Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Özellikle şu kısımdan çok etkilendim..
Duygularını çok güzel ifade eden, düşünceli bir eşe sahipsiniz.
Kaybederseniz çok üzüleceğinizi düşünüyorum.

Eğer mektupta yazdıkları tek taraflı değilse, okurken suçlu hissettiyseniz, evet haklı aslında
dediyseniz lütfen kendinize çeki düzen verin.
Evet daha az gezin, ve hep bu adamla gezin gerekirse.

İş dışında bol vakti olanlar spora, arkadaşları ile gezmeye vakit ayırabilir.
Ama zaten azıcık vaktiniz kalıyorsa çoğunu eşinize ayırın.

Çok bıkmış ve çok haklı görünüyor..
Üzüldüm okurken..

eşiniz sizi çok sevdiğinide dile getirmiş sizden istediği paylaşım birazcık... mektuba göre haklı gibi görünüyor

Sevgili arkadaslarım.
Öncelikle konumuza yaptığımız yorumlar icin cok tesekkur ederim.
Ben konuyu açan drsikinti in esiyim. Yani asıl konu sahibesi benim.
Esim cok bunalmış olacak ki. Benim yerime konu açıp yazmış. Bana da linki mail atmış.
Hepsini tek tek okuyamadım.
Ama okuyabildigim kadarı ile cevaplayacam
Ben 29 yasında uzmanlık eğitimi alan bir doktorum. 2 yıllık evliyim. 10 yıllık bir birlikteliğimiz var. Beraberliğimizin 4. Yılında ayrı sehirlerde olmamızdan ötürü zorlandığımız birbirimizi özlediğimiz beraber olmak istediğimiz icin Türkiye derecesiyle girdiğim ilk 5 teki bir üniversiteden onun ve ailemin bulunduğu sıradan bir üniversiteye yatay gecis yaptım. Tus zorunlu hizmet derken epey zorlandık. Ben hiç nefes almadım. Tatile gitmedim. Kimseyle görüşmedim. Tv izlemedim. Sınavı kazanmak icin çalıştım. Cok yogun nöbetleri olan bir bölüm kazandım. Nöbetler su sekilde. 36 saat. Yani bu sabah hastaneye gidiyorum. Yarin aksam çıkıyorum. Sonrası da ertesi gun yine normal mesai. Yani Nobet sonrası eve gidemiyorum. Nöbetlerde sansliydsm 2 saat uyuyaniliuorim.boyle ayda 13 nöbetler başladım. 10 a düştü. Simdi 8 nobet tutuyorum. Cumartesi de çalışıyoruz. Yani haftanın 6 gunü çalışıyoruz. Ayda 8 de nobet. Nobet sonrası sabah devam.
Tabi ki pert oluyorum. Simdi biraz daha iyi sayılırım. Gun asırı nobet nerde 4 gunde bir nerde. Esim de cok yogun çalışıyor. 7-8 gibi gelir. O da yoruluuor. Eve gelir. Klasik erkek. Ayakkabı halinin üzerine. Pantolon koridora. Camasir makinasının üzerinde Esofman. Ütü masasının üzeri bi kere giyip attıkları ile dolu. Yemin ederim salonda 3-4 çift çorap olurdu. Her gun birini çıkarıp atmış. Nasıl sinirlerim bozulurdu bunu anlatmak cok zor. Ve benim esim hala bana ayazkkabimi sildin mı diye soruyor. Annesi hala ayakkabısını siler. Zeytininin çekirdeğini çıkarır. Cok severim kayınvalidemi ama kendilerine bunlar yüzünden su an bile sevgilerimi yolluyorum.
Sabah kıyafetlerini çıkarırım elimden geldiğince. ( ben ondan erken çıkıyorum ) eve geldiginde yemek hazır olur bütün bu yoğunluğa rağmen. Yer ve tv karşısına geçer. Eve geldikten sonra en az iki kez tuvalette yarım saat vakit geçirir kendi icin yapıyormuş bunu. İnternete giriyor. Rehabilitasyonmus. Ben yanında tlf alsam kızıyor.
Ogle arasında beraber yemek yeme şansımız yok mesefef is yerleri cok uzak. Arkadaşlarımla yemeğe gitmeye spor yapmaya vakit buluyor kocana vakit bulamıyor musun diyen Arkadaslar olmus. Sadece ayda bir gun ogle arası servis grubu Hocayla yemeğe çıkıyor. Servis geleneği bu. AYDA SADECE 1 GUN. Bu ayı bitirdik yemegi. Onun dışında 3-4 ayda bir arkadaşlarımla birşeyler yapabiliyorum. O da bir iki saat.
Spora gelince sadece 3 hafta oldu.
Bunu da kendim icin yapıyorum. Esim istiyor ki sadece kendisi olsun. Kendi istedikleri olsun. Cok kıskanç. Etek giydiğimde laf eder elbiseye laf eder makyajima sacıma karışır. Sacımı onun istediği gibi kestiriyorum. O istemiyor diye boyatamiyorum.
Evet çiçek ekerken yanında olmadım. Cunku o gun gercekten cok yorgundum ve beni tersledigi icin yanında durmak istemedim.
Biz bu günlere hep fedskarlilarla geldik. Cok zor zamanlar geçirdik. Cok mücadele verdik. Cok seviyorum onu. Ama cok bunaldım artık. Bazı konularda beni bitirdi. Daha simdi çabalıyor.
Evet artık ortalığı dağıtmıyor. Yemek yapma birlikte olalım diyor. Yapışık ikiz gibi olalım diyor. Ama her gun bir saat tuvaletten adam benim haftada bi kac gun 1 saat görebildiğim spora laf ediyor. Spora bile o daha simdi izin verdi diye gidebiliyorum.
Hepsini okuyamadım ama yorumlarınız icin tesekkur ederim bir de benden dinleyin istedim

Çok üzücü gerçekten.Adamcağız ne kadar düzgün ve suçlamadan yazmış,yazık.
Neden yazık dersen,eşinin durumunda milyonlarca "kadın" var.
O kadınlar eşlerine beni sevmiyor musun dediklerinde,eşleri onlara "seninle evlendim ya...yanındayım ya..." derler.
Sen de aynı o adamlara dönmüşsün.

Sahi neden evlendin sen ?
Sırf kocam olsun diye mi ? Kocam var mı var,o kadar.
Peki saksı mı bu adam ?
Saksıdaki bitki bile su istiyor,ilgi istiyor.Konuşunca coşan çiçekler var :)

:44:

Yok kız benim minnoşun ayakları kokmaz, ama tabi 3-5 gün üstüste giyilen çorabı düşünemiyorum

İyi seninki atıp atıp yenisini alıyomuş, bizimki delinene kadar giyer

Bayildim buna yA.benim esimde coraplari hep yerde bitakir.almak ustedigimde; birak ben inu gene giyicem der.ps3oynarken ciakriyor oyun bitince giyiyor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bize cevapları eşiniz mi verdi? garip biir adammış dogrusu.hoşlanmadım

Ne yani bütün cevapları eşin mi yazdı ?
O halde neden anlamsızca senin tutumunu savundu ?

Ben yorumda tek taraflı değilse diye bu yüzden belirttim zaten.
Sizden dinlediğimde ilk üzüntümün kalmayacağını tahmin etmiştim
Dağınık erkek zordur. Benim eşim benden bile düzenlidir bu konuda sizi anlayamam.

Ama hatasını farketmiş ve çabalıyor olması güzel.
Tuvalette bir saat vakit geçirmesine güldüm kusura bakmasın :)
Daha ferah mekanlar bulabilir..

Bence ciddi ciddi aylık planlar yapmalısınız.
Şu saat beraberiz, şu saat kendi halimizdeyiz şeklinde..
İyi olursunuz mutlu olursunuz inşallah..

bir de doktorum çok yogunum felan yazıyordu ayyy bayilazammmmmmm

Ne yani bütün cevapları eşin mi yazdı ?
O halde neden anlamsızca senin tutumunu savundu ?

Hanımlar kusura bakmayın ben kendi hanımıma bazı seyleri kavratamadim.bir terapi almıyoruz siz bize terapi oldunuz.hanimimin ağzından yazdım cunku onun gözünden kendimi eleştirmek ve eleştirmenizi istedim.onun haklı yanlarını vurgulamak istedim.ama hiçbirinde yalan yok ekleme yok.o gercekten haklı mı yoksa ben bosa mı çabalıyorum öğrenmek istedim.
Tesekkurler

I
Biri bizle dalga geçiyor sanirim eğer esiniz yazdiysa neden kendisini kotuluyor siz yazdiysaniz bu ne simdi neler oluyor biri aciklayabilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu ne ya reklam konu gibi. Eşi yazıyor falan. Konu facede paylaşılmış 985765967 kullanıcı konuda. Bu konu bana hiç iyi niyetli gelmedi.

Enteresan. Bi karı koca muhabbetimiz eksikti Kkda o da oldu

[arkadaslar konu fake degil. Ben bu maili gercekten aldım bugun. Onun yazdığı sekilde devam edecektim. Ama şifresini vermedi. O yüzden ben de asıl kullanıcımla d evam ettim.
Bizim facebookumuz yok.
Bana simdi diyor ki. Ben haklıyım. Bana sadece senin adinla yazdığım icin yorumlar gelecek.
Rica etsem gercekten fikirlerinizi söyler mısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…