Aynen canım. Valla yorum yapamıyorum bazen ağzımın tadıyla. Sonra kadını ne kıskanıyorsun zengin diye/ güzel diye/ bilmem ne mesleği var diye. Azcık güzel yorum yap. Diyenler oluyorkomik.
Yine de kriteri doğru bulmuyorum, şunlar konuma bi baksın lütfen ( e diğerleri ? )
Açılın ben doktorum
Hımmm evet şiddetli ilgi eksikliği,sabrının sınırında bir adam
Yarı sitem , yarı uyarı, biraz da değişmezsen bundan sonra olacaklara hazır ol tadında bir mail
İki aspirin , multivitamin eşliğinde kocana ilgi göster
Beklentilerini karşıla
Ben şahsen tepeden bakma olarak düşünemedim çünkü ancak çok yoğun yaşayan insanların hayat tecrübesi şu an konu sahibini kurtaracaktır.....herşeye vakit bulabilen bir hanım belki tam empati kuramayacaktır
Ben de doktorum ve az çalışmayı tercih ettim.....konu sahibine ne önersem bilemedim
Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz
İste ihtiyacım olan bu.erkek goZuyle baksın ben cok sey mı istiyorum.ve lutfen yorumu bana ulaştırın rica ediyorum
Demek ki doktor olmakta yetmiyormuş öneride bulunmak için
Ayrıca spor, dizi vs. gibi şeylere zaman varken bir kısmını da eşine ayırabilir bence
Yeter ki istensin, olmayacak şey değil.
Ben şu an bir istisnayım........öyle dixi izlemesin demekle olmuyor.....ben de geçmişte çok yoğundum ama bekardım.........hayatınızda enerji almanız gereken birşeyler mutlaka olmalı......yoksa yoğun çalışmakla hayat yürümüyor
O diziyi izleyecek başka yolu yok......internetten izleyebilir
Lutfen lilyana dalga geçme.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizimlede paylaşşş amaBi dakika kocama okutup gelicem
Bir erkek icin imkansız seyler mı istediğim.onu öğrenmek istiyorum.be
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bisey daha eklemek istedim.kendim de icinde bulundugum "yogun calisan doktor bayanlar" camiasini biraz taniyorsam eger,asla kendinizi haksiz gormeyeceksiniz.cunku siz her zaman dogruyu bilir dogruyu dusunursunuz.hicbir seyi duzeltmeyeceksiniz.bu mektup da unutulacak taa ki sizden ayrilmak istedigini soyleyecegi gune kadar..o gun bu mektubu tekrar hatirlayacaksiniz.
Meslektaslarimin bir kismi gercekten de sadece doktor olmalarindan mutevellit kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar.oysa bircok erkek "esimin basit bir meslegi olsun bana ve evine vakit ayirsin" diye dusunur.erkeklerin boyle dusundugunu de ya terkedilince ya da evde kalinca anliyorlar bu arkadaslarim maalesef.bunun cok fazla ornegini gordum etrafimda o yuzden bu kadar net konusuyorum.
Eger hicbisey yapmazsaniz %90 terkedileceksiniz.bu kadar da net soyluyorum.o gun beni hatirlarsiniz.
Ben mektubu salya sümük okudum demedim günlerdir hayatımdaki insanla kavgalıyım ona üzülüp ağlıyorum iletişim kuramıyorum dedim.Ben ciddi ve yardımcı olmaya çalışarak yazdım size.Hanımefendi mektupta düpedüz tehdit etmiş yanlis yollara gitmek istemiyorum demis.aba altından sopa göstermiş. Hic te salya sumuk okunacak bir mektup degil.cok idkonuşmuyorum cunku siz bu sekilde görmüyorsunuz.ama demis orda.giderim demiszaten