Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lutfen oyle söylemeyin.gercekten zor durumdayım.ilgi sever.bir evin bir cocugu.pasa oğlum büyütmüşler zaten bu yuzden biraz da kızgınlığım.her istedigini elde etti.beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti.herseye sahip olmanın verdigi bir simariklik var.bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor.

sımarık koca öyle duygulu mektup yazarmı!

sen kocanı ötekıleştırmıssın..hayattakı oncelıgın ailen olmalı..

sense ben doktorum,ben doktorum dıye dolanıyosun..kalbını hangı amelıyatta kaybettın?

ıdeal kocada,kalmıs kusur aramamızı ıstıyosun..

ozaman sende bi doktorla evlenseydın..o sana derdı ben doktorum,sen ona derdın ben doktorum öptüm by..

Merhaba,
forumda yeniyim ama yıllardır hep okurdum.bir problemim var severek evlendik, 15 yıldır birbirimizi tanırız 10 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz.
Ancak bir problemimiz var ki zamanımız yok.Ben doktorum eşim de yoğun çalıişan bir mühendis.
Bana bir mektup yazmış en son.aşağıda paylaşacağım lütfen yorumlarınızı ve yardımlarınızı esirgemeyin.Evliliğim bitsin istemiyorum ama olmuyor da.

mektup :
Bizim bazı şeyleri konuşmamız lazım, konuşamadığımız ve netleştiremediğimiz için sürekli yarıda bırakıp gidiyoruz.Muhtemelen yine konuşamayacağız o yüzden ben söyleyeceklerimi söyleyim sonrasında sen de düşün, bir adım da olsa ilerleyelim.
Çok bıktığım şeyler var, ne yapsam sana yetmiyor senin her dediğini yapsam birşeyi yapmadığımda bıktımda bıktım diye başlıyorsun.Dün kasıtlı olarak takmadım kulaklığı.Sırf sen tv izlerken 'istemediğim şeyi yapmamı isteme' dedin diye.Ben senin her dediğini ikiletmediğim için sen bana hiçbir yükün, yaptırımın, özgür hareket etmemi engellemen yokmuş gibi sanıyorsun.Ama herşeyimi senin isteğine göre şekillendiriyorum ben.Bunu gör.Buna karşın sen evde ben yokmuşum gibi davandın.Tek basınaymıssın gibi.Sürekli hayatının dışında olmaktan rahatsızım.Bende yatakta tek basımaymısım gibi izledim maçımı, sana nasıl rahatsızlık verdi.Aynısını bana yaşatıyorsun.Senin yaptıklarına senin yönteminle karşılık verdim.Bu şekilde devam ederse bu sadece bizi birbirimizden uzaklaştırır.
Bu yüzden bazı önerilerim olacak.
Ben sana neden hiçbirşeye izin vermiyorum? Neden? Nereye gittiğine ne yaptığına.. Çünkü herşey benden gidiyor.Benim zamanımdan.Hep benden.İşten erken çıktığında ne yaptığına karışıyor muyum, Ne harcadığına, arkadaşlarınla yemeklere gitmene, annene gitmene hiçbirşeye müdahil olmuyorum.Ne zaman benden gidiyor ve sen benden gideni yerine koymaya da hiç uğraşmıyorsun.İşte o zaman kavga çıkıyor.Spora bile izin vermiyordum çünkü benim zamanımı kullanıyorsun.Kendin vakit yaratmıyorsun ki benim vaktimi kullanıyorsun.
Pişman mıyım evet pişmanım git dediğim için.Tam koptuk birbirimizden çünkü.Eskiden bir yemek yapardık birlikte olurduk şimdi diyet miyet dalgasına güzel yemek te yemez olduk.hayatımızın tadı tuzu kalmadı iyice.
Zaten yoğun çalışıyorsun, akşama kadar yoruluyorsun.koştur koştur spora git eve gel salata yanına bişeyler yap duş al pilin bitiyor.O kadar yorgunluktan sonra ne yapsan zoraki yapıyorsun yada hiç yapmıyorsun koltuğa sızıp kalıyorsun.

PEKİ BEN HAYATININ NERESİNDEYİM ?

Her seferinde beklentiyle eve gelip duvara toslamaktan gerçekten çok sıkıldım.Tümgün bende yoruluyorum eve geldiğimde bana bakan bir çift göz bekliyorum.Her seferinde yarısına kadar kısık, yorgun yada hasta iki göz görüyorum.Enerjimi daha da düşürüyor.
Çok sorguladım kendimi senden yada şöyle söyleyim insan eşinden bunları beklememeli mi acaba diye, çok mu şey bekliyorum diye.Çünkü ben normalde çok ilgi beklerim.Normu 100 se ben 200 beklesem bile 50 alıyorum.Bu da 300 bekleyim ki 75 alıym diye düşünmeme sebep oluyor.Ben senden her dilendiğimde daha da az almaya başlıyorum, her daha az aldığımda daha çok bağırıyorum artık duyarsız kavgalara dönüşüyor bu ve sonunda dün olduğu gibi tam iletişimimiz kopuyor.

Ben sana her müsade ettiğimde benden gidiyor.Kendimi düşündüğüm için sıkıyorum seni hep.Evlenmeden önce sondan birkaç öncedeydim çünkü dışarıda görüşmek zorundaydık, şimdi evde görüyorum nede olsa diye düşünüyorsun sanırım.En sondayım.Dinlenme zamanında görüyorsun beni.Senle görüşmek için illa dışarı mı çıkmam lazım.Yarın başka bir isteğin olacak ben yine peki diyecem üzülme diye yine yalnız kalan tek kalan ben olacam.Çocuk yapmak istemiyorum çünkü çocuk olursa ben tek yaşamaya mahkum olacam.Bu belli.Hayatının hep en son sırasındayım çünkü.Listenin üstü zamana ve duruma göre değişiyor ama benim yerim hiç değişmiyor hep en sondayım.
Hep posası kalıyor bana.

Nereye kadar diye düşünüyorum hep, bu ne kadar böyle devam eder ben ne kadar daha senden dilenirim.Bir süre sonra bunlar da fayda etmez bunlara da duyarsızlaşırız sevgi kalmaz.Ben yanlış yapmak istemiyorum.Elimden geleni yapayım sonra bana bilmiyordum neden söylemedin deme diye anlatıyorum.Sürprizlerden sıkıldım ben sana her benle ol dediğimde başka şeylerin önüme geçmesinden çok sıkıldım.

Yazacak çok şey var akşama kadar yazsam bitmez, umarım biraz olsun anlarsın.Ben her beklentiye girdiğimde duvara toslamaktan sıkıldım.İnsanın eşinden yanında olmasını istemesi yanlışsa bunu da bana söyle beklentilerimi revize edeyim.Çünkü benim biraz ilgiye ihtiyacım var.Bana portakal soyacak birine ihtiiyacım var.Benle oturup maç izleyecek birine ihtyacım var.Sadece benim ilgimi çeken birşeyi benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.Seni çok sevdim hala da seviyorum.Zaman geçiyor, yarın 40 50 yaşlarına geleceğiz ve ben sana hiç doymamış seni hiç yaşamamış biri olarak kalmak istemiyorum böyle ölmek istemiyorum.Herkes sevmek sevilmek ister ben ömrüm araya gitsin istemiyorum.Benimle ilgilen istiyorum.

Evde o kadar işi yapıyor olmam yardım eden eş imajı çizmek istediğimden falan değil, çamaşırı yıkıyor, asıp topluyor, yemeğe yardım ediyorsam bir an önce bitir de kendinle ilgilen instagram oyna dizi izle diye değil.Bana kal diye.Benle otur diye.Sen benle ilgilenmezsen ben de bunları tabiki yapmayacağım.Bana bahane sunma o var bu var bilmemne diye.Benle ilgilendikten sonra arta kalan vaktin neye yetiyorsa onu yap, iş bittikten sonra arta kalan vakitte bana faydalı olamıyorsun çünkü.Ben senden sürekli iş bekleyen biri değilim, yemeği zaten annemden alıyorum, temizliği kadın yapıyor, çamaşırı da hallediyorum çoğu kez.ama çiçek ekecem gel yanımda dur dediğimde de laf etme.Sana zaten iş yap demiyorum yanımda dur diyorum.Buna da kavga çıkarırsan ben ne yapayım daha.Bana bişey söyle onu yapayım.

Her türlü çözüme hazırım ama bir çözüm bulalım.Bende kendi hayatıma bakmaya başlarsam hiç toparlanmaz.Nöbet listesi bir ay önceden belli oluyor.Bene ayıracağın vakti belirle mesela on nisan akşam 7-10 benim olsun veya ikinci boş pazarın benim olsun.Benim hayatında bir yerim olsun.Bende o zamana boşboş oturacak bile olsak beklentiye girdikten sonra üzülmeyim.Benle ilgileniyor ol.
Böylece ayda bana ayırdığın vakti de görmüş oluruz ben haksız mıymışım görmüş olursun.
Ama bu kavgalar bitmezse sıkıntı büyüyecek.Sen her ben ilgi istediğimde bana bağıramazsın.Kavga çıkarıp sonra bana benle niye kavga ediyorsun diyemezsin.Bana bir çözüm bulman lazım.

Arkadaşlar mektup bu.kim haklı lütfen yardım edin

Merhaba,sizin koşuIIrınız zor gibi gözüküyor,ama eşinize vakit ayırmaIısınız, görünen o ki sizi çok seviyor ve düzeItmek istiyor ,düşünüp çözüm yoIu buImanız için yazmış bu nedenIe üzüImeyin fakat bu duruma da bir çare buIıun,arkadaşIarınıza vakit ayırmaktansa eşinizIe pIan yapın,sakince karşınıza aıIp gözünün içine bakarak onun ne kadar değerIi oIdugunu,onu anIadığınızı hissettirin,aşıImayacak şey değiI gibi duruyor sadece biraz özenIi oIun ona karşı,çünkü anIadığım kadarıyIa tek istediği sizin sevginiz..
Bir de bu aram sizi çok seviyor,bu kadar çok seven adamı umarım iIgisizIikten doIayı kaybetmezsiniz,birşeyIer için hep bir taraf çaba sarfediyorsa karşı taraf bu defa pes ediyor ve bırakıp gidiyor,o yuzden artık eşinizi önceIiğniz yapmaIısınız..

Son düzenleme:
Canım ben bdvde çok sık gördüm. Şu an en az iki tane hatırlıyorum. Ben genel olarak kk da doktorluğa karşı bir önyargı hissediyorum. Yani öyleki konuları takip etmeyi bırakıyorum, çoğuna girmiyorum. Yani gerçekten zamanınızı nasıl ayarlıyorsunuz diye sorduğuna ben inanıyorum. Yazının herhangi bir noktasında büyüklük taslama hissettin mi? Bir kibir hissettin mi? Ben göremedim. O yüzden bu kadar yüklenilmesini anlayamıyorum. Hatta seviye baya düşüyor bence. Yani mahalle gününe döndü konu.
onlar polis eşlerine çok önemli bir şey sormak için açmış olabiilirler.
yani bu soruna cevabı herkes verir.
ama diğerlerinin konusu, lojmandı yada tayin olduğu yerdi vs ile alakalıdır genelde.

benim en yakın dostum doktor. ağabeyim ve yengemde o yüzden doktorlara ön yargılı olmam mümkün değil.
çok zor bir iş hayatı olduklarınıda biliyorum. ama böyle sadece doktorlar yazsın sadece mühendisler okusun olmuyor. herkes her konuya cevap yazabilmeli. öyle ayırım olmaz.

Son düzenleme:
Eşinizin yazdıklarının aynısını bende hayat arkadaşıma anlatmaya çalışıyorum ama o da aynı sizin gibi tepkiler veriyor
Sanırım sizde benimki de gittiğimiz zaman anlayacaksınız ne demek istediğimizi
Bir eşinizin yazdıklarına bakın, bir de kendi bahanelerinize
Allah çarpar insanı diye bir tabir vardır, etmeyin bu kadar ya
Seviliyorsunuz diye bu kadar kasmanın bir alemi yok
Sevgi paylaşıldıkça büyür, hırpalandıkça yok olur bunu hiç unutmayın
En büyük sevgiler bile usanır kayıtsızlık karşısında
İş yoğun, hayat yoğun bunu anlayabiliyorum çünkü bende çalışıyorum
Dedim ya eşinizle aynı durumdan muzdaribim bu aralar, onu çok iyi anlayabiliyorum
7/24 birlikte olmak değil isteğimiz sadece mevcut zamanları kaliteli geçirmek istiyoruz
Bu da çok bir şey değil sanırım

Tahammül edemiyorum birden sinirleniyorum hasta yakınları tum sabrimi bitiriyor daha simdi biri geldi sen doktor degil mısın ağrısı var bunun diyor.

bir süre ilaç kullan diyeceğim adım hapcıya çıkacak :KK51::KK51::KK51:

Lutfen oyle söylemeyin.gercekten zor durumdayım.ilgi sever.bir evin bir cocugu.pasa oğlum büyütmüşler zaten bu yuzden biraz da kızgınlığım.her istedigini elde etti.beni bile 4 5 senede ugrasti da sonunda yine elde etti.herseye sahip olmanın verdigi bir simariklik var.bu yuzden herseye sahip olunamayacagini bilmiyor.

Söylemleriniz gerçekten çok ilginç.. İnsanlar ne zamandır birbirlerini elde ediyor? 4-5 sene uğraştı derken ? uğraştırmak hoşunuza gitti sanırım..

Eşiniz her şeye sahip olunamayacağının farkında ki bu mektubu yazmış bence...

Ne yapsa da ilgi göremeyeceğinin farkında mesela..Ne dese de onu suçlayacak birşeyler bulacağınızın farkında....Mektup yazmasının sebebi de bu.. Söylese size neden benimle tartışıyorsun diyeceksin çünkü yine.. Mektupta eşinin yazdığı gibi..

Eşin senin tarafından,onun seni sevdiği kadar sevilmediğinin ve değer görmediğinin farkında..

Ya sen farkında mısın ?

Ama spora vakit bulunabiliyor.
Mesleğin gecesinin gündüzünün olmadığını ben de biliyorum.
4 yakın arkadaşım doktor benim de.
Evlenmeyen bir arkadaşım var.
Yapamam evliliğime zaman ayıramam diyor.
Eşinin kabahati ne?
Kendisi söylüyor mektupta yazmış eşi.
Arkadaşlarınla çıkıyorsun spora gidiyorsun diye.
Öğlen birlikte çıkabilirler.
Spordan fedakarlık edilebilir.
Zaman yaratılır.
Ben kesinlikle katılamıyorum hekimlerin ailesine bu kadar zaman ayıramama bahanelerine..

Oglen çıkamayız ben sehirde calisiyorum o organize sanayide

biraz da sanırım yapı meselesi
bazı insanlar vıcık vıcık yaşamayı sevmez
sürekli g.tg.te mi olmak lazım
bu kadına kim ilgi göstercek
hep ilgi isteyecek adam da mektupda da hep istemiş
ben merkezci bir adam var karşımızda
kadının istekleri düşünceelri ne olacak
herkes adamın avukatlığına soyundu maşşaallaahhh

Tahammül edemiyorum birden sinirleniyorum hasta yakınları tum sabrimi bitiriyor daha simdi biri geldi sen doktor degil mısın ağrısı var bunun diyor.

Yahu tamam da bunu eşine yansıtma..
Yoksa bu adam sana bu mektubu yazdıktan sonra siz
hala aynı şekilde dawranmaya dewam ederseniz bence yalnız
yaşamaya dewam edeceksiniz.. Çünkü eşiniz ilgiyi başkasında bulucak..
Yapabilirde yapmayabilirde..
Ama bu mektuptan sonra da değişen bişi olmazsa yaparr hiç düşünmez bile,
ben elimden geleni yaptım der sen istedin bunu der...

onlar polis eşlerine çok önemli bir şey sormak için açmış olabiilirler. yani bu soruna cevabı herkes verir. ama lojmandı yada tayin olduğu yerdi vs ile alakalıdır genelde.

benim en yakın dostum doktor. ağabeyimde. o yüzden doktorlara ön yargılı olmam mümkün değil.
çok zor bir iş hayatı olduklarınıda biliyorum. ama böyle sadece doktorlar yazsın sadece mühendisler okusun olmuyor. herkes her konuya cevap yazabilmeli. öyle ayırım olmaz.

Tamam da sadece doktor olanlar yazsım diye düşünmedim ben. Ben doktor değilim gayet de yazdım. Engel değil yani. Elli kere de ne için öyle başlık açtığını anlatmış. Ben de öyle başlıklar açtım. Dikkat çeksin diye biraz da. Ve evet konuya doktor bir kadın iyi bir yorum yapabilir. Doktor kadınlar bakar mısınız demek diğerleri okumasın demek değil ki. Konu sahibinden cidden öyle bir elektrik aldınız mı? Yorumlarından ya da konusundan sadece doktorlar baksın demiş gibi? Üzgünüm hiç bir şey konunun şu anda geldiği seviyeyi açıklayamıyor.

Son düzenleme:
bu kadarda konu sahibinin üstüne gitmeyin isterseniz yok bulmuşta bunuyo yok bize bölesi nasip olmaz bencil falan
kimse bu zamana kadar ne yaşadığını bilemez belkide eşi gerçekten çok bencildir
evet bende bu mektuba üzülüdüm eşinide haklı buldum ama
yapışık ikiz gibi her işi de beraber yapamazlar ki herkesin bir hayatı var
karşımızdaki 9-5 çalışan bir memur diil 24 saat de 1 çalışan bir doktor...
Yorumlarınızı biraz daha törpüleyelim bence lütfen
her gün 24 saat çalışıyor değil ya..illa ki 24 saat çalışınca 2 gün izni vardır...

bence bu akşam eşiniz bu mektubun karşılıgını bekleyecek.ne anladıgınızı özetlemenizi bekleyecek

eşiniz sadece şunu istiyor sizden .......bir kahve yapıp hayatım bugün günün nasıl geçti.... hiç bir şey yapmasan bile bunu yap diyor kısaca.... spora değil bana gel diyor....

aslında o kadar çok şey diyor ki siz doktor olmuş anlamamışsınız ki...

Esimi okudum biran sanki oda bama böyle sayfalar dolusu mesaj atar.ama ben ev hanimiyim bebegim var yemek derdim var temizlik var bütün vaktim onlara gidiyor esimde bana boylr diyor sana yardim ediyorum bulasik makinesini yerleştiriyorum camasiri asiyorum sofrayi topluyorum banada zaman ayir diye diyor
Biraz eslerle ilgilenmek lazım galiba hep onlari hatalı goruyoruz yorgunlugumuzu onlardan cikariyoruz bizde biraz verici olalim

o değilde doktorluk filan demişssiniz
ee anne olunca bizde bu durumda değilmiyiz yani öncesi ve sonrası
benim oğlum 4 yaşında en ortlama sofradan 3 kere kesin kalkmak zorunda kalıyorum bende cocuk doktoruyum galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X