Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Evlilik kelimesinin anlamını öğren öyle gel ablacım

Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
İnan kendini kandırıyorsun çocuk hiç bir zaman evliliği kurtarmaz bende bu kafayı anlamıyorum çocuğu olanlar çok mu mutlu eğer e çocuk evliliği kurtarsaydı boşananlar hep çocuğu olmayanlar olurdu bu kafadan çıkın artık yazık etmeyin o günahsıza da

İnsan haklarına saygınız yok. Burada kocanızın arkasından iş çevirip, onu kandırıp, isteklerini ve haklarını hiçe sayacağınızı yazıyorsunuz sonra da insanlar tepki gösterince hakaret ediyorsunuz. Biz sizi tanımayız etmeyiz bize ne beş dakika sonra siteyi kapatır hayatımıza devam ederiz ama yaptığınız insanlık dışı.

Evlilik sizin icin ne demek? Coluk cocuk yapip uremek mi sadece?

Evlilik sizin icin ne demek? Coluk cocuk yapip uremek mi sadece?

İnsanlar çocuk yapmak için evlenmezler. Birbirlerini severler evlenirler BİRLİKTE çocuk sahibi olmaya karar verirlerse çocuk yaparlar. Hiç çocuk da yapmayabilirler herkesin kendi kararı. Yani aklı başında olanlar öyle yapıyor. Bu bilgisizlik bu düşünce tarzı 75 yaşındaki anneannemde bile yok

Ya sen okumadan yazma valla önce yazdığımı oku başlarda istiyor yazdım şimdi pek sıcak bakmıyor yazdım bir oku etme Eyleme
Tamam ben de dedim ki, baslarda sizden bosanmayi dusunmedigi icin cocuk istiyormus, simdilerde bosanmayi dusundugunden cocuk istemiyor. İlk mesajim da boyleydi zaten

bende

bende severek evlendim seven her insan sevdiginden çocuk ister
Bu nasl bir düşünce yapısıdır ya RABBİM İnsanlar belki sorumluluktan konktuğu için belki de yaşam şartları iyi olmadığı için uzun yıllar çocuk düşünmez sevmyorlar mı yani birbirlerni ? Ne saçma.. Çocuk tek kişinin istemesiyle olmaz sorumluluk fazla ya

Size o lafı söyleyen adamla evliliğinizi devam ettiriyorsunuz bir de gizlice çocuk mu yapacaksınız?
Evet sinirle söylemiş şu an siniri geçmiş üstü kapalı sakin şekilde çok da sizi kırmadan çocuk istemediğini belli ediyor anladığım. Sizin de bundan çıkardığınız anlam o gün sinirle söylemişti. Şimdi öyle net bir isteksizlik yok. Olsa hayır demez.
Evet çok ciddi bir şey olmadıkça kimse eşinin hamile olduğuna üzülmez tepki vermez olan olmuş dersen iyi kötü evliyiz işte der geçersin. (Sizin de ilişkinizin ortalama olduğunu düşünüyorum. Çok ciddi bir problemniz varsa eğer yorumum daha sert olur tabi bu konuda.)
Ancak çocuk olduğunda o ilk heyecanlar geçtiğinde ilk kavganızda bu yaptığınızıN suratınıza tokat gibi çarpmasına hazır olun. “Ben zaten çocuk istemiyordum”

bende senle ayni durumları yaşadım ama burdaki arkadaşların kocası hemen çocuk yapıverdi heralde halden anlamiyorlar
Bakın tane tane anlatacağım. Konu sahibi, eşinden gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyor, çünkü adam çocuk istemiyor. Zaten yüzüne karşı '' Çocuk olursa boşanamayız. '' demiş. Buna da harika bi bahanesi var konu sahibinin '' Ama sinirle dedi onu yaaaa. '' diye. Sinirle böyle diyen, aslında çocuk isteyen adamdan gizli gizli zorla çocuk sahibi olmaya çalışıyor konu sahibi. Nasıl? Hala tuhaf gelmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…