Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fikirlerini söylemeleri icin bana attığın yanıtı buraya kopyalaman lazım Hanim.ve onu buraya yazarsan kesinlikle kime hak vereceklerini biliyorsun.gunduzki tavrın ve suanki tavrın bambaşka.o yuzden kimseyi daha fazla meşgul etmeyelim.hanimlar vaktinizi aldım ama esim artık bazı seylerin farkında.
Sopayı yiyen bilir sayan degil.3haftalik sporun 2yil gunasiri nöbeti birikimi var.sadece spora gitmek degil mevzu.
Not: baklavayı da cok guzel yaparım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kınamak gibi olmasın da siz nasıl karı kocasınız ya Burda insanlarla alay mı ediyosunuz??
Tamam amaç alay etmek değil diyelim, neydi peki?

Peki o mektup gerçek miydi?
Bi de burda bütün bayanlar o mektuptan yola çıkarak size hak verdik, hatta imrendik bir çoğumuz. Eleştirmemizi isteseydiniz kötü özelliklerinizi yazardınız. Biz burda bütün gün eşinizi eleştirdik.
İnşallah amacınız alay etmek değildir ne diyim, eğer öyleyse baya eğlenmişsinizdir

Adam diyo ki : "
hanimimin ağzından yazdım cunku onun gözünden kendimi eleştirmek ve eleştirmenizi istedim.onun haklı yanlarını vurgulamak istedim."
Hanım diyo ki :

Esim cok adaletlidir. O yüzden savunmuş.

Bence bu konunun kapatılmasını talep edin, el ele tutuşun kapatın şu laptoplarınızı falan da bu akşam doğruca plansız programsız bir yemeğe çıkın dışarıda, birer kahve için kalabalık içinde el ele yürüyün, konuşun ağlaşın sarılın gece gidin sarılıp uyuyun, konunun sonuna geldik çünkü..

Bence de birbirinize kıyamazsınız sizz..
Bu konuyu unutun.
Aman da amannn agu da agu yapa yapa gidin

iki tarafinda beklentisi fazla anlayisi az.yogunsunuz iste.cok vakit ayiramiyosunuz birbirinize.sorunun cozumu ise iki tarafta evdeyken bagimsiz eylem gerceklestirmiycek.yani beraber yemek yapilcak, beraber tv izlencek.biri cok yorgunsa hicbisey yapmadan mutlaka uyuncak.yada yatarak vakit gecirilcek.bol bol muhabbet edilcek.size beraber vakit gecirmekte tek engel yorgunluk olucak.bu konuda saygi gosterilcek.

kim hakli kim haksiz diye konusmak anlamsiz.sorun az vakit gecirmekse bunun icin cabalamak lazim.bunun icinde her isi beraber yapmk gerekiyo.

kk'ca rahatladık,böyle mükemmel erkek olamayacağını anladığımız için

Benim ki az daginiktir,
wc telefonla girer 45 dkdan oncede cikmaz.
Bu aralarda az kapancan artik diye inatlassada mikemmell bir kocadir.
Severim kendisini:)

Mektup gercek. Çiçek olayı da dün oldu. Mektubu okuduğumda benim de birşeyleri sorgulamamı sağladı. Haklı oldugum cok yan vardı ona mail attım.
Tatmin olmamış. Baskalarının gözünden haklı olduğunu duymamı istemiş. Konu acmış. Linki göndermiş. Şifresini istedim. Yorumlara Ordan devam edecektim ama vermedi
Madem o çözüm aradı ben de kendi acımdan anlatmak istedim.
Sizden ricam gercekten tarafsizca eleştirmeniz.
Sanırım iki tarafın da yardıma ihtiyacı var

Üff okuduğum en saçma konuydu.

Mükemmel bir hayatımız var, ben doktorum eşim mühendis.

Acayip aktif bir insanım sporum oyum buyum var kocama vakit ayıramıyorum ühühühühü

Yok ben eşiyim, eşim çok adaletlidir bilmem ne.

Konu gerçek dahi olsa bu ne iticilik ya

Madem eften püften dertleriniz var oturup konuşsaydınız.

Bu konu da kapatılsın bence.

Daha fazla saçmalanmadan.

Peki şimdi küsmüsünüz, konuyu oturup konuşmaya niyetiniz var mı? Çözüm üretmeyi istiyor musunuz? Önemli olan bu bence.

Mektubun gerçek olmasına sevindim ayrıca. Şimdi çıkın netten oturun konuşun ya da evde değilseniz telefonlaşın. Karı koca arasına girilmez

Aşk şımartılmak ister, hadi kapatın şu teknolojik zımbırtılarınızı, buluşun, sen ona kahve ısmarla o sana dondurma, el ele gezin bugün liseli aşıklar gibi kıkırdayın, gülün, şarkı söyleyin, sanki siz siz değilmişsiniz de daha ilk kez buluşan genç aşıklar gibi cilveleşin şakalaşın, inan ikinize de çok iyi gelen benzersiz bir akşam yaşıyacaksınız. Hadi kalkınnnn düşündükçe vazgeçmeden, bazen plansız programsız yaşamak gerek, hayat plan yapıp durmak için çok kısa, kaybetmeyin birbirinizi bir gün çok isteyip de bulamadığınız noktaya gelmeden, beraber kahkahalarla doldurun hayatınızı..

Erkek mektup yazması ve az çalışması dışında eşim çünkü o yazmaz ve benden çok çalışır kadında benim ilgilenemiyorum çünkü duygusal olarak ben de açım... Ve bayan daha haklı diyorum...
Ama bir erkek bunu yapabilecek kadar kurnazsa korkulur ondan Allah yardımcın olsun doktor hanım hakkaten işi zor ( bi de hasta bakıyorum yoğunum falan yazmış) mühendis bey eşine özür borcun var bence

Bu konu kapansın artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla by erkeklerin tuvalet meraki 21.yy hediyesimi getirisimi ne bemim esimde tuvalette telefonla oynar takilir bir 20 dk.:))ay ya orda kendini iyi sakin hiasediyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben is yerinde göz gezdirmistim konuya yani mektuba. Son yorumları okuduktan sonra sasırdım.
Aslında kızdım da. Kafam karıstı...
Ama düsünunce neden kızdıgımı biliyorum. Cünkü cok değil bes yıl sonra esim bana bunlari soyleyecek. Gururma dokundu ondan kızdım

En cok da, evi toparlayıp bana yardım etmesi kısminda :'(
Eminim yorgun gelen esim bana bosuna yardim etmiyor.
İnstagramlarda millete yorumlar yaxayım diye de yardim etmiyor....

Onunla vakit gecireyim diye... bunu bilsem de kendim esim yerine koymama yardimci oldu.
Tesekkurler

Aman ozman ne takiyorsunuz ikinizde seviyorsunuzki birbirimizel vakit grciremiyoruz diyr konu aciliyor.daha anlayisli yapici olmak lagzim.esin bu kacmiyor gocmuyor gelecrgi yer ev

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzun zamandır foruma giremiyordum konunuz dikkatimi çekti ve sonuna kadar okudum . Eşinize hak vermemek elde değil, ne kadar yoğun olduğumuzun farkında olan bi eşiniz var zaten ama onun sorunu kalan zamanlarda eşinizin yerinin olmadigin dan şikayetçi. Çalışan bayanlar da bu oluyor genelde yoruldukları için evde elini kaldırmaya güçleri kalmiyor ama çok arkadasim var sizin gibi eşleri sizin eşiniz gibi mantikli değiller. Yani evliliğiniz in evlilik olmaktan çık mis sanki ve bundan eşiniz sizden daha çok rahatsiz oluyor ve bence kocaman uyarıyor. Onun istediği hayat bu değil çalışmanız eşinizle ilgilenmeyeceginiz anlamına gelmemeli, eşinizi çok ihmal etmissiniz bence çok. Önceliğiniz isinizden sonra eşiniz olmali. İnsallah düzelirsiniz. Bu tarz bi problem yaşayan arkadasim in eşi sonra kendi hayatini çizmek zorunda kalmışti tayin istedi gizli olarak çıkınca eşine dilekçesini verdi ve ciddi ciddi gitti... erkekler bayanlar gibi değil ler çok net ler karar aldiklarinda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…