- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
yani normalde yapmayacağım bir şeydi gebelik üstünden yürümek ama artık çizgimden çıktım dayanamadım napayım.Burda artık anırarak güldüm
Ben de bugün öğrendim menopoza giriş başlamış. Gelsin de söyliyim boşasın.
Ben de bugün öğrendim menopoza giriş başlamış. Gelsin de söyliyim boşa
eşim çocukla hiç ilgilenmiyor. kaynanamgil doğumuma gelmedi. kp bebeğe takı takmadı. eşim eve geç gelmeye ters ters cevaplar vermeye başladı.Uff seviye git gide dusuyorrrr anam sende yirt prezervatifi yao cocugu bakalim bir sonraki konunun ne olacak
+ boşanırım da, işte çocuk var ya, babasına da bi düşkün nasıl seviyor bi bilseniz.eşim çocukla hiç ilgilenmiyor. kaynanamgil doğumuma gelmedi. kp bebeğe takı takmadı. eşim eve geç gelmeye ters ters cevaplar vermeye başladı.
Bu gönderiyi Cimere şikayet edecektir arkadaş buna eminim. Ben de suç duyurusu olarak yapacağım bunu. Daha önce de yaptım. Sanmayın ki anonim takılıyorum istediğim gibi hareket ederim. Buradan banlanmanızla kalmayacak emin olunKoca dünyada kadın da çok erkek daha çok sen safmisin terk edilmemek için niye böyle bişey yapıyı m bir S***** G** (Defol) canımı sıkma o bana muhtaç değil ben ona sanki çocuk olunca işte istesem bosanamiycam ya bir yürü antilop beyinli
bir öğretmen olarak söylüyorum işte o çocuklarla büyüyünce hiç ama hiç ilgilenmiyorlar.+ boşanırım da, işte çocuk var ya, babasına da bi düşkün nasıl seviyor bi bilseniz.
Sadece yönetime değil cimer'e de şikayet edin. İşin içine küfür girince ben öyle yapıyorumşikayet edildi.
Ve gerçekten boşanmak istediklerinde de gözleri çocuk mocuk görmüyor.bir öğretmen olarak söylüyorum işte o çocuklarla büyüyünce hiç ama hiç ilgilenmiyorlar.
Canın bazı arkadaşlara küfür etti.canım çoçuk yapma seninle boşanmayı düşünen adamdan direk sen boşan vur tekmeyi sana nasıl gelipte çocuk olursa boşanamam der bu ne
Burada hiç kimse kendi kafasından uydurmadı sizin sözleriniz üzerine bu tür yorumlar yapıldı.Tartismalarimiz var ve o çocuk olursa bosanamayacagini söyledi şimdi onu sinirle söyledim diyor
Canın bazı arkadaşlara küfür etti.
bu arada erkek arkadaşım bilgi işlemci, aynı zamanda ülkenin en büyük firmalarının birinde müdür. dolayısıyla yeterince iyi uzmanları tanıyor. elbette bu hesapla nereden bana bunların yazıldığı basit bir izin ile bulunabilir durumda.
:)
bazen bilip bilmeden insanlara hakaret etmemek gerekiyor işte.
muhtemelen şu an bir şekilde okuyor burayı konu sahibi. o yüzden konu sahibi,emin ol daha önce yaptı bunu Calci, boş atıp tutan bir üye değil yani kendisi. hazır olunBu gönderiyi Cimere şikayet edecektir arkadaş buna eminim. Ben de suç duyurusu olarak yapacağım bunu. Daha önce de yaptım. Sanmayın ki anonim takılıyorum istediğim gibi hareket ederim. Buradan banlanmanızla kalmayacak emin olun
Yaa sen cidden şaka falanmisin . Arkadasin kocasi cocuk ISTEMIYOR senin kocan istiyormus tamam basta seninkide istemiyormus ama adamin spermini calip hamile kalmaya calismadin degilmi ikna etmeye calismissin adami insallah anlamissindir amin
Bakın tane tane anlatacağım. Konu sahibi, eşinden gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyor, çünkü adam çocuk istemiyor. Zaten yüzüne karşı '' Çocuk olursa boşanamayız. '' demiş. Buna da harika bi bahanesi var konu sahibinin '' Ama sinirle dedi onu yaaaa. '' diye. Sinirle böyle diyen, aslında çocuk isteyen adamdan gizli gizli zorla çocuk sahibi olmaya çalışıyor konu sahibi. Nasıl? Hala tuhaf gelmedi mi?
İnsan kavgada asıl sakladığı bastırdığı kişiliğini ortaya çıkartıp karşısındakine yansıtır aslında.Onu kavga anında söledi çocuk olursa bosanamam dedi
Bütün yorum yapanlar okumadan mı yazıyor?Ya sen okumadan yazma valla önce yazdığımı oku başlarda istiyor yazdım şimdi pek sıcak bakmıyor yazdım bir oku etme Eyleme
ArkandayizBu gönderiyi Cimere şikayet edecektir arkadaş buna eminim. Ben de suç duyurusu olarak yapacağım bunu. Daha önce de yaptım. Sanmayın ki anonim takılıyorum istediğim gibi hareket ederim. Buradan banlanmanızla kalmayacak emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?