Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili doktor!
şunu belirtmek isterim amacım seni yargılamak değil ayrıca sizleri sevmiyorum o gökyüzünde gezen eonuzdan dolayı ve sen şuan o egoyu gösteriyorsun ayrıca yeraltında çalışan maden işçileri var ışık görmeyen birde onları düşünmelisin...

Eşin konusuna gelecek olursak mektubu bir erkekten gelecek olan son derece güzel cümleleri kullanmış...cidden itinayla yazmış demişki bana kapıları hep kapatıyorsun duvarlasr örüyorsun...ve sen kendince kötü olanı görmüşsün aba altından sopa diye aldatıcak erkek seni aldatıcam demez ve eşin seni gerçekten seviyor...evliliği bir çatı olarak gör çatının ikisde dik olursa ev olmaz ikiside eğilmeli...ve gerçekten sen buradaki konuları bir oku eşin çok nazik çok düşünceli birisi...ve sen belanı istiyorsun...evlilik yükü sana ağır gelmiş..kaldıramıyorsun...sorumluluklarını yerine getiremiyorsun..bencil davranıyorsunsana herşeyi batıyor eşini sevmiyorsun hatasını arıyorsun...bence çok çok haksızsın hemen hemen bütün yorumları okudum bende evliyim 11 aylık bir kızım var ve akşam 21:00 gibi evde oluyorum..1,5 saat yol çekiyorum hergün dolmuş otobüs falan...akşam gidince kızımla ilgileniyorum arta kalan zamanımda eşimin yanına oturup elini tutuyorum çünkü onu çok seviyorum...ya siz?

Bir de konu sahibesi ben davranislarinizi anlayamadim acikcasi.

Mesela isten eve yorgun gelince , sevdiginiz erkege sarilmak, dizine yatmak varken, siz tek basiniza oturup dizi mi izliyorsunuz?

Herkesin tek basina zaman gecirmeye ihtiyaci var tabi, ama siz adamla hic vakit gecirmemeye nasil dayanabiliyorsunuz?

Ben uzun suredir tek basima yasiyorum, keske benim de vimde 2.ci bir kisi olsa, keske sizinle yer degisebilsek.

Merhaba,
forumda yeniyim ama yıllardır hep okurdum.bir problemim var severek evlendik, 15 yıldır birbirimizi tanırız 10 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz.
Ancak bir problemimiz var ki zamanımız yok.Ben doktorum eşim de yoğun çalıişan bir mühendis.
Bana bir mektup yazmış en son.aşağıda paylaşacağım lütfen yorumlarınızı ve yardımlarınızı esirgemeyin.Evliliğim bitsin istemiyorum ama olmuyor da.

mektup :
Bizim bazı şeyleri konuşmamız lazım, konuşamadığımız ve netleştiremediğimiz için sürekli yarıda bırakıp gidiyoruz.Muhtemelen yine konuşamayacağız o yüzden ben söyleyeceklerimi söyleyim sonrasında sen de düşün, bir adım da olsa ilerleyelim.
Çok bıktığım şeyler var, ne yapsam sana yetmiyor senin her dediğini yapsam birşeyi yapmadığımda bıktımda bıktım diye başlıyorsun.Dün kasıtlı olarak takmadım kulaklığı.Sırf sen tv izlerken 'istemediğim şeyi yapmamı isteme' dedin diye.Ben senin her dediğini ikiletmediğim için sen bana hiçbir yükün, yaptırımın, özgür hareket etmemi engellemen yokmuş gibi sanıyorsun.Ama herşeyimi senin isteğine göre şekillendiriyorum ben.Bunu gör.Buna karşın sen evde ben yokmuşum gibi davandın.Tek basınaymıssın gibi.Sürekli hayatının dışında olmaktan rahatsızım.Bende yatakta tek basımaymısım gibi izledim maçımı, sana nasıl rahatsızlık verdi.Aynısını bana yaşatıyorsun.Senin yaptıklarına senin yönteminle karşılık verdim.Bu şekilde devam ederse bu sadece bizi birbirimizden uzaklaştırır.
Bu yüzden bazı önerilerim olacak.
Ben sana neden hiçbirşeye izin vermiyorum? Neden? Nereye gittiğine ne yaptığına.. Çünkü herşey benden gidiyor.Benim zamanımdan.Hep benden.İşten erken çıktığında ne yaptığına karışıyor muyum, Ne harcadığına, arkadaşlarınla yemeklere gitmene, annene gitmene hiçbirşeye müdahil olmuyorum.Ne zaman benden gidiyor ve sen benden gideni yerine koymaya da hiç uğraşmıyorsun.İşte o zaman kavga çıkıyor.Spora bile izin vermiyordum çünkü benim zamanımı kullanıyorsun.Kendin vakit yaratmıyorsun ki benim vaktimi kullanıyorsun.
Pişman mıyım evet pişmanım git dediğim için.Tam koptuk birbirimizden çünkü.Eskiden bir yemek yapardık birlikte olurduk şimdi diyet miyet dalgasına güzel yemek te yemez olduk.hayatımızın tadı tuzu kalmadı iyice.
Zaten yoğun çalışıyorsun, akşama kadar yoruluyorsun.koştur koştur spora git eve gel salata yanına bişeyler yap duş al pilin bitiyor.O kadar yorgunluktan sonra ne yapsan zoraki yapıyorsun yada hiç yapmıyorsun koltuğa sızıp kalıyorsun.

PEKİ BEN HAYATININ NERESİNDEYİM ?

Her seferinde beklentiyle eve gelip duvara toslamaktan gerçekten çok sıkıldım.Tümgün bende yoruluyorum eve geldiğimde bana bakan bir çift göz bekliyorum.Her seferinde yarısına kadar kısık, yorgun yada hasta iki göz görüyorum.Enerjimi daha da düşürüyor.
Çok sorguladım kendimi senden yada şöyle söyleyim insan eşinden bunları beklememeli mi acaba diye, çok mu şey bekliyorum diye.Çünkü ben normalde çok ilgi beklerim.Normu 100 se ben 200 beklesem bile 50 alıyorum.Bu da 300 bekleyim ki 75 alıym diye düşünmeme sebep oluyor.Ben senden her dilendiğimde daha da az almaya başlıyorum, her daha az aldığımda daha çok bağırıyorum artık duyarsız kavgalara dönüşüyor bu ve sonunda dün olduğu gibi tam iletişimimiz kopuyor.

Ben sana her müsade ettiğimde benden gidiyor.Kendimi düşündüğüm için sıkıyorum seni hep.Evlenmeden önce sondan birkaç öncedeydim çünkü dışarıda görüşmek zorundaydık, şimdi evde görüyorum nede olsa diye düşünüyorsun sanırım.En sondayım.Dinlenme zamanında görüyorsun beni.Senle görüşmek için illa dışarı mı çıkmam lazım.Yarın başka bir isteğin olacak ben yine peki diyecem üzülme diye yine yalnız kalan tek kalan ben olacam.Çocuk yapmak istemiyorum çünkü çocuk olursa ben tek yaşamaya mahkum olacam.Bu belli.Hayatının hep en son sırasındayım çünkü.Listenin üstü zamana ve duruma göre değişiyor ama benim yerim hiç değişmiyor hep en sondayım.
Hep posası kalıyor bana.

Nereye kadar diye düşünüyorum hep, bu ne kadar böyle devam eder ben ne kadar daha senden dilenirim.Bir süre sonra bunlar da fayda etmez bunlara da duyarsızlaşırız sevgi kalmaz.Ben yanlış yapmak istemiyorum.Elimden geleni yapayım sonra bana bilmiyordum neden söylemedin deme diye anlatıyorum.Sürprizlerden sıkıldım ben sana her benle ol dediğimde başka şeylerin önüme geçmesinden çok sıkıldım.

Yazacak çok şey var akşama kadar yazsam bitmez, umarım biraz olsun anlarsın.Ben her beklentiye girdiğimde duvara toslamaktan sıkıldım.İnsanın eşinden yanında olmasını istemesi yanlışsa bunu da bana söyle beklentilerimi revize edeyim.Çünkü benim biraz ilgiye ihtiyacım var.Bana portakal soyacak birine ihtiiyacım var.Benle oturup maç izleyecek birine ihtyacım var.Sadece benim ilgimi çeken birşeyi benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.Seni çok sevdim hala da seviyorum.Zaman geçiyor, yarın 40 50 yaşlarına geleceğiz ve ben sana hiç doymamış seni hiç yaşamamış biri olarak kalmak istemiyorum böyle ölmek istemiyorum.Herkes sevmek sevilmek ister ben ömrüm araya gitsin istemiyorum.Benimle ilgilen istiyorum.

Evde o kadar işi yapıyor olmam yardım eden eş imajı çizmek istediğimden falan değil, çamaşırı yıkıyor, asıp topluyor, yemeğe yardım ediyorsam bir an önce bitir de kendinle ilgilen instagram oyna dizi izle diye değil.Bana kal diye.Benle otur diye.Sen benle ilgilenmezsen ben de bunları tabiki yapmayacağım.Bana bahane sunma o var bu var bilmemne diye.Benle ilgilendikten sonra arta kalan vaktin neye yetiyorsa onu yap, iş bittikten sonra arta kalan vakitte bana faydalı olamıyorsun çünkü.Ben senden sürekli iş bekleyen biri değilim, yemeği zaten annemden alıyorum, temizliği kadın yapıyor, çamaşırı da hallediyorum çoğu kez.ama çiçek ekecem gel yanımda dur dediğimde de laf etme.Sana zaten iş yap demiyorum yanımda dur diyorum.Buna da kavga çıkarırsan ben ne yapayım daha.Bana bişey söyle onu yapayım.

Her türlü çözüme hazırım ama bir çözüm bulalım.Bende kendi hayatıma bakmaya başlarsam hiç toparlanmaz.Nöbet listesi bir ay önceden belli oluyor.Bene ayıracağın vakti belirle mesela on nisan akşam 7-10 benim olsun veya ikinci boş pazarın benim olsun.Benim hayatında bir yerim olsun.Bende o zamana boşboş oturacak bile olsak beklentiye girdikten sonra üzülmeyim.Benle ilgileniyor ol.
Böylece ayda bana ayırdığın vakti de görmüş oluruz ben haksız mıymışım görmüş olursun.
Ama bu kavgalar bitmezse sıkıntı büyüyecek.Sen her ben ilgi istediğimde bana bağıramazsın.Kavga çıkarıp sonra bana benle niye kavga ediyorsun diyemezsin.Bana bir çözüm bulman lazım.

Arkadaşlar mektup bu.kim haklı lütfen yardım edin
Konunuzu okudum ama doktor değilim yorum yapamayacağım.

Ben oyun oynuyorum dizi izliyorum mesela ama bunları eşimin kucağına yatarak yapıyorum
Ne kadar isim olsa da aman boşver diye bırakıp hemen onun yanına geliyorum
O da ev işlerine yardım ediyor beraber yapıyoruz ki hemen bitsin beraber olalim diye
Eşinizi ihmal etmeyin.
Bu adamın size ihtiyacı var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesela isten eve yorgun gelince , sevdiginiz erkege sarilmak, dizine yatmak varken, siz tek basiniza oturup dizi mi izliyorsunuz?

Herkesin tek basina zaman gecirmeye ihtiyaci var tabi, ama siz adamla hic vakit gecirmemeye nasil dayanabiliyorsunuz?

Ben uzun suredir tek basima yasiyorum, keske benim de vimde 2.ci bir kisi olsa, keske sizinle yer degisebilsek.

İnsan sevdiği adamı görünce tüm yorgunluğunu unutur arada büyük problemler yoksa, ama arkadaş vakit ayırmaya bile çalışmıyor ki, benim zamanım zaten az kendime vakit ayırmaya çalışıyorum çok mu şey istiyorum diyor? Evlilikten anladığı arkadaşın aslında ev arkadaşlığıymış. Konu sahibi arkadaşım hiç birşey yapamıyorsanız empati yapın 5 dk. kendinizi eşinizin yerine koyun, işkolik veya yoğun çalışan birini düşünün, geliyor eve ya hemen sızıyor ya da maç izleyeceğim, internette takılacağım diyor size çoğu zaman? Ne düşünürsünüz? Ben şahsen maç kadar değerim yokmuş diye düşünürüm.

Kız kardeşim tüm gün yoğun çalışıyor, 3 telefonla birden konuştuğu oluyor. Üstelik bir de her akşam eve iş getiriyor, 1 haftada eve iş getirmediği 2 günü geçmez, hatta 2 gün olduğu da nadirdir. Bir kalkıyor yemek yiyor, sonra yine işin başına, sonra hoop yatağa.

Benim erkek arkadaşım ben eve iş getirme işini sevmiyorum, istemem şahsen bir de eşimin evde çalışmasını, benimle ilgilenmesini isterim demişti. Herkesin kendi tercihidir tabiki, ama bilmiyorum ilgiyi kim sevmez, istemez ki?

Eşiniz haklı bence ,kızmayın ne olur ve bunu haklı haksız çekişmesine döndürmeyin ,eşiniz size duygularını çok güzel ifade etmiş bu bir nevi uyarıdır,tehtit değildir ama bunun bilincinde olun ,''seni seviyorum, ama kaybediyorsun beni, gel bir çözüm bulalım'' çok naifçe yazılmış bir mektup ,bir çocuğun kendisini anlamayan annesine yazdığı gibi..siz eşinizi seviyorsanız biraz ilgi gösterin ,emin olun tersi olsa siz de ilgi isterdiniz,ikinizin de meslekleri çok zorlu meslekler,yaşadığınız yoğunluğu yorgunluğu tahmin edebiliyorum,ama beyfendinin istekleri at ile deve değil .. sevginize sahip çıkın,Beyfendi'nin çabasını görmezden gelmeyin lütfen..

Aynen ben de misschrry.Yalnızlık aslında belli süreden sonra çok sıkıcı oluyor..Ve sıkıntılı,yorucu bir işten sonra,tatlı niyetine sevdiğim bir erkeği görmek isterdim.(Var da görüşemiyoruz,hem ilgisiz ,hem yurtdışında)

Doktor kadinlar cevap versin yerine kendinizi ifade edebilirdiniz, cok yogun calisan vs diye. Esinizin mektubundan, sizin ilk yorumlarinizdan anladigim su ki sorun sizin onunla ilgilenmeniz de degil. Siz empati duygusundan yoksunsunuz biraz. Herkesin herseyi yapmasina alismisiniz, hazircisiniz ve malesef bencilsiniz. Esiniz gibi bir kocasi olsa mutluluktan deliye donecek o kadar kadin okudum ki bu forumda. Mektupta adam yazmis herseyi acik acik, daha ne desin. Hala daha diretmenizin anlami ne. Haksizsiniz eger bunu duymak istiyorsaniz soyleyeyim. Acikca haksizsiniz.
Bence diyet spor vs yerine kendinizi duygusal olarak gelistirmeye calisin, orada problem. Biraz aci oldu ama gercek bu.:KK50:

Doktor değilim ama işim yoğun diyebilirim çünkü beyin olarak yorulduktan sonra evde çamaşır,ütü,iki çocuk,yemek ...uğraşıp Allah'a şükür idare edebiliyorum.Çünkü sizin sahip olduğnuz imkanlar yok elimizde ne yemek yapan annemiz,ne yardımcı bayan.Çocuğu bile emanet edecek kişi bulamıyoruz çoğu zaman.Ama her şeye rağmen insan sevdiklerine zaman ayırmalı.Yorulsam da eşimle sohbetimden de geri kalmam,çocklarla boğuşmaktan,yuvarlanmaktan,eşime şebeklik yapmaktan vazgeçemem.Ben duygusal bakıyorum biraz kabul ediyorum.Çünkü çocuklarım en fazla 3-4 yıl bizimle oynayacaklar sonra dış çevreye açılıp yavaşça kopacaklar bizden.Geriye dönüp baktığımda keşke dememek için her fırsatı değerlendiriyorum.Okuldan çıkar çıkmaz kıyafetimi bile değiştirmeden parka çocukları götürdüğüm çok olmuştur.Bunlar bana keyif veriyor.
Eşinizin nezaketine hayran kaldım. sizi üzmeden kırmadan düşüncelerini çok güzel açıklamış.

Doktorum (cvp verme kriterine sahibim yani :))ilgi manyağı bir eşim,boool nöbetli bir branşım var
O da doktor ama nöbeti falan yok
Tabi ki kendime ve dinlenmeye zaman ayırmakla birlikte arada onu sevip agucuk yapmazsam suratı düşer
Onun istediği kadar gezemem tozamam,aktivitelere katılamam(bazen bundan şikayet eder)
Ama nöbet olmayınca beraber akşam yemek yemek ve sarılıp sohbet etmek için bir saat de olsa ayrılır diye düşünüyorum
Eşimiz böyle bir mektup yazma ihtiyacı duyduysa bir de yüzyüze konuşun
Belki gerçekten çok ilgiye ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Merhaba,
forumda yeniyim ama yıllardır hep okurdum.bir problemim var severek evlendik, 15 yıldır birbirimizi tanırız 10 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz.
Ancak bir problemimiz var ki zamanımız yok.Ben doktorum eşim de yoğun çalıişan bir mühendis.
Bana bir mektup yazmış en son.aşağıda paylaşacağım lütfen yorumlarınızı ve yardımlarınızı esirgemeyin.Evliliğim bitsin istemiyorum ama olmuyor da.

mektup :
Bizim bazı şeyleri konuşmamız lazım, konuşamadığımız ve netleştiremediğimiz için sürekli yarıda bırakıp gidiyoruz.Muhtemelen yine konuşamayacağız o yüzden ben söyleyeceklerimi söyleyim sonrasında sen de düşün, bir adım da olsa ilerleyelim.
Çok bıktığım şeyler var, ne yapsam sana yetmiyor senin her dediğini yapsam birşeyi yapmadığımda bıktımda bıktım diye başlıyorsun.Dün kasıtlı olarak takmadım kulaklığı.Sırf sen tv izlerken 'istemediğim şeyi yapmamı isteme' dedin diye.Ben senin her dediğini ikiletmediğim için sen bana hiçbir yükün, yaptırımın, özgür hareket etmemi engellemen yokmuş gibi sanıyorsun.Ama herşeyimi senin isteğine göre şekillendiriyorum ben.Bunu gör.Buna karşın sen evde ben yokmuşum gibi davandın.Tek basınaymıssın gibi.Sürekli hayatının dışında olmaktan rahatsızım.Bende yatakta tek basımaymısım gibi izledim maçımı, sana nasıl rahatsızlık verdi.Aynısını bana yaşatıyorsun.Senin yaptıklarına senin yönteminle karşılık verdim.Bu şekilde devam ederse bu sadece bizi birbirimizden uzaklaştırır.
Bu yüzden bazı önerilerim olacak.
Ben sana neden hiçbirşeye izin vermiyorum? Neden? Nereye gittiğine ne yaptığına.. Çünkü herşey benden gidiyor.Benim zamanımdan.Hep benden.İşten erken çıktığında ne yaptığına karışıyor muyum, Ne harcadığına, arkadaşlarınla yemeklere gitmene, annene gitmene hiçbirşeye müdahil olmuyorum.Ne zaman benden gidiyor ve sen benden gideni yerine koymaya da hiç uğraşmıyorsun.İşte o zaman kavga çıkıyor.Spora bile izin vermiyordum çünkü benim zamanımı kullanıyorsun.Kendin vakit yaratmıyorsun ki benim vaktimi kullanıyorsun.
Pişman mıyım evet pişmanım git dediğim için.Tam koptuk birbirimizden çünkü.Eskiden bir yemek yapardık birlikte olurduk şimdi diyet miyet dalgasına güzel yemek te yemez olduk.hayatımızın tadı tuzu kalmadı iyice.
Zaten yoğun çalışıyorsun, akşama kadar yoruluyorsun.koştur koştur spora git eve gel salata yanına bişeyler yap duş al pilin bitiyor.O kadar yorgunluktan sonra ne yapsan zoraki yapıyorsun yada hiç yapmıyorsun koltuğa sızıp kalıyorsun.

PEKİ BEN HAYATININ NERESİNDEYİM ?

Her seferinde beklentiyle eve gelip duvara toslamaktan gerçekten çok sıkıldım.Tümgün bende yoruluyorum eve geldiğimde bana bakan bir çift göz bekliyorum.Her seferinde yarısına kadar kısık, yorgun yada hasta iki göz görüyorum.Enerjimi daha da düşürüyor.
Çok sorguladım kendimi senden yada şöyle söyleyim insan eşinden bunları beklememeli mi acaba diye, çok mu şey bekliyorum diye.Çünkü ben normalde çok ilgi beklerim.Normu 100 se ben 200 beklesem bile 50 alıyorum.Bu da 300 bekleyim ki 75 alıym diye düşünmeme sebep oluyor.Ben senden her dilendiğimde daha da az almaya başlıyorum, her daha az aldığımda daha çok bağırıyorum artık duyarsız kavgalara dönüşüyor bu ve sonunda dün olduğu gibi tam iletişimimiz kopuyor.

Ben sana her müsade ettiğimde benden gidiyor.Kendimi düşündüğüm için sıkıyorum seni hep.Evlenmeden önce sondan birkaç öncedeydim çünkü dışarıda görüşmek zorundaydık, şimdi evde görüyorum nede olsa diye düşünüyorsun sanırım.En sondayım.Dinlenme zamanında görüyorsun beni.Senle görüşmek için illa dışarı mı çıkmam lazım.Yarın başka bir isteğin olacak ben yine peki diyecem üzülme diye yine yalnız kalan tek kalan ben olacam.Çocuk yapmak istemiyorum çünkü çocuk olursa ben tek yaşamaya mahkum olacam.Bu belli.Hayatının hep en son sırasındayım çünkü.Listenin üstü zamana ve duruma göre değişiyor ama benim yerim hiç değişmiyor hep en sondayım.
Hep posası kalıyor bana.

Nereye kadar diye düşünüyorum hep, bu ne kadar böyle devam eder ben ne kadar daha senden dilenirim.Bir süre sonra bunlar da fayda etmez bunlara da duyarsızlaşırız sevgi kalmaz.Ben yanlış yapmak istemiyorum.Elimden geleni yapayım sonra bana bilmiyordum neden söylemedin deme diye anlatıyorum.Sürprizlerden sıkıldım ben sana her benle ol dediğimde başka şeylerin önüme geçmesinden çok sıkıldım.

Yazacak çok şey var akşama kadar yazsam bitmez, umarım biraz olsun anlarsın.Ben her beklentiye girdiğimde duvara toslamaktan sıkıldım.İnsanın eşinden yanında olmasını istemesi yanlışsa bunu da bana söyle beklentilerimi revize edeyim.Çünkü benim biraz ilgiye ihtiyacım var.Bana portakal soyacak birine ihtiiyacım var.Benle oturup maç izleyecek birine ihtyacım var.Sadece benim ilgimi çeken birşeyi benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.Seni çok sevdim hala da seviyorum.Zaman geçiyor, yarın 40 50 yaşlarına geleceğiz ve ben sana hiç doymamış seni hiç yaşamamış biri olarak kalmak istemiyorum böyle ölmek istemiyorum.Herkes sevmek sevilmek ister ben ömrüm araya gitsin istemiyorum.Benimle ilgilen istiyorum.

Evde o kadar işi yapıyor olmam yardım eden eş imajı çizmek istediğimden falan değil, çamaşırı yıkıyor, asıp topluyor, yemeğe yardım ediyorsam bir an önce bitir de kendinle ilgilen instagram oyna dizi izle diye değil.Bana kal diye.Benle otur diye.Sen benle ilgilenmezsen ben de bunları tabiki yapmayacağım.Bana bahane sunma o var bu var bilmemne diye.Benle ilgilendikten sonra arta kalan vaktin neye yetiyorsa onu yap, iş bittikten sonra arta kalan vakitte bana faydalı olamıyorsun çünkü.Ben senden sürekli iş bekleyen biri değilim, yemeği zaten annemden alıyorum, temizliği kadın yapıyor, çamaşırı da hallediyorum çoğu kez.ama çiçek ekecem gel yanımda dur dediğimde de laf etme.Sana zaten iş yap demiyorum yanımda dur diyorum.Buna da kavga çıkarırsan ben ne yapayım daha.Bana bişey söyle onu yapayım.

Her türlü çözüme hazırım ama bir çözüm bulalım.Bende kendi hayatıma bakmaya başlarsam hiç toparlanmaz.Nöbet listesi bir ay önceden belli oluyor.Bene ayıracağın vakti belirle mesela on nisan akşam 7-10 benim olsun veya ikinci boş pazarın benim olsun.Benim hayatında bir yerim olsun.Bende o zamana boşboş oturacak bile olsak beklentiye girdikten sonra üzülmeyim.Benle ilgileniyor ol.
Böylece ayda bana ayırdığın vakti de görmüş oluruz ben haksız mıymışım görmüş olursun.
Ama bu kavgalar bitmezse sıkıntı büyüyecek.Sen her ben ilgi istediğimde bana bağıramazsın.Kavga çıkarıp sonra bana benle niye kavga ediyorsun diyemezsin.Bana bir çözüm bulman lazım.

Arkadaşlar mektup bu.kim haklı lütfen yardım edin

Sizce kim haklı mektubu okurken duygulandım.
Eşiniz kendini okadar guzel ifade etmiski sizden ne beklediğini açıkça yazmiz,sizde ona bi mektup yazın neler beklediginizi ve bence çözersiniz sorunlarinizi.
Biyerde yazmış sana doymadan yaslanmak istemiyorum diye daha nedesin ?

Bende zamanında çok yoğundum
Evlendikten sonra iş değiştirdim
Bunu herşeyden önce kendim için yaptım
Oyun manyağıydım, oyunları bıraktım
Evimden, işlerimden daha mühim değildi
Ha şimdi boş vaktim varsa yine telden veya pc den açar oynarım ama oyun için gerçek hayatımı ertelemem
Dizi içinde..

İşte senin yaptığını yapmak sağlam bir irade gerektiriyor....bu meslekte hep daha iyisisi yapabilirim gibi bir şartlanmışlık var......hayat seçimlerden ibarettir......kaldı ki konu sahibinin kocasına karşı olan tavırlarını kızkardeşimin bize olan tavırlarına benzettim.....işten gelir gene yorgundur tamam ama konuştuğun zaman çok gergindir uflaması puflaması hiçdeğilse bir güleryüz ben ne anlatıyorum bir dinlesin....yok......konu sahibinin biraz karşılıklı ilişkisindeki eksikliği farkedebilmesi gerekiyor

Doktor değilim eşin haklı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok oyle birsey defalarca açıkladım.benim durumumu birebir yaşayan var mı merak ettim oyuzden oyle yazdım.dusuncelerini paylasan herkese teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorluk konusunu cok abartiyoruz.
Bence daha once ogretmen esi, polis esi gibi basliklardan yola cikarak kendi mesleginden olanlarin ayni sorunu yasayip yasamadigini merak etmis.

Ama ne sekilde ifade edersen et kesinlikle haksizsin. Evlilik iki kisi ile olur ve esin tek basina kalmis. Eger seviyorsan bence birlikte cikar yolu bulun. Sevmiyorsan zaten az daha sabret bu sekilde adam cekip gidicek.

Yoğunluğumu anlamaları acısından oyle dedim.benim durumumda olanlar ne yapıyor acaba diye.
Cunku 4gunde 1 36 saat calisiyorum.mesela Pazartesi sabah giriyorum salı aksam eve gidiyorum carsamba sabah gelip aksam gidiyorum persembe de sabah gelip aksam gidiyorum cuma sabah girip Cumartesi aksam gidiyorum.bu durumda 2pazar tatilim ayda.gerisi hep çalışarak geçiyor.siz de yorumda bulunursanız cok memnun olurum.vaktimiz cok az.ve surekli gerginlik yasıyoruz

Ben bir doktor değilim kamu görevlisiyim yaptığımız görevler çok farklı ama çalışma saatlerim iş tempom senden daha ağır diyebilirim yeri geliyor 24 24 yeri geliyor 12 36 yeri gerliyor koca hafta 12 12 çalışıyorum şuan evli değilim kısmetse 1 ay sonra düğünümüz... eşinin mektubu çok duyarlı bişekilde yazılmış sadece mektuba göre yorum yaparsak ki başka yorum yapılcak birşey yok kim haklı kim haksız diye sorman bile saçma ortaya çıkan profil tek taraflı fedakarlıkla yürütülen bir evlilik biz kadınlar olarak erkeklerden daha fazla efor sarfediyoruz belki ama sevdiğimiz bir ekekle evliysek bakış açımızın farklı olması gerekir senden çok fazla bir beklentisi yok olması gerekenleri istiyor sen önce düşün bi gerçekten seviyormusun eşini sevgi bir çok fedakarlı zaten beraberinde getirir daha fazla haksızlık yapma derim eğer sevgi adına bitmişlik yaşıyorsan ki bu da normal bir durum daha fazla hem kendini hem onu yıpratma derim inan bazen bende çok zorlanıyorum ama onu görünce herşey kendiliğinden geliyor bol şans sana ama önce kendi kendini dinle ve cevabını eönce kendine ver ne istiyorsun ? belki bunlar biraz yardımcı olur

Bakin bu mektup uzerine hala kim hakli diyosaniz icgörü yoklugu yasiyosunuz su anda. Esiniz son gayretle ne kadar ihmalkar ve bencil davrandigini anlatmis. Ama gormuyosunuz, bos vakitleinizde spor yapip iyice yoruluyosunuz, diyet yapiyor, birlikte yediginiz yemekleride bitiriyosunuz. Zaman ayirmiyosunuz. Bana onceden zaman ayir nobet takvimin belli bile demis esiniz. Siz hala kim hakli diyosunuz. Yapmayin lutfen, once bi kendinize disardan bakin. Esinizin neler cektigini gordugunuzde zaten kendinizi onun yaninda bulacaksiniz. Eger esinize artik asik degilseniz onun ozgur birakin, cunku zaten anlamazsiniz. Ama asiksaniz anlarsiniz. Insana icindeki ask guc veriyor cunku. Birlikte yaptiginiz bi pazar kahvaltisi icilen caylar, sohbet, hem ask tazeliyor, hem haftanin yorgunlugunu aliyor. Nobet ertesi yorgunken esinizin gogsune yaslanip film izleyin birlikte, hatta orda uyuyakalin:). Esiniz sizin yaptiginiz corbayi icsin, yaptiginiz yemekleri yiyip sohbet edin. Bunlari yapmak o kadar basit ki. Esiniz yapayalniz ne yazik ki. Siz onun canisiniz belli, ne guzel anlatmis size icini. Umarim artik degisir, yeni bi sayfa acarsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X