Evlilik kelimesinin anlamını öğren öyle gel ablacımevlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun
İnan kendini kandırıyorsun çocuk hiç bir zaman evliliği kurtarmaz bende bu kafayı anlamıyorum çocuğu olanlar çok mu mutlu eğer e çocuk evliliği kurtarsaydı boşananlar hep çocuğu olmayanlar olurdu bu kafadan çıkın artık yazık etmeyin o günahsıza daÇocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
evlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun
bendeEvlilik kelimesinin anlamını öğren öyle gel ablacım
bende severek evlendim seven her insan sevdiginden çocuk isterİnsanlar sadece çocuk için evlenmiyor
bilginize
tam bir orta doğu kafası kusura bakmayın.bende
bende severek evlendim seven her insan sevdiginden çocuk ister
Bu gel git akıllı adamdan çocuk yapma fikri bi harika dostum.E fikri degismis adamin olamazmi. O kadar istiyorsaniz oturun konusun. Insan kocasının sperminide çalmaz yani
Evlilik sizin icin ne demek? Coluk cocuk yapip uremek mi sadece?
tam bir orta doğu kafası kusura bakmayın.
be
tam bir orta doğu kafası kusura bakmayın.
ben çok ayran gönüllüyümdür her sevdiğimden çocuk isteseydim ohooo tam bir orta doğu kafası kusura bakmayın.
ben çok ayran gönüllüyümdür her sevdiğimden çocuk isteseydim ohooo
tamam ben geri kafaliyim siz çağdaşsiniz çok kulturlusunuz canım. i
İnsanlar çocuk yapmak için evlenmezler. Birbirlerini severler evlenirler BİRLİKTE çocuk sahibi olmaya karar verirlerse çocuk yaparlar. Hiç çocuk da yapmayabilirler herkesin kendi kararı. Yani aklı başında olanlar öyle yapıyor. Bu bilgisizlik bu düşünce tarzı 75 yaşındaki anneannemde bile yokevlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun
Konu sahibi kocasinin cocuk olursa bosanamam dedigini iddia etti peki çocuk olduktan sonra bu fikride degisirse ne olacak. Kafamda deli sorularBu gel git akıllı adamdan çocuk yapma fikri bi harika dostum.
Tamam ben de dedim ki, baslarda sizden bosanmayi dusunmedigi icin cocuk istiyormus, simdilerde bosanmayi dusundugunden cocuk istemiyor. İlk mesajim da boyleydi zatenYa sen okumadan yazma valla önce yazdığımı oku başlarda istiyor yazdım şimdi pek sıcak bakmıyor yazdım bir oku etme Eyleme
İşte o sizsizin. Beş parmağın beşi bile bir değilken kendinizden pay biçip insanları aynı kategoriye sokmak doğru değilbende
Bu nasl bir düşünce yapısıdır ya RABBİMbende
O zaman eşim beni boşamalı mı yani?bende
Konu sahibi kocasinin cocuk olursa bosanamam dedigini iddia etti peki çocuk olduktan sonra bu fikride degisirse ne olacak. Kafamda deli sorular
Boşanın benceO zaman eşim beni boşamalı mı yani?
Bakın tane tane anlatacağım. Konu sahibi, eşinden gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyor, çünkü adam çocuk istemiyor. Zaten yüzüne karşı '' Çocuk olursa boşanamayız. '' demiş. Buna da harika bi bahanesi var konu sahibinin '' Ama sinirle dedi onu yaaaa. '' diye. Sinirle böyle diyen, aslında çocuk isteyen adamdan gizli gizli zorla çocuk sahibi olmaya çalışıyor konu sahibi. Nasıl? Hala tuhaf gelmedi mi?bende senle ayni durumları yaşadım ama burdaki arkadaşların kocası hemen çocuk yapıverdi heralde halden anlamiyorlar
Bu akşam söyleyeyim boşasın bariBoşanın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?