• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
E madem kocanız olsa yok demeyecek konu açma amacı nedir ? Adam size seni boşarım dememiş ki , öfke anında bu söylenir. Baya bildiğiniz adam ölçmüş tartmış evlilikten veya sizden memnun değil ki çocuk olursa boşanamam demiş, bunu da ağzından çıktı, sinirle söyledi kılıfına uydurmayın lütfen. Çok eminseniz konuşarak ikna edin, gizli saklı yapacağınıza göre kusura bakmayın herkes haklı siz kocayı elde tutmak için yapıyorsunuz. Bir de insanlar çocuk için evlenir diye korkunç bir düşünce okudum ki aman dikkat bunu yazan ,o zaman sizden kaynaklı çocuk olmazsa adam sizi boşar.

Bakın tane tane anlatacağım. Konu sahibi, eşinden gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyor, çünkü adam çocuk istemiyor. Zaten yüzüne karşı '' Çocuk olursa boşanamayız. '' demiş. Buna da harika bi bahanesi var konu sahibinin '' Ama sinirle dedi onu yaaaa. '' diye. Sinirle böyle diyen, aslında çocuk isteyen adamdan gizli gizli zorla çocuk sahibi olmaya çalışıyor konu sahibi. Nasıl? Hala tuhaf gelmedi mi?
Bende anlatmayi denedim ama olmadi sana basarilar diliyorum

Bakın tane tane anlatacağım. Konu sahibi, eşinden gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyor, çünkü adam çocuk istemiyor. Zaten yüzüne karşı '' Çocuk olursa boşanamayız. '' demiş. Buna da harika bi bahanesi var konu sahibinin '' Ama sinirle dedi onu yaaaa. '' diye. Sinirle böyle diyen, aslında çocuk isteyen adamdan gizli gizli zorla çocuk sahibi olmaya çalışıyor konu sahibi. Nasıl? Hala tuhaf gelmedi mi?
Çabana sağlık canım:) 😉

evlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun
Ben nikah defterini imzalarken böyle bir maddeye denk gelmedim. Beni sorarsanız, sevip evlendik. Çocuk olmasaydı da birbirimizi boşamazdık. Sizin çocuğunuz olmazsa, eşiniz boşanmak isteyebilir, ya da onun çocuğu olmazsa siz boşanmak isteyebilirsiniz bu mantığınıza göre.

Ben nikah defterini imzalarken böyle bir maddeye denk gelmedim. Beni sorarsanız, sevip evlendik. Çocuk olmasaydı da birbirimizi boşamazdık. Sizin çocuğunuz olmazsa, eşiniz boşanmak isteyebilir, ya da onun çocuğu olmazsa siz boşanmak isteyebilirsiniz bu mantığınıza göre.
En altta yaziyor cocuk yapmaya ragziyim diye

Back
X