Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi neden ewlendiniz ozaman bunu bize bir açıklayın LÜTFEN ARTIKKK :KK36::KK36:

Yoo maco hic istemiyorum zaten yeterince kiskanctir esim.ama bu kadar cok calisiyorum kendim icin hicbirsey yapamıyorum kendi basıma kalmak istediğim bişeyi yapmak bu kadar tepki çekmemeli.ben bana karisilmasin istiyorum.karismasin bana.bende ona karışmam.

O zaman neden evlendiniz ? evlilik demek sen ben değil biz olmak demek. Eşiniz doktor olsaydı ve sizin yerinizde o olsaydı sizin gibi ona karışılmamasını isteseydi özgür takılmak isteseydi siz ne düşünür hissederdiniz

Yav ne tavsiyeleri dinliyorsunuz nede. suçu kendinızde arıyorsunuz ...:KK20:buraya neden konu açtınız ... sorun empatı yeteneğininızın olmaması bnce
,YAv arkadaş siz birde. Doktor olacaksınız ,yazık kendinize ,eşinize hayrınız yok sizin ,birilerine nasıl faydalı olacaksınız :KK47:
Kaç yaşındasınız anlamadımki ,bence henüz evliliğe hazır değilken evlenmişsiniz ,ayrıca egonuz ne kadar büyük ..:KK53:yazık eşinize yaa

Bence konuda bir şey var. Yani gerçek olmadığına yakın bir hissim var nedense ama neyse..
Bazı çelişkiler var konuda kilit olarak. Nedense ben konu sahibinin doktor olduğuna inanmadım.

niyemiş bizede söylesene ben kördüğüm gibi dolandım konuya
banada gerçekçi geldi yani abartmadan çok yalın dille yazılmış bir yazı geldi bana
ama doktormudur nedir bilemem
ayrıca benim kcoam benden cok maas alsa sevinirdim yani

mektup buram buram kokuyor beee tatlım

koyuyorum şimdi yazdığın sayfalarda da ilerliyorum. egosu da tatmin olsun kendini üstte de hissetsin ne olacak ki
hatta erkeklere biraz öyle hissettirmek pohpohlamak lazım
ben yapıyorum eşime çoğu zaman çok da mutlu oluyor
o mutlu olunca beni de mutlu ediyor
mutualist mutualist yaşıyoruz...
bırakın bu gururu, egoyu ya..
siz savaşı bırakırsanız o da bırakır
de yani ne kaybedersin sen evimin erkeğisin de, kuzum de canım de aslan kocam de iyi ki varsın de öp yanaklarından
bir yerde bir arkadaş yazmış unuttum adını da hakkaten sosyete pazarında 10 liraya gecelikler var al birini bir gün
en kötü ihtimalle yarım saatini ayır özel hissetsin
aç yanına da bir şarap muhabbet edin
bak nasıl güzel olacak...

karşındaki insanı mutlu etmekten korkma, sen mutlu edersen o da seni mutlu eder

:KK53::KK53: cute :KK53::KK53:
10 lira deil 5 lira dedi :KK53:

Lutfen oyle söylemeyin.gercekten zor durumdayım.ilgi sever.bir evin bir cocugu.pasa oğlum büyütmüşler zaten bu yuzden biraz da kızgınlığım.her istedigini elde etti.beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti.herseye sahip olmanın verdigi bir simariklik var.bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor.

Doktor bayanlar başlığı yanlış bence sadece sıkıntınızı anlayabiliyorum ama bu adam sizi seviyor özlüyor yanında istiyor bu bencillik değil ki spora vakit ayırmak çok mu önemli kendini değersiz hissetmiş en önemlisi sessiz çığlıkları var adamın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

niyemiş bizede söylesene ben kördüğüm gibi dolandım konuya
banada gerçekçi geldi yani abartmadan çok yalın dille yazılmış bir yazı geldi bana
ama doktormudur nedir bilemem
ayrıca benim kcoam benden cok maas alsa sevinirdim yani

sessiz seyirci olarak bende öyle düşünüyorum :26::26:

Yok yarış degil.simdi soyleycem yine kızacaksınız bana maasi yattığı zaman hesabıma transfer eder.para bende durur nereye ne yatacaksa bana söyler bende yaparım ödemeleri.parayla pulla derdi yoktur pek.hakkini yemeyelim

Şu işaretlediğim yer herşeyi açıklıyor bence hakkını yemeyelim mi :KK53:burada insanlar size o kadar şey yapıyor siz hala olaya nereden nasıl bakıyorsunuz anlayamadım bence konuşulanlar söylenen sözler pek etki etmiyor haksız olduğunuzu anlayamayacaksınız:KK14:

Konu sahıbı okadar bencilki ,hep ben ben ben diyıp duruyorsunuz ,hayatı paylaşmak =evlilik ,bunu size kimse öğretmedimi :KK53:

Merhaba DRSIKINTI ,

Önce sorunuzun cevabını vereyim. Eşiniz haklı. Tüm yorumlarınızı okuduktan sonra acaba dahi demeden haklı olduğunu düşünüyorum.
15 yıldır birbirinizi tanıdığınızı düşünerek okul veya mahalle arkadaşıydınız sanırım. 30 yaşında olduğunuzu yazmışsınız bir yorumunuzda. 20 yaşından beri sevgili idiniz 2 yıldır da evlisiniz. Severek evlendik demişsiniz ancak sanırım ki bir şeyler eksik belki aşk ?

Salata yiyoruz diye sikayet etmiyor.cok guzel yemek yapar zaten.derdi yemek degil domates ekmek yap ama bana yemek yaptım yoruldum deme diyor.varsa yoksa kendi.tek derdi bu.

Şu yorumunuzda "varsa yoksa kendi" diyebilmenizi anlayamıyorum. Çok yapıcı , kinayeler olmayan , satır arası okumayı gerektirmeyen bir yazı var ortada. Kalbini açmış size tüm içtenliğiyle.

Lutfen oyle söylemeyin.gercekten zor durumdayım.ilgi sever.bir evin bir cocugu.pasa oğlum büyütmüşler zaten bu yuzden biraz da kızgınlığım.her istedigini elde etti.beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti.herseye sahip olmanın verdigi bir simariklik var.bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor.

Eşinizle severek evlendiğini belirtmişsiniz. Ancak eşinize kızgınsınız. Neden kızgınsınız ? Sizi bu kadar kızdıracak ne yaptı ? Size duyduğu sevgi ve ilgiden nasılsa benden vazgeçemez duygusuna kapılmış olabilir misiniz ? Öyledir demiyorum yanlış anlamayın. Eşinizi neden cezalandırma isteği duyuyorsunuz mesela ? "bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor " cümlenize atfen merak ettim.

Ve hepsinden öte nikah memuru " SİZ SAYIN ...... YANINIZDA OTURAN NİŞANLINIZ SAYIN ........ BEYİ HİÇ KİMSENİN ETKİSİ VE BASKISI OLMAKSIZIN ÖZGÜR İRADENİZLE EŞ OLARAK KABUL EDİYORMUSUNUZ? " diye sorduğunda düşünceniz < beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti> idi ise neden evet dediniz ? İçinizden geçenleri , hislerinizi sadece sizin anlattığınız kadar bilebiliriz. Özeleştiri yaparak yanıtlara ulaşacağınızı düşünüyorum.

Dogru.sabirlidir.domuz gibi sabirlidir ama asla vazgeçmez.bu beni deli ediyor.inat.yanlis oldugunu anlayınca evet yanlis ama ağzımdan cikti bir kere der gene geri Adim atmaz.200isciye amirlik yapıyor hep iktidar onda bu sekilde olunca dayanamıyorum bana da oyle davranıyor gibi algiliyorum

Siz ben doktorum diyerek yer yer eşinizi kıymetsiz görüyor olabilir misiniz ?

Defalarca gidelim bir terapiste dedi.lutfen siz de aynısını söylemeyin.terapistlik bir ısımız yok.

Eşiniz biz olabilmek için çözüm sunmuş bence.

Onu iyi tanıyorum.birsey icin ne kadar uğraşırsa uğraşsın ses etmez.ama elde ettikten sonra gelir bana söyler yaptım iste ben yapacam tabi ben yapmazsam kim yapacak der bunlara katlanamiyorum.herseyin üstünde bir egosu vardır cogu kez.benden de etrafında dönmemi istiyor.universitedeyken etek giydirmezdi evlenince derdi.kiskanc biridir.simdi elbise falan giyebiliyorum ama yinede karışıyor.ben müdahaleye gelemiyorum.istemiyorum karisilmak.ben zaten gerekeni yapıyorum sen karışma diyorum bu sefer de o kızıyor.erkekleri tanımıyormuşum falan.surekli üstte o var

Bence sadece onu sevdiğinizi solmuş gözlerinizde görmek istiyor. Sevildiğinden emin olmak...

Sen erkek ben erkek bu evin kadını kim diyor.surekli bir üstte olma cabası hep bana hizmet et benle ilgilen.ben haksız değilim herkes eleştiriyor kendinizi yerime koyar mısınız

Haklı olmak mı önemli mutlu olmak mı ?

Kızmayın ama özetleyecek vaktim yok o kadar yazıyı

Copy paste yapmak daha kolay tabiki. Ancak keşke bu mektubu birebir paylaşmasaydınız. Kadınlar kulübünün gücünü azımsamayın. Umarım eşiniz internetten kendi mektubunu , kadınına yazdığı mektubu okumaz.

30yasindayim o kadar emek verdim uzman olacağım.nasil bırakayım.onun icin zaten Türkiye'nin en iyi tip Fakültesi'ni bırakıp sehrimize geçiş yaptım.

Bırakın cümlelerine katılmıyorum. Ancak yoğunum diyorsunuz ya esasen plan ve programınız belli olduğu için gerçekten isterseniz eşinize de zaman kalacaktır. Haftanın 6 günü tek bir izinle sabah 9 akşam 10 çalışan insanlarda var. Onlara kıyaslarsak mesela şanslı bile sayılırsınız bence.

Eskiden daha cok seviyordum ama tahammülüm azaldı sanki.cok kiskanctir nerdesin kimkimsiniz yanında kim oturuyor.bunlarla uğraşmaktan bıktım.eskiden ses etmiyordum bunlara.ama bıktım sanki biraz.ama istediğimi de yapıyorum yapma demiyor.

Kendi içinizde çelişiyorsunuz. İstediğinizi yapıyorsunuz yapma demiyor , evet kıskanç kendisine ayrılmayan zamanı kıskanıyor.

Mektup dediğim mail atmış sabah işyerine gider gitmez.dun aksam dizi bitince kalktim yerime yattim o da yatakta macı cepten izlediği icin sinirlendim kalktım ayrı yattım salonda ama sabah mail atmış.

Buna niye kızdınız mesela ? Siz dizi o maç izledi.

Ben biraz çabuk sinirleniyorum kavga çıkıyor uzun sure sakın konuşamıyoruz o cok guzel igneliyor.gulumseyerek beni çileden çıkaran cümleler kuruyor ben oyle yapamıyorum bağırıyorum kavga çıkıyor.ona sorsan bisey dememiş ki ben koseye slklslnca kavga cikariyormusum

Biliyor musunuz gülümsüyor , varlığını hatırlatmaya çalışıyor , sizden vazgeçmeden önce size kendi varlığını hatırlatmaya çalışıyor aslında.

O domates ekerken bana gel dedi ben gitmedim sonra sesler yükseldi istemediğin seyi yapmaya zorlama dedim.yataga gittiğimde kendisine kulaklığı verdim oda bana istemediğim seyi yapmaya zorlama dedi.bende kalktım gittim.mektupta yazıyor zaten kasıtlı yapmış benim ona yaptığımın aynısını kendi bana yapınca nasıl tahammül etmiyormusum diye yaziyor

Konuşursa tartışmaya dönüyor diye konuşmaktan vazgeçmiş ve dinlenmediğini anlaşılmadığını düşünmüş. Kısasa kısas yöntemini denedi. Şimdi de mektup yazdı. Sonrası ? Siz bir adım atmazsanız eşiniz size ulaşmak için yollar , yöntemler aramaktan vazgeçerse üzülmeyecek misiniz ?

Seviyorum da.eskisi kadar degil galiba.ama cok iyidir elinden her is gelir.bir kadının yapabildiği cocuk disinda herseyi yaparım diye övünür bunlara katlanamiyorum iste.
Baklava bile yapabilir.becerikli bi o kadar da yüksek egolu.doktor olmama rağmen benden fazla maas alıyor simdilik bunda sorun yok ama onu de basıma kakar mı bir gun bilmiyorum.

"doktor olmama rağmen .... " sizin satır aralarınızdan bana geçen duygu şu. Lütfen kırılmayın. Eşinizi uzun yıllardır tanıyordunuz , muhtemelen iyi aile terbiyesi aldığı ve mesleki anlamda da beğendiğiniz için uygun eş sıfatını kazandı ancak kalbinizi kazanamadı.

Ama ben de yorgun argin gelmism ve izlediğim bir dizi var bilir kivanci ne kadar severim.domatese mı gitseydim spordan çıkmıştım yorgunum duş almış tv karşısına geçmişim.zaten halıya da toprak dökülmüş.neymis efendim fideler soğuktan ölürmüş.mutfak balkonunun onunde yaptı ev sera gibi.

Siz doktorsunuz , yorgun argın geldiniz. Peki eşiniz ? O da 200 işçiyle uğraşıyormuş o yorulmuyor mu ? Onun sevdiği aktristler yok mu ? O sizi tercih etmiş siz kıvancı.

Naçizane bence bu eşinizin son size ulaşma çabası. Bu defa da görmezden gelirseniz hayatınızdan akıp gidecek. Şayet hayatınızda olup olmaması sizin için önemsizse bunu da kendisiyle paylaşın ki hayatını yeniden planlama imkanı olsun.

Bence konuda bir şey var. Yani gerçek olmadığına yakın bir hissim var nedense ama neyse..
Bazı çelişkiler var konuda kilit olarak. Nedense ben konu sahibinin doktor olduğuna inanmadım.

Hangi sehirdesiniz gelin ziyaret edin beni.ne alaka ya.inanmiyorsaniz siz bilirsiniz.

Ayrıca bnce konu sahibi doktor falan değil :KK4::KK53:sanmıyorum yani ,fake konu olabilir ,lütfen öyle olsun ...çunku ben bir bayanın ,Yeleki okumuş bir bayanın bu kadar bencil olabileceğine inanamıyorum :KK47:gerçi cahillik korumakla yok olsaydı ooohoooo :KK37:neyse

Konu sahibi neden ewlendiniz ozaman bunu bize bir açıklayın LÜTFEN ARTIKKK :KK36::KK36:

Yıllardır birçok zorluk yasadık.biz birbirimizi sevdik yıllarca okul askerlik is zorunlu hizmet tus bitsin de evlenelim diye bekledik boyle soru mu olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X