Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

eğer olursa o çocukcağız için çok üzgünüm. annesini istemeyen ve o doğduğu için boşanmayan bir baba olacak hayatında.
ve sırf terkedilmemek için doğuran bir anne..

eğer olursa o çocukcağız için çok üzgünüm. annesini istemeyen ve o doğduğu için boşanmayan bir baba olacak hayatında.
ve sırf terkedilmemek için doğuran bir anne..
Koca dünyada kadın da çok erkek daha çok sen safmisin terk edilmemek için niye böyle bişey yapıyı m bir S***** G** (Defol) canımı sıkma o bana muhtaç değil ben ona sanki çocuk olunca işte istesem bosanamiycam ya bir yürü antilop beyinli

Tarbiyesiz

Sanki o beni terk etse yada ben onu terk etsem kadın erkek kıtlığı var dünyada senin olmayan beynini ben .... Neyse
Onun için mi '' Çocuk yaparsak boşanamam. '' diyen adamdan yana yakıla gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyorsunuz? Adam boşanmak istiyor, madem dışarısı herif kaynıyor, boşayın gitsin?

Ben miyim terbiyesiz sen misin terbiyesiz salak salak yazı yaziyon lan bir yürü git hasta
Kes.. Hasta ruhlu seni.. Önce yazdklarını oku. İnsanlar sana akıl vermeye calışıyor önüne gelene çemkiriyorsunn küfür ediyorsun. Terbiyesizin dik alasısın. Kadınsan da terbiyesizsin erkeksen de terbiyesizsin..

Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
Düzelecek olan çoktan düzelirdi,siz sanki doğacak bebeği ona karşı kullanırım hesabı yapıyorsunuz, madem anlaşmazlıklar var evliliği böyle çocuk oyuncağı etmeyin lütfen yani...

Bir arkadasım vardı onu hatırlattı bana bu konu...
O da d.Kontrol ilacı içerdi gizli gizli esinden... 2sene filan içti.... Eşi bu sürecte hastaneye götürürdü muayene olurlardı neden çocuk olmuyor dye.. Adam çocukları olmuyor sanıyordu.
Namaz kılarken ağlayarak dua ediyordu.. Bunları arkadasım anlatırdı bir de... Sonra arkadasta hamile olmak istedi ve ilacı bıraktığı Ay hamile kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…