• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bakın tane tane anlatacağım. Konu sahibi, eşinden gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyor, çünkü adam çocuk istemiyor. Zaten yüzüne karşı '' Çocuk olursa boşanamayız. '' demiş. Buna da harika bi bahanesi var konu sahibinin '' Ama sinirle dedi onu yaaaa. '' diye. Sinirle böyle diyen, aslında çocuk isteyen adamdan gizli gizli zorla çocuk sahibi olmaya çalışıyor konu sahibi. Nasıl? Hala tuhaf gelmedi mi?
Boşverin anlamak istemiyor ki :D Ona göre hepimiz damızlığız :skandal:

Tepkiden değil.kafam şişti 😄😁😁 tamm çocuk yapmıyorum rahatlayın 😄😄😄
Siz bilirsiniz valla. Başta böyle mırın kırın eden adam, ilk kavgada '' Zaten ben çocuk istemiyordum, zor bela çocuk yaptın. '' diye çaattt yüzünüze vuracaktı. O çocuğu tek başınıza bile büyütebilirdiniz, istemediği çocuğun sorumluluğunu aldıramayabilirdiniz. Erkekler pek bi rahat oluyor bu çocuk konusunda, bu yüzden çocuk istemeyen adamdan çocuk sahibi olmaya uğraşmaya sevk eden şu deli cesaretini bi atın başınızdan. Başınıza bi ömür iş alırsınız.

Siz bilirsiniz valla. Başta böyle mırın kırın eden adam, ilk kavgada '' Zaten ben çocuk istemiyordum, zor bela çocuk yaptın. '' diye çaattt yüzünüze vuracaktı. O çocuğu tek başınıza bile büyütebilirdiniz, istemediği çocuğun sorumluluğunu aldıramayabilirdiniz. Erkekler pek bi rahat oluyor bu çocuk konusunda, bu yüzden çocuk istemeyen adamdan çocuk sahibi olmaya uğraşmaya sevk eden şu deli cesaretini bi atın başınızdan. Başınıza bi ömür iş alırsınız.
Tamam

Back
X