Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
E madem kocanız olsa yok demeyecek konu açma amacı nedir ? Adam size seni boşarım dememiş ki , öfke anında bu söylenir. Baya bildiğiniz adam ölçmüş tartmış evlilikten veya sizden memnun değil ki çocuk olursa boşanamam demiş, bunu da ağzından çıktı, sinirle söyledi kılıfına uydurmayın lütfen. Çok eminseniz konuşarak ikna edin, gizli saklı yapacağınıza göre kusura bakmayın herkes haklı siz kocayı elde tutmak için yapıyorsunuz. Bir de insanlar çocuk için evlenir diye korkunç bir düşünce okudum ki aman dikkat bunu yazan ,o zaman sizden kaynaklı çocuk olmazsa adam sizi boşar.

Bende anlatmayi denedim ama olmadi sana basarilar diliyorum

Çabana sağlık canım:)

Ben nikah defterini imzalarken böyle bir maddeye denk gelmedim. Beni sorarsanız, sevip evlendik. Çocuk olmasaydı da birbirimizi boşamazdık. Sizin çocuğunuz olmazsa, eşiniz boşanmak isteyebilir, ya da onun çocuğu olmazsa siz boşanmak isteyebilirsiniz bu mantığınıza göre.

En altta yaziyor cocuk yapmaya ragziyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…