Kes.. Hasta ruhlu seni.. Önce yazdklarını oku. İnsanlar sana akıl vermeye calışıyor önüne gelene çemkiriyorsunn küfür ediyorsun. Terbiyesizin dik alasısın. Kadınsan da terbiyesizsin erkeksen de terbiyesizsin..terk
Eşinden gizli hamile kalma yöntemleri verseydiniz sizden iyisi yoktu şimdi.keşke yazdıklarımı okusaydın da öyle yazsaydın.
Ya saçma saçma şeyler yaziyo yok terk edilmemek falan neyin kafası buİnşallah hakaret ettiğiniz kişilerin savcılığa gidecek kadar boş vakitleri olur da, o işlerin o kadar kolay olmadığını anlatırlar size.
Tarbiyesiz
Yönteme gerek yok terk edilmemek amaçlı şeyler yazana kadar bir kadın olarak güzel şeyler güzelce akıllarda verilebilirEşinden gizli hamile kalma yöntemleri verseydiniz sizden iyisi yoktu şimdi.
Bakın yukarıda da dedim, madem dışarda herif bol, boşayın gitsin.Ya saçma saçma şeyler yaziyo yok terk edilmemek falan neyin kafası bu
Siz önce uslüp konusunda biraz kendinizi geliştirin.. Keza bu uslüpla evladınıza iyi bir örnek oluşturamazsınız çok itici ve çirkin duruyorsunuz içim kalktı... Burda elbette sizin düşüncenize uymayan insanlar olacaktır kızdıranlarda hatta linç edenlerde olacaktır ama bunlara düzgün uslupla hakaret etmeden de cevap verebilirsiniz.. Ayrıca böyle şeylere gelemiyorsanız burada da konu açmayacaksınız çünkü burda herkes aynı düşüncede değil ve her konu açan pohpohlanmıyor.. Bazen bende kızıyorum bazı şeylere ama asla küfür hakaret etmiyorum kimseye..Koca dünyada kadın da çok erkek daha çok sen safmisin terk edilmemek için niye böyle bişey yapıyı m bir S***** G** (Defol) canımı sıkma o bana muhtaç değil ben ona sanki çocuk olunca işte istesem bosanamiycam ya bir yürü antilop beyinli
Karşımdaki kadın öyle konuma sokuyor terk edilmemek için kimse çocuk doğurmaz bunu anlatmaya calisiyorumBakın yukarıda da dedim, madem dışarda herif bol, boşayın gitsin.
Sinirlenmiştim de geçtibırakalım böyle mutlu olsun :)
Ben olsam savciliga giderdimKoca dünyada kadın da çok erkek daha çok sen safmisin terk edilmemek için niye böyle bişey yapıyı m bir S***** G** (Defol) canımı sıkma o bana muhtaç değil ben ona sanki çocuk olunca işte istesem bosanamiycam ya bir yürü antilop beyinli
şikayet edildi.
okumayacak kiBakın yukarıda da dedim, madem dışarda herif bol, boşayın gitsin.
Çoğumuz böyle düşünüyoruz. :)) bunlar gerçekleriniz, alışın.Ya kime hakaret etmişim senden başka terk edilmemek için yazan yok yazdığın şey yargılayıcı bir laf yaptığın ayıp terbiyesizlik haksizlkk
İnşallah hakaret ettiğiniz kişilerin savcılığa gidecek kadar boş vakitleri olur da, o işlerin o kadar kolay olmadığını anlatırlar size.
Sen gidersin, yakın çünkü.Ben olsam savciliga giderdimKatibin Ruhu
bahaneyle belki adamcağızın da haberi olur da koşarak uzaklaşırdüşünmedim değil, hatta çok yakın bir avukat arkadaşıma ekran görüntülerini de ilettim.
Bende aynı şekilde senin şu terk edilmemek yazını saklamayı dusunmuyo değilim insanları yargılamakla küçük düşürmek le kendi fikrini vermek cokkkk ayrıdüşünmedim değil, hatta çok yakın bir avukat arkadaşıma ekran görüntülerini de ilettim.
Belliki senden çok uzaklaştılar zamanindabahaneyle belki adamcağızın da haberi olur da koşarak uzaklaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?