• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden bosanmayi düşünüyorum yanlis mi yapıyorum acaba

Çoğu kadının 1 saat bile tahammül edemeyeceği bir adamla evlisiniz ve boşansam mı diyorsunuz.Yahu yazık değil mi canınıza? Herkes yazmış ben de yazmış olayım değişmez de düzelmez de ama sen değişir kendin olmaktan çıkarsın.Kişiliksiz ezik bir insan olursun yıllar boyu sindirilmekten.

Disarida bir bayan ogeetmenle karsilasti kendi okulundan benim yanimda kizin yuzune surekli gülümsüyor.Sirf insanlara iyi gorunmek için.Ben de benim yanimda veya ben yokken baska bir kadina boyle gulumsemeni istemiyorum dedim.Evli erkege yakisacak bir durum degil bana saygisizlik bu dedim.Bana verdigi cevap "bana ültimatom verme'' idi.Bu son tartismamizdi ve onu sıktığımi huzur vermedigimi soyledi

Çoğu kadının 1 saat bile tahammül edemeyeceği bir adamla evlisiniz ve boşansam mı diyorsunuz.Yahu yazık değil mi canınıza? Herkes yazmış ben de yazmış olayım değişmez de düzelmez de ama sen değişir kendin olmaktan çıkarsın.Kişiliksiz ezik bir insan olursun yıllar boyu sindirilmekten.
Zaten beni ezmeye calisiyor ben de kendimi ezdirmedigim icin boyle catisma yasiyoruz

Durduğun kabahat. Mesleğin var, gelirin var. Çocuk yokken bas tekmeyi. Bu adamın kahrını niye çekiyorsun? En güzeli darp raporu almak olurdu da neyse şimdi.

düzelmez düzelmek istese boşanmanın bir harfini bile kullanmazdı... :/

Bu adam ya sizden nefret ediyor ya da paravan evlilik yapmış. Bir erkek eşine yumruk atıyorsa sevmiyor demektir, seven kişi el kaldırmaz. Benim de evliliğimde sorunlarım oldu, buraya da yazdım, çok sıkıntılar da çektim ama eşim hiçbir zaman elini kaldırmadı. Kaldırsaydı ben devam edemezdim, bunu kabul edemezdim.

şimdi şöyle hemen boşan kurtul demek kolay yolu. öncesinde biraz farklı taktikler izlesen iyi olabilir bence. mesela biraz uzaklaş. arkadaş çevrenle daha çok vakit geçir. yani ayrıldıktan sonra eğer kendini daha kötü hissedeceksen ki aynı şehirdesiniz hissedebilirsin. bikaç küçük taktik uygulayabilirsin. bilmiyorum birçok terapist var kitap var bununla ilgili. öfkeyle hareket etme bence

Arkadaslar merhaba.Ben 9 aylik evliyim.Esimle ayni okulda gorev yapiyorduk ikimizde ogretmeniz.Esimle gorusmeye basladiktan 4 ay sonra nisan yaptik ve nisandan 5 ay sonra da evlendik.Evlenmeden once gayet anlayisli gibi konusan her konuda orta yolu bulmaktan bahseden esim evlenmeye yakin ve evlendikten sonra tamamen baska birisine dönüştü.Balayinda bile ruj sürüyorum diye beni aglatmisligi var.Kardesi de ayni il de ogretmen onunla biraraya geldigimizde Durduk yere kardeşinin yaninda beni azarlar hiçbir sebep yokken asagilamalrda bulunmaya baaladi.Artik kardesi bile dayanamayip abi ne yapiyorsun hic yoktan yengeme yukleniyorsun diyirdu.Ben de esime o anda neden boyle yapiyorsun bana böyle davranmani istemiyorum diyordum.Bu hareketini defalarca tekrarladi kac kere uygun dille konusmamam ragmen yine beni sucladi.O koyde buyumus ben sehirde büyüdüm uyum saglamaktan korktum bana destek olacagini soyledi ama evlendikten sonra tatillerde oraya gittigimizde ben her türlü uyumu saglamaya calisirken hicbir sekilde destek olmadi hatta yasadigim uyum sorunlarinda ne var yani ne abartiyorsun gibi kelimelr kullandi.isten geldigimde hemen yemek hazirlayip guzel vakit gecirelim diye ugrasirken o elinde telefon oyun oynuyordu.Soru sordugumda sohbet etmeye calistigimda oyunu bozulunca bana bagirip cagiriyordu.Artik her hareketimde veya sözümde onu sinirlendirmekten korkar olmustum.İlk basta tartismlarda ben bana boyle davraasina sasirmaktan tepki gosteremiyirdum.Kendim sakinlesmeye çalışıyordum cunku onda gonul alma diye bir olayda yoktu.Aradan 5 ay gectikten sonra ben de tartismalarda bagirip cagirmya ve ona serefsiz pislik insan gibi kelimeler kullanmaya basladim.Ben unlari kullaninca benim kollarimi bukmeye ve moratmaya bana yumruk atmya basladi.Ben yasadigim şokla ne yapacagimi bilemiyordum.Hicbir arkadasima anlatamiyordum.Aileme zaten soylemiyordum ki o da asla boyle bir sey yapmamai istemiyordu.Evlenmeden once kiyafetim ve makyajim neyse evlendikten sonra da oydu.Ama evlendikten sonra bunlar icin de biyuk kavgalar cikarmya basladi.Yapmayinca cevremdeki kadinlarin hicbiri kocasina boyle davranmiyor koca sözü dinliyor demeye basladi.Ve bana bu dediklerini dinlemiyirum diye sirret demeye basladi sen kötü kalplisin dedi.Yaptigim insani en ufak bir hata da bile beni azarlmaya ve ezmeye devam etti.Hala da ediyor.Tartismalardan sonra çoğunlukla ben gidip onunla sorunlarai vozmeye yonelik konusup kendi kendime gönlümü aliyordum ki ben suclu olmasam bile.Suclu olduklarimda zaten gonlunu hemen aliyordum.Ama o çoğunlukla tartismadan sonra hicbir sey olmamais gibi kenara cekilip telefonda oyun oynuyr gamsizca uzaniyor.Ve bunlari yapan kocam bir psikolojik danisman.Kisissel hijyenine de dikkat etmiyor ben uygun dille soylesem ile sen de ne titizsin biktim pimpirikligimden diyor.Titizlik dedigi yataga gelmeden once disini fircalamasini istemem.O kadar seyden sonra artik vucudum ve kalbim onunla birlikte olmayi istemiyordu ve kasiliyordu hâlâ da oyle.Ama artik bosanmayi düşünüyorum.Zaten bircok kavgamizda bosanmadan da bahsettik o da bende .Ama ben bu aralar hic olmadigim kadar kararliyim.Acaba yanlis mi yapiyorum.Boyle bir insan duzelmez diye düşünüyorum cunku insanin icinden gelmeli iyi davranmak.Kaldi ki ben kac kere uygun bir dille ifade ettim her seyi ama nafile.Fikirlerinizi bekliyorum
Benzer şeyler yaşadım daha 8 aylık evliyim hamile kaldığım için ayrılamadım 10 haftalıktı bu kararı verdiğimde aldırma imkanım yoktu sen boşanabilirsin bi engelin yok ki ben senin yerinde olsam ilk başta boşanırdım insan kendine olan saygısını yitiriyor böyle insanlar yüzünden gün geçtikçe daha çok azıtıyolar

Bayram tatilinde kendim donmeyi düşünüyorum memlekte.Ona bunu soylek bile istemiyorum normalde arabayla birlikte gidecektik.Aileme de bosanmak istedigimi soyleyecegim.Daha uysal davranmaya ve konuşmaya calistim yaklaşık 1 ay ama yine de pek bir degisiklik yoktu.Yani iyuydi kavga etmiyorduk ama ciddi konulari konusurken orta yol bulmaktan bahsedince yine eskiye donuyordu yani asi demeye ve terslemeye.

Canım bak burada hepimiz seni düşündüğümüz için yazıyoruz, hiçbirimiz birbirimizi gerçek hayatta tanımıyoruz. Belki çevrende başkalarına anlatsan arkadaşına falan kimse kolay kolay boşan diyemez seni kırmamak ve üzmemek için. Bu sitenin de fonksiyonu bu. Bazen kırıcı yazabiliriz. Belki kendi başımıza gelse dediklerimizi yapamayız. O yüzden kırılma, kendi değerini kendin bil, hayatını heba etme.

Bayram tatilinde kendim donmeyi düşünüyorum memlekte.Ona bunu soylek bile istemiyorum normalde arabayla birlikte gidecektik.Aileme de bosanmak istedigimi soyleyecegim.Daha uysal davranmaya ve konuşmaya calistim yaklaşık 1 ay ama yine de pek bir degisiklik yoktu.Yani iyuydi kavga etmiyorduk ama ciddi konulari konusurken orta yol bulmaktan bahsedince yine eskiye donuyordu yani asi demeye ve terslemeye.

Kavgalarınızın sebebi ne, ailesi mi?

Kavgalarınızın sebebi ne, ailesi mi?
İlginc olan da bu iste ne ailelerle ilgili sorunumuz var ne baska bir sey ile ilgili.Surekli benimle 3n basit konu da bile tartışıyor.Markete gitmemiz lazim alisveris icin diyorum ne alacagiz diyor bana tek tek hepsini saydirmadan gitmiyor.Sebebei de markette dediklerim dışında baska bir sey almamaliymisim zaman kaybediyormusuz o alisveris ile vakit kaybetmek istemiyormus.

Zaten çoğunlukla alisverisi ben yaparken o arabada oturuyor.Ben benimle gelmesini istediğimde cani sikiiyor cogunlukla tartisma çıkartıyor.Evin erzak alisverisini yapiyoruz ben yemiyorum sadece dedigimde de yine ben gelmek istemiyorum araba da oturayim diyor

İlginc olan da bu iste ne ailelerle ilgili sorunumuz var ne baska bir sey ile ilgili.Surekli benimle 3n basit konu da bile tartışıyor.Markete gitmemiz lazim alisveris icin diyorum ne alacagiz diyor bana tek tek hepsini saydirmadan gitmiyor.Sebebei de markette dediklerim dışında baska bir sey almamaliymisim zaman kaybediyormusuz o alisveris ile vakit kaybetmek istemiyormus.
Zaten çoğunlukla alisverisi ben yaparken o arabada oturuyor.Ben benimle gelmesini istediğimde cani sikiiyor cogunlukla tartisma çıkartıyor.Evin erzak alisverisini yapiyoruz ben yemiyorum sadece dedigimde de yine ben gelmek istemiyorum araba da oturayim diyor
Kaç yaşında? Oyun bağımlısı falan mı? Sorumluluk sıfır ama erkek olduğu için ona itaat edeceksiniz öyle mi?

psikolojik danışman olmuş ama kafasındaki kalıpları kıramamış.. halen kadın şöyle yapar böyle yapar diye kodlarla evliliğe bakıyor bu tipler değişmez böyle her psikoloji okuyan çomar tipleri de insanların arasına salmamak lazım. öğretmenler pdrciler filan sıkı eğitimden geçmeliler. ama yok iyi kötü diplomayı alanı salıyorlar piyasaya...

Back
X