Kocanızin kafası gercekten güzelmiş, bizim icin de sevindirici oldu dünyada boyle adamların olmadıgını yeniden gorduk
Hanımlar kusura bakmayın ben kendi hanımıma bazı seyleri kavratamadim.bir terapi almıyoruz siz bize terapi oldunuz.hanimimin ağzından yazdım cunku onun gözünden kendimi eleştirmek ve eleştirmenizi istedim.onun haklı yanlarını vurgulamak istedim.ama hiçbirinde yalan yok ekleme yok.o gercekten haklı mı yoksa ben bosa mı çabalıyorum öğrenmek istedim.
Tesekkurler
Esim cok adaletlidir. O yüzden savunmuş.
Adam diyo ki : "
hanimimin ağzından yazdım cunku onun gözünden kendimi eleştirmek ve eleştirmenizi istedim.onun haklı yanlarını vurgulamak istedim."
Hanım diyo ki :
Bence bu konunun kapatılmasını talep edin, el ele tutuşun kapatın şu laptoplarınızı falan da bu akşam doğruca plansız programsız bir yemeğe çıkın dışarıda, birer kahve için kalabalık içinde el ele yürüyün, konuşun ağlaşın sarılın gece gidin sarılıp uyuyun, konunun sonuna geldik çünkü..
kk'ca rahatladık,böyle mükemmel erkek olamayacağını anladığımız için
Peki o mektup gerçek miydi?
Bi de burda bütün bayanlar o mektuptan yola çıkarak size hak verdik, hatta imrendik bir çoğumuz. Eleştirmemizi isteseydiniz kötü özelliklerinizi yazardınız. Biz burda bütün gün eşinizi eleştirdik.
İnşallah amacınız alay etmek değildir ne diyim, eğer öyleyse baya eğlenmişsinizdir
Mektup gercek. Çiçek olayı da dün oldu. Mektubu okuduğumda benim de birşeyleri sorgulamamı sağladı. Haklı oldugum cok yan vardı ona mail attım.
Tatmin olmamış. Baskalarının gözünden haklı olduğunu duymamı istemiş. Konu acmış. Linki göndermiş. Şifresini istedim. Yorumlara Ordan devam edecektim ama vermedi
Madem o çözüm aradı ben de kendi acımdan anlatmak istedim.
Sizden ricam gercekten tarafsizca eleştirmeniz.
Sanırım iki tarafın da yardıma ihtiyacı var
Kocanızin kafası gercekten güzelmiş, bizim icin de sevindirici oldu dünyada boyle adamların olmadıgını yeniden gorduk
ay evet iyi tamam oh yokmuş öyle erkek dedik
Ben yorumda tek taraflı değilse diye bu yüzden belirttim zaten.
Sizden dinlediğimde ilk üzüntümün kalmayacağını tahmin etmiştim
Dağınık erkek zordur. Benim eşim benden bile düzenlidir bu konuda sizi anlayamam.
Ama hatasını farketmiş ve çabalıyor olması güzel.
Tuvalette bir saat vakit geçirmesine güldüm kusura bakmasın :)
Daha ferah mekanlar bulabilir..
Bence ciddi ciddi aylık planlar yapmalısınız.
Şu saat beraberiz, şu saat kendi halimizdeyiz şeklinde..
İyi olursunuz mutlu olursunuz inşallah..