Esimden bosanmayi düşünüyorum yanlis mi yapıyorum acaba

Evet eve geldigi gibi her bos vaktinde oyun oynuyor.Bundan dert yandigimda artik pek oynamıyorum azalttim diyordu ama azaltmiyor
Afedersiniz de niye çekiyorsunuz, ona bakmak için mi evlendiniz, adam hem hiçbir işe yaramıyor hem de şiddet uyguluyor. Artık gözünüzü açın, vicdan yapmayın. Düşünmeye bile gerek yok. Kendi değerinizi kendiniz düşürmeyin, değişecek düzelecek diye beklerseniz, genelde erkekler 55-60’dan sonra değişiyor. O kadar vaktiniz var mı bilmem.

Tipik bankamatik evliliği maalesef ikinci maaş sevdasına kurban etmiş sizi

4 ay nişanlı kalmışsınız henüz tanıyamamış olmanız normal.
Psikolojik danışman ,psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor ve de kişisel temizliği berbat Vallahi çekilecek dert değil. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilen eğitimli bir kadınsınız yine de siz bilirsiniz.

Vicdanen mi. O adamın sana yaptıkları vicdanlıga sıgıyormu. Canınız ne kdr kıymetsiz. O pişman olmuyorda sen niye oluyorsun. Boşanın.

Haklisniz ben bu kadar dayaniksiz olacagimi bilmezdim.
Dayanıksız değilsiniz, olayları anlamlandırmaya, çözüm bulmaya uğraşıyorsunuz. Şuna eminim bir yerden sonra anlayacaksınız ki bunlar için harcadığın, düşündüğün zamana üzüleceksin. 5 yıl cabaladim. Sizin gibi bende çok düşündüm, çok da iyi anlıyorum. Ben değiştiremedim, umarım sizinki farklı olur. Önce aklınızdaki acabalari tüketin. Şunu da söyleyeyim, çocuk olunca da aynı oluyorlar, üstüne üstlük çocuğuna mahcup hissediyorsun kendini. Çocuğuna istediğini yedirme ve giydirme konusunda bile müdahil oluyorlar. Umarım kendinizi toparlamaniz uzun sürmez

Kusura bakmayın ama yazıda düzen, paragraf olmayınca şiddete kadar zor okudum.
Şiddet varsa gerisini düşünmeye, acabalara gerek yok. Direkt boşanma için gerekeni yapın derim.
Daha yeni evliyken böyle bir tutumdaysa sürekli dozunu yükseltir. Çocuk yokken kendinizi kurtarın ve kendi yolunuzu çizmeye bakın.

Kusura bakmayın ama ben sizin “sizce bosanirsam hata mi etmis olurum” lafinizi pek anlayamadim. Adam hem kisisel temizligine dikkat etmiyor hem size siddet uyguluyor hem sizi kisitliyor. Rica ediyorum su erkeklerin egemen olmalarina izin vermeyin artik. Kendi yasam tarziniza uygun olmayan adamlari hayatiniza almayin ki omrunuzun belli bir kismi heba olmasin hazir cocugunuz da yokmus bir baginiz da yok bosanin gitsin.

Üşenmedlm tüm sayfaları okudum.
Üzgünüm ama siz aile olamamışsınız
çünkü eşiniz sizi sevmiyor.
Ya evlilik arifesinde,
hormonların etkisiyle sevdiğini zannetti
ya da memur eş ve çift maaş cazip geldi.
Kocanız,yıkanmaya üşeniyor,
alışverişe üşeniyor,
her konuda 'bana itaat' diyor,
etmeyince sizi hırpalıyor ve siz;
'boşansam ayıp olur mu?' Diye soruyorsunuz.
Bütün ayıp işleri eşiniz zaten yapmış ve yapmaya devam ediyor.
Siz daha neyi düşünüyorsunuz?

Aynı şeylerinden yaşıyorum 15 yıldır malesef düzelmedi duzelmezde

Kısacık hayatınızı böyle bir insanla heba etmeyin bence. Ben bir aşk, sevgi, mutluluk göremedim ilişkinizde. Neden kendinizi mutsuz ediyorsunuz değmeyecek biri için?

Daha 9 ayda böyleyse hiç normal değil. .En azından çaba harcasa, gönlünü almaya çalışsa hadi dersin ama anlattığınız gibiyse burnunu bir sürttürmek lazım.

Canim bosanmicaksanda sakin cocuk yapma cok pisman olursun bu adam zor duzelir

Inan o yastan sonra da degismiyor benim babam 70 e dayandi ha eskisine göre duruldu mu evet duruldu ama yine aynj seyler devam ediyor esinceee

Gecmis olsun size de. genelleme yapmak istemiyorum ama oyle polisler var. Ve bunun arkasina saklaniyorlar. Stresli meslekmis. Bir de kendilerini memleketin sahibi zannedip gizemli haller yapiyorlar eslerine bazısı . Ben sizin kurtuldugunuza cok sevindim. Herkes sizin gibi karakterli ve dik duruslu olamıyor benim,esi polis olan arkadasim, cocugunun arkasina gizleniyor bosanamazmis. Karaktersiz oldugu icin onunla da görüşmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…