Esimden bosanmayi düşünüyorum yanlis mi yapıyorum acaba

Bu ne böyle köle mi almışlar çok sinir oldum.
Adam her şeyi yapacak kadın el pençe karşısında duracak, bu adam daha çok evlenir boşanır.
Ailesinden hayır yok ki oğullarından olsun.

Disarda gorseniz melek gibi herkese anlayisliymis gibi .İnsanlari onemsiyor gibi davraniyor ve ben onun bu ikiyuzlu davranislarini gordukce tiksiniyorum
Arkadaşım bu insanlar dışarda çok iyi olurlar zaten .Onun bi arkadaşına falan sana bu yaptıklarını anlatsan inanmaz ,mümkün değil yapmaz falan der.Kişilik bozukluğu var bu tiplerde.Ama evleneli çok kısa olmuş henüz .Belki evliliğe uyum sağlayamadı .Erkekler evlenince önce bi kafayı yiyorlr .Tartustigınızda sen cevap vermeyip sustuğunda gelip gönlünü falanda mı almıyor ?Öfke kontrolü yok onunla tartıştığında ,sen de onun gibi küfür hakaretle cevap veriyorsan daha hiddetleniyordur.Eşimde öyle çünkü .

Bence yol yakınken ayrılın önünüzde kocaman bir ömür başlarda böyleyse ilerde daha kötüleşir. Zaten mesleğinizde var size kıymet veren insanlarla beraber olun.

Böyle bir evlilikte yanlış mı yapıyorum diye düşünmek asıl yanlış düşünmektir.Böyle davranan,iletişime kapalı birinin psikolojik danışman olduğunu düşünmek bile istemiyorum.Kendi ayaklarınız üzerinde duran birisiniz, ekonomik olarak ona bağımlı değilsiniz.Aranızda müthiş bir sevgi bağı olduğunu da düşünmüyorum.Sizi bu evlilikte tutan ne ?

Zaten beni ondan bosanmaya iten en önemli durumlardan biri asla yaptıklarından gercekten pişman olmaması.

Bazı tartısmalarımızda ben sakın kalınca gelip gönlümü aldığı da oluyordu.Ama hastayken rahat etmek için giydğim pantolon yüzünden inat ettiğimidüşünüp arabada bacağımı kafamı gözümü yumruklaması içimdeki birçok şeyi öldürdü.Çünkü o gün hem kendim sakindim hem de onu sakinleştirmeye calişmiştım ona rağmen bunu yaptı.
Ve evet dediğiniz gibi ağlasada üzgün olduğunu söylesede evliliği kurtarmak için hiçbir şekilde kılını kıpırdatmıyor.

Şu anda karşılılklı dilekçeler yazıldı.Önce ben bosanma davası açtım sonra oda bana açtı.Bana iftirada attı.Evden çıkıp gidiyormuşum izinsiz,eve katkı sağlamıyormuşum,yaptığı her şeyi reddediyor.Eğer şiddet gördüysem neden kolluk kuvvetlerine başvurmamışım diye yazmışlar dilekçede.Halbuki evliliğim kurtulabilir mi diye almadım çünkü alsam işler büyüyecekti ve aramız daha da bozulacaktı.Ama değmezmiş

E tabi iftira atar.Baska türlü nasıl haklı çıkartacak kendini

Cocuk olmamasi en büyük avantaj. Tum bu yazdiklariniza bakarsak hemen bosanin düşünmeyin bile derim. Olayin icindeyken göremiyorsunuz ama aslinda sizde biliyorsunuz bugun bitmesi gerektiğini hemen kacin hatta hemen

Haklılar neden darp raporu almadınız? Adam kolunu morartıyor, aşağılıyor, yumruk atıyor normal mi sizce? Böyle bir insan düzelir mi? Dövdükçe sesini çıkarmayan insana ne istersem yaparım diye düşünmüş. Bence siz tazminatı falan düşünmeyin, şahidiniz de yoksa çok uzar, boşanın kurtulun biran önce.

Dovdukce sesimi çıkarmıyor değildim bu şekilde bir hayatı kabul etmeyeceğini ona güzellikle anlattım bir daha yapamayacağını dair söz verdi ama yine aynı oldu.Darp raporunu dediğim gibi evliliğimiz daha da kötüye gitmesin diye almadim

En azından WhatsApp yazismalarimiz ve şiddet fotolarım var.Her ne kadar inkar etse de dosyaya koydum onları.Yazismalarda kabul ediyor yaptıklarını.Tazminati da hiç öyle duygusallık yapıp istemiyorum falan demiyorum.Koca sene her türlü igrencligine dayandım sırf evliliğimiz yoluna girsin diye.Ama bunları yapıp bunca haksızlığa uğrayınca neden onu hiçbir yaptığının karşılığını biraz bile olsa ödemeden çıkartayim ki hayatımdan.

Ben hâlâ bana bunları nasıl yapabildi ve nasıl bu kadar yüzsüz olabildi onu anlayamıyorum.İcim icime sığmıyor birbirimizi severken nasıl olurda bu noktaya geldik.Ve yine de hâlâ zaman zaman iyi günlerimiz aklıma geliyor kahroluyorum

Ne pişman olacaksın Allah aşkına dava birince bir fakir fukara sevindir kurtulduğun için gencecik kadınsın önüne insan evladi iyi bir adam cikar ileride bunlari hatırlayıp gülersin

İnşallah öyle olur o kadar psikolojim bozuk ki şu anda da yine düzgün düşünemiyorum.Antidepresanla duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…