Esimden bosanmayi düşünüyorum yanlis mi yapıyorum acaba

Çoğu kadının 1 saat bile tahammül edemeyeceği bir adamla evlisiniz ve boşansam mı diyorsunuz.Yahu yazık değil mi canınıza? Herkes yazmış ben de yazmış olayım değişmez de düzelmez de ama sen değişir kendin olmaktan çıkarsın.Kişiliksiz ezik bir insan olursun yıllar boyu sindirilmekten.

Disarida bir bayan ogeetmenle karsilasti kendi okulundan benim yanimda kizin yuzune surekli gülümsüyor.Sirf insanlara iyi gorunmek için.Ben de benim yanimda veya ben yokken baska bir kadina boyle gulumsemeni istemiyorum dedim.Evli erkege yakisacak bir durum degil bana saygisizlik bu dedim.Bana verdigi cevap "bana ültimatom verme'' idi.Bu son tartismamizdi ve onu sıktığımi huzur vermedigimi soyledi

Zaten beni ezmeye calisiyor ben de kendimi ezdirmedigim icin boyle catisma yasiyoruz

Zaten beni ezmeye calisiyor ben de kendimi ezdirmedigim icin boyle catisma yasiyoruz
Ben o tipleri bilirim , ömrünü böyle geçirme.Yalnız o yenge de sizi kıskanıyor ikinizi de.Ondan eşine laf sokup sinirlendirmiş.Ne biçim bir aileye düşmüşsün böyle.

Durduğun kabahat. Mesleğin var, gelirin var. Çocuk yokken bas tekmeyi. Bu adamın kahrını niye çekiyorsun? En güzeli darp raporu almak olurdu da neyse şimdi.

düzelmez düzelmek istese boşanmanın bir harfini bile kullanmazdı... :/

Bu adam ya sizden nefret ediyor ya da paravan evlilik yapmış. Bir erkek eşine yumruk atıyorsa sevmiyor demektir, seven kişi el kaldırmaz. Benim de evliliğimde sorunlarım oldu, buraya da yazdım, çok sıkıntılar da çektim ama eşim hiçbir zaman elini kaldırmadı. Kaldırsaydı ben devam edemezdim, bunu kabul edemezdim.

şimdi şöyle hemen boşan kurtul demek kolay yolu. öncesinde biraz farklı taktikler izlesen iyi olabilir bence. mesela biraz uzaklaş. arkadaş çevrenle daha çok vakit geçir. yani ayrıldıktan sonra eğer kendini daha kötü hissedeceksen ki aynı şehirdesiniz hissedebilirsin. bikaç küçük taktik uygulayabilirsin. bilmiyorum birçok terapist var kitap var bununla ilgili. öfkeyle hareket etme bence

Benzer şeyler yaşadım daha 8 aylık evliyim hamile kaldığım için ayrılamadım 10 haftalıktı bu kararı verdiğimde aldırma imkanım yoktu sen boşanabilirsin bi engelin yok ki ben senin yerinde olsam ilk başta boşanırdım insan kendine olan saygısını yitiriyor böyle insanlar yüzünden gün geçtikçe daha çok azıtıyolar

Bayram tatilinde kendim donmeyi düşünüyorum memlekte.Ona bunu soylek bile istemiyorum normalde arabayla birlikte gidecektik.Aileme de bosanmak istedigimi soyleyecegim.Daha uysal davranmaya ve konuşmaya calistim yaklaşık 1 ay ama yine de pek bir degisiklik yoktu.Yani iyuydi kavga etmiyorduk ama ciddi konulari konusurken orta yol bulmaktan bahsedince yine eskiye donuyordu yani asi demeye ve terslemeye.

Canım bak burada hepimiz seni düşündüğümüz için yazıyoruz, hiçbirimiz birbirimizi gerçek hayatta tanımıyoruz. Belki çevrende başkalarına anlatsan arkadaşına falan kimse kolay kolay boşan diyemez seni kırmamak ve üzmemek için. Bu sitenin de fonksiyonu bu. Bazen kırıcı yazabiliriz. Belki kendi başımıza gelse dediklerimizi yapamayız. O yüzden kırılma, kendi değerini kendin bil, hayatını heba etme.

Kavgalarınızın sebebi ne, ailesi mi?

Kavgalarınızın sebebi ne, ailesi mi?
İlginc olan da bu iste ne ailelerle ilgili sorunumuz var ne baska bir sey ile ilgili.Surekli benimle 3n basit konu da bile tartışıyor.Markete gitmemiz lazim alisveris icin diyorum ne alacagiz diyor bana tek tek hepsini saydirmadan gitmiyor.Sebebei de markette dediklerim dışında baska bir sey almamaliymisim zaman kaybediyormusuz o alisveris ile vakit kaybetmek istemiyormus.

Zaten çoğunlukla alisverisi ben yaparken o arabada oturuyor.Ben benimle gelmesini istediğimde cani sikiiyor cogunlukla tartisma çıkartıyor.Evin erzak alisverisini yapiyoruz ben yemiyorum sadece dedigimde de yine ben gelmek istemiyorum araba da oturayim diyor

Kaç yaşında? Oyun bağımlısı falan mı? Sorumluluk sıfır ama erkek olduğu için ona itaat edeceksiniz öyle mi?

psikolojik danışman olmuş ama kafasındaki kalıpları kıramamış.. halen kadın şöyle yapar böyle yapar diye kodlarla evliliğe bakıyor bu tipler değişmez böyle her psikoloji okuyan çomar tipleri de insanların arasına salmamak lazım. öğretmenler pdrciler filan sıkı eğitimden geçmeliler. ama yok iyi kötü diplomayı alanı salıyorlar piyasaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…