Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem razı hem değil. Ağzından boşanma lafı çıkıyor ve siz bu adama güveniyorsunuz öyle mi?
Eksik birşeyler var anlatmadığınız. Eşinizin kesinlikle istemediğini hatta boşanmayı düşündüdüğünü ve sizin de sırf o lafına istinaden ayrılamasın diye gizliden çocuk yapmaya çalıştığınızı hissettiriyorsunuz. Adama yalan söylüyorsunuz korunuyorum diye.
Konuyu neresinden tutsak elimizde kalır. Çok büyük bir yanlış bu yaptığınız.
Burda isteyen herkese hep inşallah olsun demişimdir ama sizin için aksini diliyorum, çok üzgünüm.
Sakin olunuz, gelip kapatırlar.Koca sayfada nasıl yorum kapatılma yada silme olmuyor çok saçma cidden
Bunun bir kadına tecavüz edip hamile bırakmaktan ne farkı var? İkisinde de rıza dışı bir şey oluyor.
Gizlice silebilirsin gibiKoca sayfada nasıl yorum kapatılma yada silme olmuyor çok saçma cidden
Yok, o burda olmuyor.Gizlice silebilirsin gibi![]()
Koca dünyada kadın da çok erkek daha çok sen safmisin terk edilmemek için niye böyle bişey yapıyı m bir S***** G** (Defol) canımı sıkma o bana muhtaç değil ben ona sanki çocuk olunca işte istesem bosanamiycam ya bir yürü antilop beyinlieğer olursa o çocukcağız için çok üzgünüm. annesini istemeyen ve o doğduğu için boşanmayan bir baba olacak hayatında.
ve sırf terkedilmemek için doğuran bir anne..
eğer olursa o çocukcağız için çok üzgünüm. annesini istemeyen ve o doğduğu için boşanmayan bir baba olacak hayatında.
ve sırf terkedilmemek için doğuran bir a
TarbiyesizKoca dünyada kadın da çok erkek daha çok sen safmisin terk edilmemek için niye böyle bişey yapıyı m bir S***** G** (Defol) canımı sıkma o bana muhtaç değil ben ona sanki çocuk olunca işte istesem bosanamiycam ya bir yürü antilop beyinli
Ben miyim terbiyesiz sen misin terbiyesiz salak salak yazı yaziyon lan bir yürü git hastaTarbiyesiz![]()
şikayet edildi.Tarbiyesiz![]()
Onun için mi '' Çocuk yaparsak boşanamam. '' diyen adamdan yana yakıla gizli gizli çocuk yapmaya çalışıyorsunuz? Adam boşanmak istiyor, madem dışarısı herif kaynıyor, boşayın gitsin?Sanki o beni terk etse yada ben onu terk etsem kadın erkek kıtlığı var dünyada senin olmayan beynini ben .... Neyse
Bende ettim.. Ağzı bozuk yaa.. İnsanların ne dediğini anlamıyor sonra gelip millete küfür ediyor..şikayet edildi.
Kes.. Hasta ruhlu seni.. Önce yazdklarını oku. İnsanlar sana akıl vermeye calışıyor önüne gelene çemkiriyorsunn küfür ediyorsun. Terbiyesizin dik alasısın. Kadınsan da terbiyesizsin erkeksen de terbiyesizsin..Ben miyim terbiyesiz sen misin terbiyesiz salak salak yazı yaziyon lan bir yürü git hasta
İşine gelmedi demi kızım hasta hasta şeyler yaziyon hangi insan terk edilmemek için çocuk doğurur demekki sen terk edilmemek için yaparsinşikayet edildi.
Düzelecek olan çoktan düzelirdi,siz sanki doğacak bebeği ona karşı kullanırım hesabı yapıyorsunuz, madem anlaşmazlıklar var evliliği böyle çocuk oyuncağı etmeyin lütfen yani...Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından
keşke yazdıklarımı okusaydın da öyle yazsaydın.İşine gelmedi demi kızım hasta hasta şeyler yaziyon hangi insan terk edilmemek için çocuk doğurur demekki sen terk edilmemek için yaparsin