Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl rahatladın Di mi. Az kalsın iyi koca olduğu gerçeğiyle yüzleşecektin.,

Kızlar son zamanlarda yeni konular sizi kesmiyor sanırım, eski aksiyonlu konuları uyandırıyorsunuz. Ama konu nasıl güzeldi ya
Adama bak karısı yerine konu açıp kendini övdürmuş millete vay uyanik:)
Ama güzel yazmış ağzı laf yapıyor hee.
Bir an dedim ya ne kocalar varmış sonra eşinin yazısını okuyunca dövesim geldi. Umarım iyilerdir.

Yıllarca kadının canı çıkmış gık dememiş, herif iki terso yiyince incinmiş, kadın forumlarına koşmuş. Piremses erkeğe hayır.

Drsıkıntı koca. Seni etiketledigim karısı.
Tamam pamukcum baktım şimdi. Teşekkür ederim 10 ay sonra 1 aylık çocuğu olmuş
Karısının yerine konu açmış manyağa bak.
İlişkilerinin sağlıksız olduğu burdan belli. Karı-koca arasında bir sorun varsa sürekli birilerini hakem yapamazlar. Kaldı ki kadınlara özel bir foruma kocanın konu açması yakışık değil.

Yıllarca kadının canı çıkmış gık dememiş, herif iki terso yiyince incinmiş, kadın forumlarına koşmuş. Piremses erkeğe hayır.
Aynen öyle aslında mune veya kazen erkekler kulübü açmalı böyle olmuyor adamların kulübü yok sıkılıyorlar.
Ama konuda ki adam baya hassas yazmış diyorum ki acaba çeviri mi yapılmış kelimeleri böyle kullanan erkek görmedim ki ben şaşırdım bayaaaaa

Adam haklı.net. o kadar burda duyduğumuz heriflerin yanında seninki melek. Değerini bil. Biraz kocana vakit ayır.

Ortalama bir erkegin bu durum isine gelir, coktan kendine paralel bir hayat kurmus olurdu. Yanlis yapmak istemiyorum demis.
Madem cok az vaktiniz var o az vakitte esinizle bulusmak, sevismek, opusmwk, yanyana otururup ayaginizi kucagina uzarmaktan baska bir sey dusunmeyeceksiniz. Isleri cabucak bitirip gerekirse bos bos oturacaksiniz.

Bu heyecani bu telasi duymuyorsaniz iciniz kipir kipir olmuyorsa nobetten gelip ilk firsatta koynuna sokulup uzanmiyorsaniz yol yakinken bir birinizi incitmeden birbirinizi servest birakin.
Cok konusmak iyi degildir. Ainesi istir kisinin.
Anladim diyeceksiniz, ozveride bulunacaksiniz , ergenler gibi kuytuda kosede bulusup adami sevgiye bogacaksiniz. Annenizde bekleyecek (yaslandiklari da zaten ilgilenmeniz sart olacak) , spor da bekleyecek (sporu esinizle yapin bol bol kisa surede daha cok kaloru yakarsiniz, cildiniz guzellesir, vucudunuz dirilesir, neseniz artar),
Buzlugunuza guzel yemek cikaracak altliklari dolduracaksiniz, istahla yemek yiyeceksiniz.

Zor mu zor.
Ama yapilir.
Haklilikla ilgili degil sorun.
Sizin bir kocaniz var ama adam yalniz.
Yalnizlik Allaha mahsus.

eşiniz duygularını ve isteklerini çok güzel anlatmış birbirinizide seviyosunuz anladığım kadarıyla böyle güzel seven dürüst insanlar birbirinizi bulmuşsunuz, lütfen sevginizin değerini bilin derim. bu zamanda mutlu giden evliliklerde bile eşler aldatabiliyolar,

Ay ciddi misin hangi sayfada

Sinirim bozuldu bu nasıl konu ya. Dr hanım arada gelip durum güncellemeleri yapsaydı bari şuan ki durumlarını da merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…