onu iyi tanıyorum.birsey icin ne kadar uğraşırsa uğraşsın ses etmez.ama elde ettikten sonra gelir bana söyler yaptım iste ben yapacam tabi ben yapmazsam kim yapacak der bunlara katlanamiyorum.herseyin üstünde bir egosu vardır cogu kez.benden de etrafında dönmemi istiyor.universitedeyken etek giydirmezdi evlenince derdi.kiskanc biridir.simdi elbise falan giyebiliyorum ama yinede karışıyor.ben müdahaleye gelemiyorum.istemiyorum karisilmak.ben zaten gerekeni yapıyorum sen karışma diyorum bu sefer de o kızıyor.erkekleri tanımıyormuşum falan.surekli üstte o var
DRSIKINTI,ben dr değilim ama bir dr eşiyim.Anladığım kadarıyla asistansın,36 saat nöbet tuttuğuna göre,bunun ne demek olduğunu biliyorum ama ben eşini daha iyi anlıyorum eşimde aynı durumda ayda 10 nöbetle yıllar geçiyor.Fakat siz eşlerinizin ne durumda olduğunu anlamıyorsunuz.Eğer eşim iş çıkışı spora gitmek istseydi ben karşı çıkardım çünkü zaten yorgun birde iyice pert olup eşinin dediği gibi bana posasının kalmasını istemezdim.Hoş bu halinizle bile posanız kalıyor.Bence şükret haline seni anlayan ve senle olmak için çabalayan bir kocan var.Eğer iş çıkışı 1 saat ayırabileceğin bir keyif zamanın varsa (yoğun çalışan insanlar için spor ancak lükstür)bunu eşin için yap malesef hayat sadece bizden ibaret değil en azından evlendikten sonra böyle.Bu keyif alanını onunla değerlendir,ona harca.Günümüzde artık biz kadınlar kadın olduğumuzu unutmuş durumdayız malesef,kadın demek ilgi demektir,cilve demektir naz demektir,sohbet demektir,evden atılan kahkahalar demektir.Tabi günümüzde artık biz kadınların eşitlik anlayışı kendi ayakları üzerinde durma ihtiyacı yüzünden bunlar eksik kalıyor dolayısıyla aile kavramı eksik kalıyor.Evet çok saygın bir mesleğin var,insanlara faydalı olablmek çok güzel ama şunu unutma sen kadınsın ve o evin sana ihtiyacı var...
bunu aşabilir misiniz bilmiyorum ama biz çalışan kadınlar kendimizi erkek sanıyoruz.
Bir evde iki yorgun insan.
Herkes birbirinden bekliyor idare edilmeyi,ilgiyi.
Evlilik farklı bir şey.
Alışık olmadığımız bir çok şeye şekillenmek,karşılıklı fedakarlık bekliyor.
Herkes kral benim derse yürümez.
Eşinizin size özel olarak yazdığı bir mektubu getirip burada satırı satırına paylaştığınız için siz haksızsınız..
Zaman zaman bende yazarım eşime mektup. Birgün bir internet sitesinde karşılaşsam ona karşı olan tüm bakış açımı değiştirirdim herhalde..
Amaç neki anlamadım doğrusu..kabaca üstü kapalı geçseymişsiniz yetermiş..
Sen erkek ben erkek bu evin kadını kim diyor.surekli bir üstte olma cabası hep bana hizmet et benle ilgilen.ben haksız değilim herkes eleştiriyor kendinizi yerime koyar mısınız
sen erkek ben erkek bu evin kadını kim diyor.surekli bir üstte olma cabası hep bana hizmet et benle ilgilen.ben haksız değilim herkes eleştiriyor kendinizi yerime koyar mısınız
İşi bırakın dicem olmucakk tabiii
Dogru.sabirlidir.domuz gibi sabirlidir ama asla vazgeçmez.bu beni deli ediyor.inat.yanlis oldugunu anlayınca evet yanlis ama ağzımdan cikti bir kere der gene geri Adim atmaz.200isciye amirlik yapıyor hep iktidar onda bu sekilde olunca dayanamıyorum bana da oyle davranıyor gibi algiliyorum
30yasindayim o kadar emek verdim uzman olacağım.nasil bırakayım.onun icin zaten Türkiye'nin en iyi tip Fakültesi'ni bırakıp sehrimize geçiş yaptım.
Sen erkek ben erkek bu evin kadını kim diyor.surekli bir üstte olma cabası hep bana hizmet et benle ilgilen.ben haksız değilim herkes eleştiriyor kendinizi yerime koyar mısınız
İşi bırakın dicem olmucakk tabiii
Evet bazen hepimiz sinirleniriz sevdiğimiz erkeğe.İktidarı ellerine almasına kızarız,malum kadınlar çalışma hayatına girdi,o yüzden kaldıramıyoruz bazen erkek iktidarını.Ama yine de onları bu konuda biraz anlayışlı karşılamak gerektiğini düşünüyorum.Tecrübeler öyle gösterdi.Belki de iş stersinden siz alınganlık yapıyor da olabilirsiniz..
Tamam bazı şeylerine sinirleniyrosunuz.Peki onu sevdiğinizi hissediyor musnuz?
Evet bazen hepimiz sinirleniriz sevdiğimiz erkeğe.İktidarı ellerine almasına kızarız,malum kadınlar çalışma hayatına girdi,o yüzden kaldıramıyoruz bazen erkek iktidarını.Ama yine de onları bu konuda biraz anlayışlı karşılamak gerektiğini düşünüyorum.Tecrübeler öyle gösterdi.Belki de iş stersinden siz alınganlık yapıyor da olabilirsiniz..
Tamam bazı şeylerine sinirleniyrosunuz.Peki onu sevdiğinizi hissediyor musnuz?
Siz şimdi bu buyuk fedakarlığı yaptığınız içinde onun bişi demeye hakkı kalmıyormuş gibi gözüküyor
sizin tarafınızdan ama..
Bu farklı, eşinizin sizden ilgi beklemesi ayrı..
Bu mektubun karşılığını akşam güzelce oturun konuşun..
Çünkü karşınızda sizi dinleyecek biri var en azından..
Birde şunu merak ettim, bu mektup sizin elinize nasıl ulaştı..
Hani çantanıza mı koydu çaktırmadann
Mektup dediğim mail atmış sabah işyerine gider gitmez.dun aksam dizi bitince kalktim yerime yattim o da yatakta macı cepten izlediği icin sinirlendim kalktım ayrı yattım salonda ama sabah mail atmış.
Adam derdini bile size anlatamayıp aynı evin içinde size mektup yazmak zorunda kalıyorsa bence üzgünüm ama siz haksızsınız.
Eşinizin durumuna gerçekten üzüldüm. Bir eş bu kadar ilgisiz bırakılmamalı.