Boşverin anlamak istemiyor kiBakın tane tane anlatacağım. Konu sahibi, eşinden gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyor, çünkü adam çocuk istemiyor. Zaten yüzüne karşı '' Çocuk olursa boşanamayız. '' demiş. Buna da harika bi bahanesi var konu sahibinin '' Ama sinirle dedi onu yaaaa. '' diye. Sinirle böyle diyen, aslında çocuk isteyen adamdan gizli gizli zorla çocuk sahibi olmaya çalışıyor konu sahibi. Nasıl? Hala tuhaf gelmedi mi?
Ben burda karısı çocuk yapmadı diye çekişmeli boşanmada tazminat davası açan adam gördüm, şaşırmıyorum zaten.Boşverin anlamak istemiyor kiOna göre hepimiz damızlığız
Lotusun şu mesajında alıntılama var zaten.Okuyorum ve bosanma kelimesini goremiyorum hala.
Tartismalarimiz var ve o çocuk olursa bosanamayacagini söyledi şimdi onu sinirle söyledim diyor
Kız Allah
Tepkiden değil.kafam şiştiSen tepki alacağın konu ac sonrada size gıcık oldum de doğru diyorsun seni tatmin edecek cevaplar veremiyoruz :)
Adam sana ve evliliğine güvenmiyo işte niye zorluyon kiÇocukları çok seviyor olmasinida istiyor isim bile düşünen adam ama hem hazir hem hazır değilim tavrı içinde
Gız bacım çocuk yapmaktan vazgeçtin diye sevişmeyi de bırakma, evlilik sevişme falan sadece çocuk için olmaz aman ha . Kafalar farklı işliyor malum.Tepkiden değil.kafam şiştitamm çocuk yapmıyorum rahatlayın
Adam sana ve evliliğine güvenmiyo işte niye zorluyo
He değilim seni merak ettim ne cvp vercen diye iyimisin sen ey allahimBence sen fakesin hiç kadınsı cevaplar vermiyorsun .
Gız bacım çocuk yapmaktan vazgeçtin diye sevişmeyi de bırakma, evlilik sevişme falan sadece çocuk için olmaz aman ha . Kafalar farklı işliyor
Siz bilirsiniz valla. Başta böyle mırın kırın eden adam, ilk kavgada '' Zaten ben çocuk istemiyordum, zor bela çocuk yaptın. '' diye çaattt yüzünüze vuracaktı. O çocuğu tek başınıza bile büyütebilirdiniz, istemediği çocuğun sorumluluğunu aldıramayabilirdiniz. Erkekler pek bi rahat oluyor bu çocuk konusunda, bu yüzden çocuk istemeyen adamdan çocuk sahibi olmaya uğraşmaya sevk eden şu deli cesaretini bi atın başınızdan. Başınıza bi ömür iş alırsınız.Tepkiden değil.kafam şiştitamm çocuk yapmıyorum rahatlayın
TamamSiz bilirsiniz valla. Başta böyle mırın kırın eden adam, ilk kavgada '' Zaten ben çocuk istemiyordum, zor bela çocuk yaptın. '' diye çaattt yüzünüze vuracaktı. O çocuğu tek başınıza bile büyütebilirdiniz, istemediği çocuğun sorumluluğunu aldıramayabilirdiniz. Erkekler pek bi rahat oluyor bu çocuk konusunda, bu yüzden çocuk istemeyen adamdan çocuk sahibi olmaya uğraşmaya sevk eden şu deli cesaretini bi atın başınızdan. Başınıza bi ömür iş alırsınız.
Pek kafanıza yatmadı sanırım. Yaşayın ve görün. :)
Mune Abla bi el atar mısın buraya sana zahmekim
Yok yattı tamam dedimyaPek kafanıza yatmadı sanırım. Yaşayın ve görün. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?