Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin yorumların çok itici...Konuyla alakasuz ama çok iticisin ...

Katılıyorum malesef. Sevgili elmayra neden bu kadar orijinal olma çabasındasın acaba. Hangi konuyu açsam seni görüyorum ve buraya derdini yazmış bayanlara laf sokmakla meşgul oluyorsun. Bi de bi iki bayan "ay ne komik" falan yazıyo bu arkadaş da egosunu tatmin ediyor herhalde.

kk uzerinden kavga ediyolar ya da karsimizda sizofren biri var.
ben nedense 2. oldugunu dusunuyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

bu arada bayan olan hakkaten cok haklisin bu konu gercekse. byrda baklava yaptigindan bile bahseden kadinlar tarafindan hakliligini tasdikletmek isteyen egosu tavani da asmis bir erkek var.

edebi dili kullanarak bu mektubu sirf hakliligini kanitlamak icin yazmis ve sanirim daha en basindan mektubu bu sekilde yayinlamayi dusunuyordu.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

Kesinlikle katılıyorumm bu mektup çok planlı sinir oldum haksızsın be adam sırf bak bütün kadınlar böyle bir erkek ister kıymet bil demek için yazmışsın o mektubu olmaz böyle ego

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşin sana ' a muhtaç kalmış tabiri caizse .. Biraz internetle , telefonunla ilgilenmekten sen eşinin yanına

da, ona onu sevdiğini göster .

Biraz dışarı çıkıp ilk defa tanışıyor gibi eğlenin.. Biraz aşk'ınıza zaman ayırın ...

Herkesin derdi farklıdır iri ufaklı kimseye ,

bu muydu derdin ? denmez . Bir derdim var burası derdin iticisi irisi ufağı olmaz '' bence ''

Eşinize bizden not iletin buraya girip sizin yerinize konu açamaz.

Ayrıca burası bir site karı koca kavgalarınızı evinizde yapın lütfen...

Genellikle kadınlar böylesine iç döker.
Kendini ve isteklerini çok güzel ifade etmiş.
Anlatılanlar bunlarsa eşiniz haklı ve üzgün.
Sizden vakit ayırmanızı dilenir olmuş.
Ama sizin için durum nasıl
Siz yazsaydınız ne yazardınız
Sizi kıran, üzen, eşinizle vakit geçirmekten iten şeyler mi yaşandı
Bu gibi cevaplar olmadan diyeceğim tek şey eşiniz kendini çok iyi ifade ediyor.

Konuyu hortlatmışsınız 2014 de açılmış konu ayrıca açan kişi de erkek yani kadının kocasıymış

Nereden buldun konuyu canım cım

benim anlamadığım bunlar diziyi mesela neden beraber izlemez? ortak sevilecek bir dizi bulunabilir

Esin haklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…