Esimden bosanmayi düşünüyorum yanlis mi yapıyorum acaba

Dişini fırçalamayan erkeklerin kafalarını çok merak ediyorum. Kokan ağızları kendilerine mis gibi falan mı geliyor?

Gec bile kalmissin ilk siddet uyguladiginda bosansaymissin keske neyse zararin neresinden donsen kâr. Siz bosanip kurtulacaksinizda yazik oyle bi adamin ogretmen olusuna cocuklarimizi onlara emanet ediyoruz ogretmenleri hic boyle hayal etmemistim

Zaman zaman yaptigi kotulukleri anliyir ben seni cok üzdüm diye karsimda agliyor.Boyle olunca ne yapacagimi bilemiyorum.Yakin zamanda dogum gunum icin cabalamis bir seyler yapmaya calismisti onlari da dusununce kararsiz kalıyorum.Ama bana hicbir suçum yokken sirret demesini kaldıramıyorum.Bana uyguladigi siddet icin ise hakaret ettigin icin yaptim kim olsa öyle yapar diyor.Ve üzülüyorum oyle yaptigim icin ama sen de hakaret etmeyecektin diyor.Gercekten benim dengelerimi bozdu her seyimi bozdu mahvettti.

Yazdiklariniza uzuldum. Genc yasta bunlari yasamak gercekten aci..sadece tek soru soracam size, katlanma nedeniniz nedir, devam etme gerekçeniz??? Neden kendinize bunlari yasatiyorsunuz??

Yazdiklariniza uzuldum. Genc yasta bunlari yasamak gercekten aci..sadece tek soru soracam size, katlanma nedeniniz nedir, devam etme gerekçeniz??? Neden kendinize bunlari yasatiyorsunuz??

Yeni evliyim hâlâ anlam veremiyorum neden boyle davrandigna ilk aylarda dugun stresidir dedim.Sonrasinda yaptıklarına artik ben de bagirip cagiirp sinir krizi gecirir sekilde karsilik verdigim icin benim de hatam oldugunu düşündüm.Sonrasinda yine ayni seyleri devam etti.Ona ragmen seviyorum.Ne bileyim özünde duygusal iyi biri oldugunu biliyorum o yuzden vazgecmek istemiyorum.Evime bakiyorum etrafima binbir emekle kurdugum ayarladigim en ince detayiyla ugrastigim evime.Bu gunler icin miydi her sey diyorum kahroluyorum.Bunlari yazarken gozyaslrimi tutamıyorum o kadar caresiz,yipranmis v3 haksizliga ugramis hissediyorum ki.Been simdi bunlari yazarken o bana tavirli bir sekilde dizi kayfi yapıyor.Ben kahrolurken o rahatca oturup dizisini izliyot.Boyle biri bu.

Tekrar sorayim, kendinize neden bunlari yasatiyorsunuz??????? Her evlilikte tartisma oluyor, ama siddet olmuyor, kadin kendini degersiz hissetmiyor.. anlatabildim mi?? Kimse ayrilmak icin evlenmez, emin olun esinden ayrilanlar da ne hevesle evlenmis kadınlar. Bi an once psikolojik destek alin ki bi uzman sizin gercekleri gormenize yardim etsin

Cok haklisniz yardim almam sart .Ve dediklerinizden belki de en can alicisi esinden ayrilan kadinlarinda ne heveslerle evlendiği.Ben galiba inkar asamasindayim bu yasananlari o yuzden saglikli düşünemiyorum

Çok iyi anlıyorum seni, ilk yıllar anlamaya çalışmakla, acaba nerede hata yapıyorum vs demeyle geçiyor, arada bir iki tatlı söz aklımızı alıyor. Ayın kaç günü bu güzel dakikaları yasadiniz sorun kendinize. Anlamaya çalışmayin. Eski kafa bunlar, sonuna kadar itaat edersen İyiyim, istedikleri gibi programlanmış robot istiyorlar.

Şiddet var yeterince boşanma sebebi diğer pisliklerine girmiyorum bile..bak kardeşim sen beni dinle çocuk yokken kaç kurtar kendini ve inan bütün erkekler böyle değil tamam problem liler ama bu saydıklarından en fazla birini taşıyorlar seninki kombine bilet gibi dayakçı,pis,psikolojik şidet,telefon bağlılığı,ilgisizlik,güç gösterisi,başkalarının ya da yanlızken yanında aşağılama daha ne bekliyon ha!aldatmıyor ama diyor buna sığınıyorsan aldatıcak kadar aptal kadın bulamıyordur derim..kaççç arkana bakmadan kaç

Benzer şeyleri ben de yaşadım, hatta mesleri bile aynı...ben boşanamadım, ailem destek olmadı ve çocugum oldu ama çok pişmanım. Lütfen çocuk yapmayın ve yapabiliyorsanız hemen boşanın yoksa hiçbirşey düzelmiyor aksine kötüye gidiyor ve çocuk olunca eliniz ayağınız bağlı tükeniyorsunuz

Fazla yüz fazla değer sizi değerinozden etmiş . Ne aile ne es ne dost, yasadiklariniz ve hayatınız sizi ilgilendirir. Kusura bakmayın Ormandan alıp evde yetistirilmisler çok zor. Adam olmazlar. Çocuk yok yol yakin çabuk bosanirsiniz nispeten. Bir ömür geçer mi geçmez mi diye düşünün şu yasadiklarinizla., düzelir diye cabalamayın , boşa kürek çekmiş olursunuz. Bu şahıs galiba sizi kolay elde ettiğini düşünüp nereye cekse oraya gideceğinizi düşünüyor . Kısacası kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor. Bildiğiniz evlenmeden önce ayı ve dayı meselesi olmuş . Geçmiş olsun

Cok yeni evlisiniz, bir kere terapi deneyin yoksa kararinizi dogru buluyorum. Siddet de var cunku...

Yine de duzelir mi diye bi ümit bekliyorum.Brlki buralarda benimle ayni durumu yasamis olanlar bvardir diye merak ediyorum neler yapiyorlar ne düşünüyorlar.Kafam cok karisik gercekten o kadar sikintili bir durum ki
Yaşadıklarınız sizin de ruhsal dengenizi bozduğu için sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Eşinizi bir tarafından tutup,bu evlilik kurtulur,
aile terapisi alın demek istedim ama adamın
elle tutulur hiçbir tarafı yok.
Boşanır mısınız bilmiyorum ama size,
bu adamdan,uzunca bir süre çocuk yapmamanızı tavsiye ederim.

Bosanmak istemiyorum aslinda onun kendi halini görüp ben ne yapıyorum demesini bekliyorum çünkü zaman zaman bu sekilde yaptıgi var.Ancak son tartismalarimizda bana sirret demesi annemin kılı olamazsin demesi falan o kadar kirdi ki beni hakli olsa gam yemeyecegim ama sadece somestr da yengesinin yasattigi durum ve benim o yengesinin kötü biri oldugunu soylemm ve sen orada deng3yi kurmaliydin dememden dolayi bana sirret demesini kaldıramıyorum.Hicbir degerim yok gibi onun gözünde ve beni nasil bu kadar kötü gorebiliyor anlamiyorum.

[
Eski kafa bunlar, sonuna kadar itaat edersen İyiyim, istedikleri gibi programlanmış robot istiyorlar.
Haklisiniz ben de bunu düşünüyorum.Cunku bana asi demesi evlenmeden oncede kararlastirdigimiz ama evlendikten sonra kabul etmedigi durumlara karsi cikmam.Mesela tayin cikacagi zaman ikimizinde memlekti olmasin diyorum o ise kendi memleketi olsun istiyr.Bayeamlarda ise bir bayram once size diger bayram da once bize gidelm diyorum ikimizn memlekti de farkli.Bunu kabul etmiyor hep oncelikle ona gidilecekmis boyle istiyor.Ben de kabul etmedigimi soyleyince asisin diyor ve etrafindaki kadinlarin eslerine boyle davranmadigindan bahsediyor.O zaman koyden biriyle evlenseydin dedigimde ise gözüme perde inmis keske oyle yapsaydim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…