- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
bahaneyle belki adamcağınız da haberi olur da koşarak uzaklaşır
evet o yüzden gizlice hamile kaldımBelliki senden çok uzaklaştılar zamaninda
Bende aynı şekilde senin şu terk edilmemek yazını saklamayı dusunmuyo değilim insanları yargılamakla küçük düşürmek le kendi fikrini vermek cokkkk ayrı
Konuyu silince ne oldu?Jwhshshuejw
aslında ne koşulda olursa olsun hakaret etmemek gerek de işte...bu arada erkek arkadaşım bilgi işlemci, aynı zamanda ülkenin en büyük firmalarının birinde müdür. dolayısıyla yeterince iyi uzmanları tanıyor. elbette bu hesapla nereden bana bunların yazıldığı basit bir izin ile bulunabilir durumda.
:)
bazen bilip bilmeden insanlara hakaret etmemek gerekiyor işte.
Dava is coming.yazdıklarınızın görüntüsü avukat arkadaşıma iletildi. kısa zamanda IPniz de bulunacaktır. merak etmeyin. her lafın bir bedeli vardır. bu arada üzgünüm ama konu mahkemeye taşınınca eşiniz bu gizli planınızdan haberdar olacak.
iyi geceler.
aslında ne koşulda olursa olsun hakaret etmemek gerek de işte...
bu toplumun öğrenecek daha çok şeyi var ne yazık ki.
Terk edilmemek için kimse kimseye katlanmaz bu bir kimse kimseye muhtaç minnet değil bu iki sen önce insanları yargılamadan konuşmayı öğren bir kadın olarak fikir verebilirdin yapma kardeşim belki daha kötü olurda diyebilirdin yazdığın şey terk edilmemek için yazmak hiç hoş değil çok kırıcı
işte ondan bahsediyorum.ben kimseye hakaret/küfür etmedim. bu nedenle sıkıntım yok.
ama hiçkimsenin öfkesini çıkaracağı kişi de değilim. ki pek çok kişi benzer yorumları yazdı ancak küfürlerine beni layık gördü demek.
işte ondan bahsediyorum.
konu sahibi kimin ne yazdığını okumadan sallayıp duruyor kime ne denk gelirse.
konunun ilk sayfasından beri hiçkimse hakaret etmedi zaten kendisine.
Çok yerinde ve mükemmel bir cevap olmuşIste bunlar hep cahillikten bacim. Bosver sen bunlari. Oysa ki dogru duzgun yazsalar sen de anlayabilirsin degil mi. Salak, kit beyinliler, antilop beyinli, s...git gibi gayet net seyler yazilsa bir oluru var dersin dimi ama. Bosver sen bunlari bacim herkes terbiyesine gore yaziyor iste takilma.
İyide adam zaaten çocuk olursa boşanamam demiş. Gayet açık anlatmış dardınıCocuk sahibi olmak istemeyen bireyler bosanmak istedikleri icin mi korunuyor? Bu dunyaya cocuk getirmek istemiyorlardir. Kendilerini yeterli görmüyorlardır, maddi olarak sorunlari vardir, saglik sorunlari vardir... Boyle sebepler vardir. Hemen bosanmak istiyor demek ne kadar anlamsiz.
Kadın olarak fikir verebilirdin de ne demek? Siz ağzınızdan küfür ve hakareti eksik etmemişsiniz kadın olarak şimdi böyle kırılmış tripleri. Siz de yazmışsınız adam başta çocuk istiyormuş şimdi istemiyormuş. Çünkü adam aydınlanmış, zamanla tanımış.Terk edilmemek için kimse kimseye katlanmaz bu bir kimse kimseye muhtaç minnet değil bu iki sen önce insanları yargılamadan konuşmayı öğren bir kadın olarak fikir verebilirdin yapma kardeşim belki daha kötü olurda diyebilirdin yazdığın şey terk edilmemek için yazmak hiç hoş değil çok kırıcı
bu arada erkek arkadaşım bilgi işlemci, aynı zamanda ülkenin en büyük firmalarının birinde müdür. dolayısıyla yeterince iyi uzmanları tanıyor. elbette bu hesapla nereden bana bunların yazıldığı basit bir izin ile bulunabilir durumda.
:)
bazen bilip bilmeden insanlara hakaret etmemek gerekiyor işte.
Türk ceza kanunu 125.madde google itKoca dünyada kadın da çok erkek daha çok sen safmisin terk edilmemek için niye böyle bişey yapıyı m bir S***** G** (Defol) canımı sıkma o bana muhtaç değil ben ona sanki çocuk olunca işte istesem bosanamiycam ya bir yürü antilop beyinli
Kadın olarak fikir verebilirdin de ne demek? Siz ağzınızdan küfür ve hakareti eksik etmemişsiniz kadın olarak şimdi böyle kırılmış tripleri. Siz de yazmışsınız adam başta çocuk istiyormuş şimdi istemiyormuş. Çünkü adam aydınlanmış, zamanla tanımış.
Burda artık anırarak güldümevet o yüzden gizlice hamile kaldım
O kadar gizli ki, adamın hala haberi yok. Nxndnxnxnxevet o yüzden gizlice hamile kaldım
İlerde bu adamın seninle evlı kalacağına ne acıdan eminsin, cunku bariz Bosanmak istiyor ve seni sevmiyorÇocuk için daha erken gezelim diyordum şimdi korktum ilerde olmaz etmez diye
doğunca görür artık napalım benle evlendiğine göre çocuğu da kabul etmiş olduO kadar gizli ki, adamın hala haberi yok. Nxndnxnxnx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?