Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Benimki daha eve gelmedi telefonda mı söylesem boşanalım diye vakit kaybetmiym sanıyorlar ki çocuk olunca elele göz göze olacak bebeğin varlığıyla bi anda eve aşk sevgi dolacak hay Allahım ya
Ben de bugün öğrendim menopoza giriş başlamış. Gelsin de söyliyim boşasın.

Ben de bugün öğrendim menopoza giriş başlamış. Gelsin de söyliyim boşa

Uff seviye git gide dusuyorrrr anam sende yirt prezervatifi yao cocugu bakalim bir sonraki konunun ne olacak
eşim çocukla hiç ilgilenmiyor. kaynanamgil doğumuma gelmedi. kp bebeğe takı takmadı. eşim eve geç gelmeye ters ters cevaplar vermeye başladı.

eşim çocukla hiç ilgilenmiyor. kaynanamgil doğumuma gelmedi. kp bebeğe takı takmadı. eşim eve geç gelmeye ters ters cevaplar vermeye başladı.
+ boşanırım da, işte çocuk var ya, babasına da bi düşkün nasıl seviyor bi bilseniz.

Bu gönderiyi Cimere şikayet edecektir arkadaş buna eminim. Ben de suç duyurusu olarak yapacağım bunu. Daha önce de yaptım. Sanmayın ki anonim takılıyorum istediğim gibi hareket ederim. Buradan banlanmanızla kalmayacak emin olun

canım çoçuk yapma seninle boşanmayı düşünen adamdan direk sen boşan vur tekmeyi sana nasıl gelipte çocuk olursa boşanamam der bu ne

Bir tane tanidigimiz, kiz cocuklari vardi, kadin tutturmus erkek evlat diye, kocasi kesinlikle baska cocuk istemiyormus, hal böyle olunca kadin esinden gizleyerek hamile kaliyor fakat yavrucak özürlü dogdu hatta yine kizi oldu... konunuzu okuyunca o geldi aklima

go go go!
muhtemelen şu an bir şekilde okuyor burayı konu sahibi. o yüzden konu sahibi,emin ol daha önce yaptı bunu Calci, boş atıp tutan bir üye değil yani kendisi. hazır olun

Yaa sen cidden şaka falanmisin . Arkadasin kocasi cocuk ISTEMIYOR senin kocan istiyormus tamam basta seninkide istemiyormus ama adamin spermini calip hamile kalmaya calismadin degilmi ikna etmeye calismissin adami insallah anlamissindir amin

Dünya sizin gibi pozitif, ümit dolu insanların hatrına dönüyor.

Onu kavga anında söledi çocuk olursa bosanamam dedi
İnsan kavgada asıl sakladığı bastırdığı kişiliğini ortaya çıkartıp karşısındakine yansıtır aslında.
Biz kadınlarda sevdiğimiz adam olunca tabi kendimizi avutmak için onu aslında söylemezdidee kavgada söyledi yoksa oda öyle demek istemedi der avuturuz.. Malesef öyle değil canım Boşa saçma bi çıkış arama ve bu cahil düşünceden vazgeç çocuk bi araç değildir..
Bizler evlat olarak huzur olarak isteriz anne olmak adına bunlarda dengesiz eşim değişirse diye ister Rabbim sen büyüksün.

Ya sen okumadan yazma valla önce yazdığımı oku başlarda istiyor yazdım şimdi pek sıcak bakmıyor yazdım bir oku etme Eyleme
Bütün yorum yapanlar okumadan mı yazıyor?
Gerçekten Allah yardım etsin
60 kişi yorum yapmışsa herkes sizi haksız görmüş ama hala sizce siz haklisiniz
Eşiniz boşanmayı düşünmekte haksız değilmiş biz 1 konu da yıldık adamcağız senelerdir tükenmiştir

Bu yaptığınız insan kandırma çocuk olduktan sonra tek celsede boşarsa bundan korkmuyor musunuz tamam çocuğun yüzünü görünce çok mutlu olur ama ya kendin hazır hissetmeyip bunalıma girerse ya hamile kaldığınızda aldırmanızı isterse bu sorumlulukları göze alabiliyor musunuz? Yaptığınız çok yanlış bişey benim eşim de kendini hazır hissetmedi 4 yıl üstelik saygı duydum ne zaman kendini hazır hissetti o zaman denemeye başladık hiç hoş bir durum değil yaptığınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…