Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bunu aşabilir misiniz bilmiyorum ama biz çalışan kadınlar kendimizi erkek sanıyoruz.
Bir evde iki yorgun insan.
Herkes birbirinden bekliyor idare edilmeyi,ilgiyi.
Evlilik farklı bir şey.
Alışık olmadığımız bir çok şeye şekillenmek,karşılıklı fedakarlık bekliyor.
Herkes kral benim derse yürümez.

Evet asistanim.zaten bitiyorum bir de bu sorunlar..

Eşinizin size özel olarak yazdığı bir mektubu getirip burada satırı satırına paylaştığınız için siz haksızsınız..
Zaman zaman bende yazarım eşime mektup. Birgün bir internet sitesinde karşılaşsam ona karşı olan tüm bakış açımı değiştirirdim herhalde..
Amaç neki anlamadım doğrusu..kabaca üstü kapalı geçseymişsiniz yetermiş..

herkes kendi kafasına gre davranınca evlililk yürümüyor. iki tarafında beklentileri oluyor dengeyi sağlamak çok zor...

Sen erkek ben erkek bu evin kadını kim diyor.surekli bir üstte olma cabası hep bana hizmet et benle ilgilen.ben haksız değilim herkes eleştiriyor kendinizi yerime koyar mısınız

Kızmayın ama özetleyecek vaktim yok o kadar yazıyı

sen erkek ben erkek bu evin kadını kim diyor.surekli bir üstte olma cabası hep bana hizmet et benle ilgilen.ben haksız değilim herkes eleştiriyor kendinizi yerime koyar mısınız

eleştirmek için söylemedim.
Ben de çalışıyorum ve 3 çocuk var.
Ben bittiğimde eşim geliyor ve ona enerjim bitmiş oluyor.
Eşinin beklentisi tümden değişmen değil,sadece az ilgi,sıcaklık.
Gör bak hemen nasıl yoluna girecek.

Evet bazen hepimiz sinirleniriz sevdiğimiz erkeğe.İktidarı ellerine almasına kızarız,malum kadınlar çalışma hayatına girdi,o yüzden kaldıramıyoruz bazen erkek iktidarını.Ama yine de onları bu konuda biraz anlayışlı karşılamak gerektiğini düşünüyorum.Tecrübeler öyle gösterdi.Belki de iş stersinden siz alınganlık yapıyor da olabilirsiniz..
Tamam bazı şeylerine sinirleniyrosunuz.Peki onu sevdiğinizi hissediyor musnuz?

30yasindayim o kadar emek verdim uzman olacağım.nasil bırakayım.onun icin zaten Türkiye'nin en iyi tip Fakültesi'ni bırakıp sehrimize geçiş yaptım.

Siz şimdi bu buyuk fedakarlığı yaptığınız içinde onun bişi demeye hakkı kalmıyormuş gibi gözüküyor
sizin tarafınızdan ama..
Bu farklı, eşinizin sizden ilgi beklemesi ayrı..
Bu mektubun karşılığını akşam güzelce oturun konuşun..
Çünkü karşınızda sizi dinleyecek biri var en azından..
Birde şunu merak ettim, bu mektup sizin elinize nasıl ulaştı..
Hani çantanıza mı koydu çaktırmadann

Sen erkek ben erkek bu evin kadını kim diyor.surekli bir üstte olma cabası hep bana hizmet et benle ilgilen.ben haksız değilim herkes eleştiriyor kendinizi yerime koyar mısınız

HALA üst -alt savaşındasınız!!!!!

Bence de bu konuda doktor arkadaşlar baksın..Ruhunuza dokunacak olanları ama..

Kim neyin üstünde olma çabasında ? yan yana algılamak varken.. o mektubu yazan birinden hizmet etme anlayısı cıkarmanız da ilginç..

eşine bir yorgunluk kahvesi yapman seni "Hizmetçi" statüsüne koymaz.

İşi bırakın dicem olmucakk tabiii

Ben olsam aile sağlığı merkezine geçerim.Bir acil ,bir uzmanlık kadar yorucu değil.Doktor hanım size tavsiyem bu..

edıt:Asistanmışsınız,o halde daha az yorulacağınız birşeyler varsa onu düşünün.Mesela uzmanlığı seçerken yoruculuk durumunu düşünmüş müydünüz?Hangi bölümdesiniz bilmiyorum ama..Yoğun tempoyu her beden kaldıramaz.Ben daha az tempolu yerleri tercih ediyorum mesela,yapabiliyorsam.

Size diğer tavsiyem mesleğiniz için ailenizi kaybetmeyi göze almayın.Yaşlandığınızda yalnız kalmanız güzel olmaz.

''Doktor biriyle evlenseydim bunlar olamzdı''diye düşünebilrisniz ,ama''şuanki sorununuz ilgi bekleyen kocayken ,ozaman da stresli koca olurdu.İki stresli insan daha zor olur.Hem dr ;hem erkek olunca sizden daha çok şey bekleyecektir..Dr de olsa ,ne görüşte olursa olsun,yine erkek olduğunu unutmaz onlar..

Son düzenleme:

erkekler beklediği ilgiyi göremeyince başka yerden vuruyorlar.
yorucu bir iş hayatı,ev sorumlulukları,vs.aile hayatımızı küçücük bir daireye sıkıştırıyoruz toplum olarak...
hep yorgunluk,hep bunalmışlık...

bu ruh halinde insan sakin sakin konuşup anlaşamıyor.

Adam derdini bile size anlatamayıp aynı evin içinde size mektup yazmak zorunda kalıyorsa bence üzgünüm ama siz haksızsınız.
Eşinizin durumuna gerçekten üzüldüm. Bir eş bu kadar ilgisiz bırakılmamalı.

Son düzenleme:

Eskiden daha cok seviyordum ama tahammülüm azaldı sanki.cok kiskanctir nerdesin kimkimsiniz yanında kim oturuyor.bunlarla uğraşmaktan bıktım.eskiden ses etmiyordum bunlara.ama bıktım sanki biraz.ama istediğimi de yapıyorum yapma demiyor.

Mektup dediğim mail atmış sabah işyerine gider gitmez.dun aksam dizi bitince kalktim yerime yattim o da yatakta macı cepten izlediği icin sinirlendim kalktım ayrı yattım salonda ama sabah mail atmış.

bide şöyle düşünelim eşiniz sizden bişey beklemese başkasında arasa ilgiyi ne düşünürdünüz eminim yoğun çalışıyorsunuzdur ama spora gidicek vaktiniz olduğuna göre eşinizede ayıracak vaktiniz olmalı diye düşünüyorum bende

mesela şöyle bir örnek vereyim bizde uzun yıllar çıktıktan sonra evlendik akşam geliyor mesela tv izliyoruz ben kk da takılıyorum falan derken bi bakıyorum eşimle aynı koltukta oturmama rağmen yarım saat 1 saattir hiç dokunmamışım kendisine hemen yanına sokulup öpüyorum sarılıyorum özledim diyorum emin olun bukadar küçük bişey bile çok önemli

Mektup dediğim mail atmış sabah işyerine gider gitmez.dun aksam dizi bitince kalktim yerime yattim o da yatakta macı cepten izlediği icin sinirlendim kalktım ayrı yattım salonda ama sabah mail atmış.

Maçı telefonda yatakta izleyince ne oluyor ki..
Hanii uykunuzu bölüyor diye mii :44:

Ben biraz çabuk sinirleniyorum kavga çıkıyor uzun sure sakın konuşamıyoruz o cok guzel igneliyor.gulumseyerek beni çileden çıkaran cümleler kuruyor ben oyle yapamıyorum bağırıyorum kavga çıkıyor.ona sorsan bisey dememiş ki ben koseye slklslnca kavga cikariyormusum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…