok bu adamda şeytan tüyü var bak sizi de istediği kıvama getirecek şuraya yazıyorum

adam istediğini elde etmeye alışmış diyorsun yavv tırnaklarıyla kazıya kazıya elde ediyor

Dogru.sabirlidir.domuz gibi sabirlidir ama asla vazgeçmez.bu beni deli ediyor.inat.yanlis oldugunu anlayınca evet yanlis ama ağzımdan cikti bir kere der gene geri Adim atmaz.200isciye amirlik yapıyor hep iktidar onda bu sekilde olunca dayanamıyorum bana da oyle davranıyor gibi algiliyorum

İşte fedakarlık bu yawrumm..
Dötünü dönüp uyusann tamam artık başlar sorunlarr

erkek bu noktada tatmin olmazsa küçük şeyler bahane olur.

ya zaten bence konu açıkça bu ama adam lafı baya uzatmış.bir iki işve cilve ile sorunu çözerdi; adamda diğer mevzuları gözünde büyütmezdi bu kadar

Son düzenleme:
Vallahi kim haklı kim haksız bilemem ama böyle devam ederseniz bir sonraki konunuz eski eşim başklıklı olacak gibi görünüyor

Gözlerim doldu ya inanamadim bir erkeğin kendini boyle anlatabilmesine ve hassas olmasına... İstediği sizsiniz aslında Eşiniz sizi istiyor... Bence çözümü sizde..

Ben olsam.başka ise girerdim eğer sansim varsa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepimiz boşanıp bu modelden 1 adet istiyoruz sanırsam

Son düzenleme:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorlukla ilgisi yok lutfen boyle düşünmeyin.yogun çalıştığımı söylemek istedim

kocacık kocacık dıye gozumuze sokmaya calısan görmemıs zatın,başka bı versıyonu galıba bu doktor hanım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…