Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görürsen yazıver akıbetiniz noldu
Akşam akşam okudum bilmek hakkım

Esin hakli, ayrica muhtemelen az sevisiyorsunuz, once o konuyu halledin

Gerçek buymuş...

Yengeç burcu yada balık burcu mu eşin, içimi sisirdi ..yarısını okudim kusura bakma..bence siz haklısınız yarısına kadar olsada

Ay hamile olunca ne oluyor ya ekstra kutsalmı oluyorsunuz amma abartılıyor bu hamilelik iki defa hamile kaldım bir defa şu tiriplere girmedim

İticisin yazan üye ayıp etmiş orası başka

Bencede konu sahibi sadece kendisini düşünüyor

Yazık kocasına

Yıllar öncesinin konusuymuş
Konuyu güncele aldığımla kaldım

ıpardon ya konu hortlamış

Kadında bitmiş. Adam hala çabalıyor.
Kadın çok fedakarlık yapmış. Kazandığı okulu filan değiştirmiş. Hayat standartlarını düşürmüş. Sonra da bunlar bir yerden sonra ağır gelmiş. Keşke yapmasaymış.
Ben evliliklerinin kurtulduğuna inanmıyorum. İletişim kuramıyorlar.

Vay canına. Ne üyeler gelmiş geçmiş hatırlıyorum birkaçını. Ortaya çocuk da geldiğine göre demekki halletmişler demek isterdim sorunlarını ama muhtemelen bu sıkıntılı ortamın tek eksik yeri çocuk meselesiymiş ki onu da yaparak sıvamışlar

Siz yardım ediyor kafasından çıkmazsanız, çocuktan sonra asli gorevleriniz olarak devam eder benden söylemesi...

duruguzel

Birlikte yemek yapmak çok kaliteli bir zamandır gerçekten.eğlenceli.

Kusura bakmayın ama eşiniz haklı. .iş dışında fazla sorumluluk yok galiba henuz çocuk fln..ev işi yemekte yok..başbaşa kalın ilgi gösterin tamamdır. .adam fazla fazla demiyor ki yahu..
Birlikte yemek yapmayı akıl edebilseler çok eğlenceli vakit geçiyor aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…