Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

İnşallah hakaret ettiğiniz kişilerin savcılığa gidecek kadar boş vakitleri olur da, o işlerin o kadar kolay olmadığını anlatırlar size.
Ya saçma saçma şeyler yaziyo yok terk edilmemek falan neyin kafası bu

Eşinden gizli hamile kalma yöntemleri verseydiniz sizden iyisi yoktu şimdi.
Yönteme gerek yok terk edilmemek amaçlı şeyler yazana kadar bir kadın olarak güzel şeyler güzelce akıllarda verilebilir

Siz önce uslüp konusunda biraz kendinizi geliştirin.. Keza bu uslüpla evladınıza iyi bir örnek oluşturamazsınız çok itici ve çirkin duruyorsunuz içim kalktı... Burda elbette sizin düşüncenize uymayan insanlar olacaktır kızdıranlarda hatta linç edenlerde olacaktır ama bunlara düzgün uslupla hakaret etmeden de cevap verebilirsiniz.. Ayrıca böyle şeylere gelemiyorsanız burada da konu açmayacaksınız çünkü burda herkes aynı düşüncede değil ve her konu açan pohpohlanmıyor.. Bazen bende kızıyorum bazı şeylere ama asla küfür hakaret etmiyorum kimseye..

Ayrıca eşden habersiz hamile kalmak da yaptığınız şu hareket kadar çirkin birşey..

Ben olsam savciliga giderdim Katibin Ruhu

Terk edilmemek için kimse kimseye katlanmaz bu bir kimse kimseye muhtaç minnet değil bu iki sen önce insanları yargılamadan konuşmayı öğren bir kadın olarak fikir verebilirdin yapma kardeşim belki daha kötü olurda diyebilirdin yazdığın şey terk edilmemek için yazmak hiç hoş değil çok kırıcı

düşünmedim değil, hatta çok yakın bir avukat arkadaşıma ekran görüntülerini de ilettim.
Bende aynı şekilde senin şu terk edilmemek yazını saklamayı dusunmuyo değilim insanları yargılamakla küçük düşürmek le kendi fikrini vermek cokkkk ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…