Bir arkadasım vardı onu hatırlattı bana bu konu...
O da d.Kontrol ilacı içerdi gizli gizli esinden... 2sene filan içti.... Eşi bu sürecte hastaneye götürürdü muayene olurlardı neden çocuk olmuyor dye.. Adam çocukları olmuyor sanıyordu.
Namaz kılarken ağlayarak dua ediyordu.. Bunları arkadasım anlatırdı bir de... Sonra arkadasta hamile olmak istedi ve ilacı bıraktığı Ay hamile kaldı...
Bir arkadasım vardı onu hatırlattı bana bu konu...
O da d.Kontrol ilacı içerdi gizli gizli esinden... 2sene filan içti.... Eşi bu sürecte hastaneye götürürdü muayene olurlardı neden çocuk olmuyor dye.. Adam çocukları olmuyor sanıyordu.
Namaz kılarken ağlayarak dua ediyordu.. Bunları arkadasım anlatırdı bir de... Sonra arkadasta hamile olmak istedi ve ilacı bıraktığı Ay hamile kaldı...
Arkadasım işe girmeyi istiyordu ve sürekli kavga ediyorlardı araları çok kötüydü....
3 kez filan adliyeye bosanma dilekçesi verdiler... Geri döndüler. O da ben bu adama cocuk vermem haketmiyor diyordu.
Arkadasım işe girmeyi istiyordu ve sürekli kavga ediyorlardı araları çok kötüydü....
3 kez filan adliyeye bosanma dilekçesi verdiler... Geri döndüler. O da ben bu adama cocuk vermem haketmiyor diyordu.
E ben hala anlamadım bunu neden kocasına söylemediğini. Böyle bi evlilige çocuk yapmak için adamın dualar etmesi de ayrı bi mesele tabii ki. İşe girdi mi bari?
E ben hala anlamadım bunu neden kocasına söylemediğini. Böyle bi evlilige çocuk yapmak için adamın dualar etmesi de ayrı bi mesele tabii ki. İşe girdi mi bari?
Girmedi... Hatta simdi 2.ye hamile ve kpss hazırlanıyordu. Beklediği puanı alamadı...
Kocasına söylememe nedeni, hakettiğini düşünmüyordu...
Sonra baktı ki ondan sonra evlenenler bile hamile, gaza geldi hamile kaldıydı filan....
Adam çocukları çok seviyordu hatta ii bi koca değil belki ama çok iyi bi baba olmustu...
Hem razı hem değil. Ağzından boşanma lafı çıkıyor ve siz bu adama güveniyorsunuz öyle mi?
Eksik birşeyler var anlatmadığınız. Eşinizin kesinlikle istemediğini hatta boşanmayı düşündüdüğünü ve sizin de sırf o lafına istinaden ayrılamasın diye gizliden çocuk yapmaya çalıştığınızı hissettiriyorsunuz. Adama yalan söylüyorsunuz korunuyorum diye.
Konuyu neresinden tutsak elimizde kalır. Çok büyük bir yanlış bu yaptığınız.
Burda isteyen herkese hep inşallah olsun demişimdir ama sizin için aksini diliyorum, çok üzgünüm.
Rağzı ya o kadar alıştım ki razı kelimesini görünce tuhaf oldum Allah razı olsun ya gözüm bozuldu ben bı kaç yorumunu okudum şahsen münakaşaya bıle girmem bu zihniyetle Allah sabır versin hala anlatmaya çalışanlara
Ay dayanamadım bı kaç yorum daha baktım ‘hem rağzı hem değil’’
Ya razıdır yada değil orta yolu yok bu işin
Bu zihniyet bu kafa yapısı zaten yorumlayamıyorum ban yerım neyse
Sen git zorla çocuk yap çocuğunu alsın elinden senıde kapı önüne koysun da gör o da en iyi ihtimal
Yada çocukla senı annenın evının önüne kapıya koyar
Yada aynı evde mecbur Yasar çocuğuna bakar senı başkalarıyla aldatır da aldatır
Bu 3 seçenekten biri muhakkak gelır basına hele bi kendını zeki sanıp yap görürsün senı akıllı bıdık seni
Tek Zeki sensin zaten adam hamile kalınca senin niyetini anlamayacak, onu nasıl oyuna getirdiğini hiç anlamaz