Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuraya “kopyala-yapıştır”ı “copy-paste” olarak yazan neden pediatri doktoruyum deyip bizi cahil yerine koymadı ki onu da anlamadım.

Aynen canım. Valla yorum yapamıyorum bazen ağzımın tadıyla. Sonra kadını ne kıskanıyorsun zengin diye/ güzel diye/ bilmem ne mesleği var diye. Azcık güzel yorum yap. Diyenler oluyor komik.

Yaniii burdaa 100 kişi aynı şeyi diyorsa konu sahibine,
bunun adı kıskançlık değil sadece yardımcı olmaktır..
Burda eşinin iş yapmasıyla alay edenler olmuştur onu bilemem..
Ama ben ew işi konusunda hanımların daha çok üstün olmasından yanayım..
Yardım edicek elbet bu güzel bişey. Şu an bana erkek arkadaşımm hayatta yardım etmem diyor.. Anca hasta olursam edermiş.. Dedim lütfettinizz beyfendii

Ama kadın ew işi konusunda üstünlüğünü hissetirecek arkadaşş

Açılın ben doktorum
Hımmm evet şiddetli ilgi eksikliği,sabrının sınırında bir adam
Yarı sitem , yarı uyarı, biraz da değişmezsen bundan sonra olacaklara hazır ol tadında bir mail
İki aspirin , multivitamin eşliğinde kocana ilgi göster
Beklentilerini karşıla

Son düzenleme:
Yine de kriteri doğru bulmuyorum, şunlar konuma bi baksın lütfen ( e diğerleri ? )

Ben şahsen tepeden bakma olarak düşünemedim çünkü ancak çok yoğun yaşayan insanların hayat tecrübesi şu an konu sahibini kurtaracaktır.....herşeye vakit bulabilen bir hanım belki tam empati kuramayacaktır
Ben de doktorum ve az çalışmayı tercih ettim.....konu sahibine ne önersem bilemedim

Konu sahibi artık anlamışsındır umarımm bak doktor konuştu :94:

Demek ki doktor olmakta yetmiyormuş öneride bulunmak için
Ayrıca spor, dizi vs. gibi şeylere zaman varken bir kısmını da eşine ayırabilir bence
Yeter ki istensin, olmayacak şey değil.

Neden kimse bana hak vermiyor kapris degil bu eşimden daha cok calisiyorum kendime vakit ayırmak istiyor olmama neden bu kadar kızıyorsunuz

Haklı olduğunuz bir nokta varsa emin olun haklısınız derdi yorum yapan tüm arkadaşlar. Burası kadınlar kulübü. Ve emin olun genelde hemcinslerimizi koruyan kollayan yorumlar var çoğunlukla. Eşinizden çok çalışıyorsunuz ; saat olarak haftalık bazda değerlendirirseniz belki aynı çıkacak belki de eşinizin çalışma saatleri daha fazla çıkacaktır. Bir hesaplayın derim. Siz nöbet usulü çalışıyorsunuz. Sevdiğiniz ve seçtiğiniz işi yapıyorsunuz. Bu bir tercihtir.

Eşiniz sizin stres topunuz değil , ev arkadaşınız da değil. Eşiniz mahkeme seçeneğinden önceki son sapağa gelmiş , oturmuş hislerini yazmış. Sizin hayatınıza dair sıralamanız işiniz, arkadaşlarınız, çok sevdiğiniz kıvancınız ( sizin yazdığınız şekliyle ) , sporunuz ise ve eşinize tüm bunların arasında bir yer vermek istemiyorsanız daha fazla bir kenarda durup 40 lı 50 li yaşlara gelmek ömrünü karşılıksız bir sevgiyle harcamak istemediğini söylemiş.

Şimdi sıra sizde. Koyun şapkanızı önünüze. Eşinize yer var mı yok mu hayatınızda ? Cevap bekleyen temel soru bu.

Lutfen lilyana dalga geçme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İste ihtiyacım olan bu.erkek goZuyle baksın ben cok sey mı istiyorum.ve lutfen yorumu bana ulaştırın rica ediyorum

Ya gelen cevabı beğenmezseniz ? Ya arkadaşımızın eşi derse ki : ben olsam 1 dk daha beklemez bu mektubu yazmak için kendimi yıpratmaz alır ceketimi çıkardım.

O zaman mı hak vereceksiniz eşinize ? O zaman mı 1 adım atacaksınız ? Gerçekten imdat diye bağıran şu mektubu okuyunca içinizden bir adım atmak geçmedi de yoruma göre mi geçecek ?

Demek ki doktor olmakta yetmiyormuş öneride bulunmak için
Ayrıca spor, dizi vs. gibi şeylere zaman varken bir kısmını da eşine ayırabilir bence
Yeter ki istensin, olmayacak şey değil.

Ben şu an bir istisnayım........öyle dixi izlemesin demekle olmuyor.....ben de geçmişte çok yoğundum ama bekardım.........hayatınızda enerji almanız gereken birşeyler mutlaka olmalı......yoksa yoğun çalışmakla hayat yürümüyor
O diziyi izleyecek başka yolu yok......internetten izleyebilir

Bir erkek icin imkansız seyler mı istediğim.onu öğrenmek istiyorum.be

Bende zamanında çok yoğundum
Evlendikten sonra iş değiştirdim
Bunu herşeyden önce kendim için yaptım
Oyun manyağıydım, oyunları bıraktım
Evimden, işlerimden daha mühim değildi
Ha şimdi boş vaktim varsa yine telden veya pc den açar oynarım ama oyun için gerçek hayatımı ertelemem
Dizi içinde..

Lutfen lilyana dalga geçme.

Yok güzelim dalga geçmiyorum..
Eğer geçseydim diğer yorumlarımda da dalga geçerdimm.
Ben sana yardımcı olabilecek şeyler de yazdım..
Doktor kadınlar yardım demişsin ve doktor arkadaşımızda aynı sana yazdığımız
tavsiyenin aynısını oda söyleyince artık dedim ki içimden "bizi bi dinle artık DRSIKINTI dedim"
doktor arkadaşın bile ilgi göstermen gerektiğini söylüyor dedim ok mi

Bu gece neler olacak bakalım? Yarın gelişmeleri bekliyoruz. Herkesin çıkış vakti geldi artık.
Sana kolaylıklar..
Topikte olan herkese de iyi akşamlar.

Arkadaşımın evli dr kuzeni tam da bu sebepten terkedilmiş.

Ben mektubu salya sümük okudum demedim günlerdir hayatımdaki insanla kavgalıyım ona üzülüp ağlıyorum iletişim kuramıyorum dedim.Ben ciddi ve yardımcı olmaya çalışarak yazdım size.

Mektubu tekrar okudum bakın orada yazdığı buna çekilebilir çekilmeyebilir de.Eşinize güveniyorsanız o yanlıştan kastı başka şeyler olmalı siz bunu daha iyi bilirsiniz.Tüm içtenliğimle söylüyorum aldatmaya meyilli bir erkek evliliği için böyle uğraşmaz.Bence o konuda içiniz rahat olsun.Sizden istediği yazdığım gibi nitelikli zaman geçirmek.Nitelikli zaman yan yana televizyon izlemek değildir mesela bunu ben değil ilişki terapistleri söylüyor. Yanımda dur ben şunu yaparken falan demiş ya eşiniz,orada sizden paylaşım beklediğini anladım ben.Yanımda ol ikimiz bu anı paylaşalım demek istemiş.

Sizin önceliğiniz olmak istiyor aslında çok basit.İnternete diziye vb aktivitelere tercih edilmek istemiyor sevginizi ilginizi bunlarla kıyaslamaya başlamış.Açıkça demiş ben normalden çok ilgi beklerim.Size tavsiyem vaktiniz yetişmiyorsa ona ilginizi hissettirecek kısa ama güzel paylaşımlar bulun.O sizden ilgi aldıkça duygusal anlamda daha tatmin olacak ve size,sizin kendinize ayıracağınız zamanlara karşı daha anlayışlı olacak.

Bu arada size yazarken iletişim kuramıyorum dediğim erkek arkadaşım aradı şimdi bana sorunlarımızı anlatıyor.Biliyor musunuz benimle sorunlarını konuştuğu için çok mutluyum şu an.Çünkü sorunları dile getirince çözmek istiyor demek benim için.

Sizde eşinize kulak verin ortak çözümler bulun onun hissettiklerine.Kim haklı kim haksızı bırakın.O zaman birbirinizi daha net anlamaya başlarsınız.

alayci olunca cvp veriliyo demek benim yorumuda gormedin ya parmaklarima yazik gayette kibardim.ozaman bendende kapak bi soz kivancla evlenseydin boylemi olurdun?bende diyet yapiyorum,bende spor yapiyorum ama esim tek kalmasin diye yogurt veya salatami onla yiyorum haftada bigun tatlisini yapiyorum sacimi boyuyorum hergun fon cekiyorum sabah 6.30 da kalkip gece 1.30 -2 de yatiyorum temizligimi yemegimi yapiyorum,oglumu okula goturuyorum ama esimle 1 saat vakit geciriyorum buda yetiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…