- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.916
- 598
Hayatimda daha mantikli bir gelecek plani duymadim tskrlr hshshsCocuk var beni birakamazsin diyecek. Hep sevgide gurur olmaz kliselerinden bunlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatimda daha mantikli bir gelecek plani duymadim tskrlr hshshsCocuk var beni birakamazsin diyecek. Hep sevgide gurur olmaz kliselerinden bunlar :)
Bende soylicem benimde bebem olmuyor napalim kaderBu akşam söyleyeyim boşasın bari
Bu akşam söyleyeyim boşasın bari
Bende anlatmayi denedim ama olmadi sana basarilar diliyorumBakın tane tane anlatacağım. Konu sahibi, eşinden gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyor, çünkü adam çocuk istemiyor. Zaten yüzüne karşı '' Çocuk olursa boşanamayız. '' demiş. Buna da harika bi bahanesi var konu sahibinin '' Ama sinirle dedi onu yaaaa. '' diye. Sinirle böyle diyen, aslında çocuk isteyen adamdan gizli gizli zorla çocuk sahibi olmaya çalışıyor konu sahibi. Nasıl? Hala tuhaf gelmedi mi?
Ben de bugün öğrendim menopoza giriş başlamış. Gelsin de söyliyim boşasın.Bende soylicem benimde bebem olmuyor napalim kader
Dalga mi geciyosun adam senden bosanamazsam die cocuk yapmiyo sen bu adamdan cocuk dunyaya getirmeye calsiiyosun nasil cocuklarin gunahina girilirin örnegiTartismalarimiz var ve o çocuk olursa bosanamayacagini söyledi şimdi onu sinirle söyledim diyor
Çabana sağlık canım:)Bakın tane tane anlatacağım. Konu sahibi, eşinden gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyor, çünkü adam çocuk istemiyor. Zaten yüzüne karşı '' Çocuk olursa boşanamayız. '' demiş. Buna da harika bi bahanesi var konu sahibinin '' Ama sinirle dedi onu yaaaa. '' diye. Sinirle böyle diyen, aslında çocuk isteyen adamdan gizli gizli zorla çocuk sahibi olmaya çalışıyor konu sahibi. Nasıl? Hala tuhaf gelmedi mi?
Sen sus sperm düşmanıEvlilik kelimesinin anlamını öğren öyle gel ablacım![]()
Benim topiklerden birine gel dertleşek.Ben de bugün öğrendim menopoza giriş başlamış. Gelsin de söyliyim boşasın.
Ben nikah defterini imzalarken böyle bir maddeye denk gelmedim. Beni sorarsanız, sevip evlendik. Çocuk olmasaydı da birbirimizi boşamazdık. Sizin çocuğunuz olmazsa, eşiniz boşanmak isteyebilir, ya da onun çocuğu olmazsa siz boşanmak isteyebilirsiniz bu mantığınıza göre.evlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun
En altta yaziyor cocuk yapmaya ragziyim diyeBen nikah defterini imzalarken böyle bir maddeye denk gelmedim. Beni sorarsanız, sevip evlendik. Çocuk olmasaydı da birbirimizi boşamazdık. Sizin çocuğunuz olmazsa, eşiniz boşanmak isteyebilir, ya da onun çocuğu olmazsa siz boşanmak isteyebilirsiniz bu mantığınıza göre.
Bekar olduğum ıcın koçişkomun prensesı olamadım dıye dışlıyorsun ayıp ayıpSen sus sperm düşmanı![]()
Haydaaaa niye boyle yaptinki ? Sen daha actigin konunun arkasinda duramiyorsun bide gizlice çocuk yapicam diyorsunJwhshshuejw
Konu başlığını nasıl kaldirabilirim gıcık oldum herkese herkes bilip bilmeden yazıyorHaydaaaa niye boyle yaptinki ? Sen daha actigin konunun arkasinda duramiyorsun bide gizlice çocuk yapicam diyorsun![]()
KaldiramazsinKonu başlığını nasıl kaldirabilirim gıcık oldum herkese herkes bilip bilmeden yazıyor
Konu silinmiyor kiiiiii. O konuyu geri getirecekler, siz de eccük banlanacaksınız. Ama konu da hep kalacak.Konu başlığını nasıl kaldirabilirim gıcık oldum herkese herkes bilip bilmeden yazıyor
Hepimiz bunun yasak olduğunu bilmeden yapıp eccük banlanmadık mı... Gözümde canlanır koskoca maziKonu silinmiyor kiiiiii. O konuyu geri getirecekler, siz de eccük banlanacaksınız. Ama konu da hep kalacak.
Konu başlığını nasıl kaldirabilirim gıcık oldum herkese herkes bilip bilmeden yazıyor