Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bahaneyle belki adamcağınız da haberi olur da koşarak uzaklaşır

bu arada erkek arkadaşım bilgi işlemci, aynı zamanda ülkenin en büyük firmalarının birinde müdür. dolayısıyla yeterince iyi uzmanları tanıyor. elbette bu hesapla nereden bana bunların yazıldığı basit bir izin ile bulunabilir durumda.
:)
bazen bilip bilmeden insanlara hakaret etmemek gerekiyor işte.

Bende aynı şekilde senin şu terk edilmemek yazını saklamayı dusunmuyo değilim insanları yargılamakla küçük düşürmek le kendi fikrini vermek cokkkk ayrı

yazdıklarınızın görüntüsü avukat arkadaşıma iletildi. kısa zamanda IPniz de bulunacaktır. merak etmeyin. her lafın bir bedeli vardır. bu arada üzgünüm ama konu mahkemeye taşınınca eşiniz bu gizli planınızdan haberdar olacak.
iyi geceler.

aslında ne koşulda olursa olsun hakaret etmemek gerek de işte...
bu toplumun öğrenecek daha çok şeyi var ne yazık ki.

Dava is coming.

aslında ne koşulda olursa olsun hakaret etmemek gerek de işte...
bu toplumun öğrenecek daha çok şeyi var ne yazık ki.

ben kimseye hakaret/küfür etmedim. bu nedenle sıkıntım yok.
ama hiçkimsenin öfkesini çıkaracağı kişi de değilim. ki pek çok kişi benzer yorumları yazdı ancak küfürlerine beni layık gördü demek.

Iste bunlar hep cahillikten bacim. Bosver sen bunlari. Oysa ki dogru duzgun yazsalar sen de anlayabilirsin degil mi. Salak, kit beyinliler, antilop beyinli, s...git gibi gayet net seyler yazilsa bir oluru var dersin dimi ama. Bosver sen bunlari bacim herkes terbiyesine gore yaziyor iste takilma.

işte ondan bahsediyorum.
konu sahibi kimin ne yazdığını okumadan sallayıp duruyor kime ne denk gelirse.
konunun ilk sayfasından beri hiçkimse hakaret etmedi zaten kendisine.

işte ondan bahsediyorum.
konu sahibi kimin ne yazdığını okumadan sallayıp duruyor kime ne denk gelirse.
konunun ilk sayfasından beri hiçkimse hakaret etmedi zaten kendisine.

gün içerisinde bir sürü insan birbirine "terkedilmemek" kelimesini kullanabilir. ama hiç kimse birbirine bu şekilde "s... git" diyemez.
geçenlerde başka bir konuda da bir arkadaşa bu şekilde yazan biri oldu. gayet net hukuk sürecini ilerletti. kimse kimseye bu şekilde saldıramaz.

Çok yerinde ve mükemmel bir cevap olmuş tabi anlayana
Ay çok güldüm kusura bakmayınsiz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün

İyide adam zaaten çocuk olursa boşanamam demiş. Gayet açık anlatmış dardını

Kadın olarak fikir verebilirdin de ne demek? Siz ağzınızdan küfür ve hakareti eksik etmemişsiniz kadın olarak şimdi böyle kırılmış tripleri. Siz de yazmışsınız adam başta çocuk istiyormuş şimdi istemiyormuş. Çünkü adam aydınlanmış, zamanla tanımış.

Türk ceza kanunu 125.madde google it

Diyorum işte fikir almaya çalışıyorum başta isteyip istemediğini yazıp sen hakaret et yargıla anneligine yazık et ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…