Esimden bosanmayi düşünüyorum yanlis mi yapıyorum acaba

Acemi olduğum anlaşılmıştır galiba :)) Allah yardımcınız olsun . şiddet asla kabul edilemez. Ama sizin hala ayrılma konusunda tereddütunuz var . O yüzden sadece acele etmeyin. Ne karar vereceksiniz içiniz rahat olmasi için sakin olmaya çalışın derim. Biliyorum Zor ama deneyin . Ve bir terapiste gidin . Eşinizin psikolojik Danışman olmasinın pek faydasını diye düşünüyorum. Eşinizi seviyor musunuz ayrıca
Ya da kırıntısı kaldı mı m eskiden severdim ben bu adamı ya diye anıyor musunuz kendi kendinize . Eğer evet ise cevabınız bir uzmana gidin derim . En azından siz tek başınıza . Ayrılmak hakkınız ve cok kolay ama asarsaniz da evliliği düzeltmek devam etmek harika bir duygu. Bunun için de öncelikle dürüst olun. en önemlisi kendinize. Bakın eşinizin şiddetini haklı çıkarma gibi bi kaygim asla yok . Sakın öyle anlaşılmasın. Ama bir eşinize şerefsiz kelimesini o şiddet göstermeden kullandiysaniz sıkıntı doğması saygının kökten gitmesi kaçınılmaz. Ben de bir yabancı dışardan bir göz olarak konuşuyorum . Ama zor günler atlattik buz de .ama allah var şiddet saygısızlık yoktu bizde. Sizi cok iyi anlayamam ama anlamaya çalışıyorum. Eşini hatalı ama sadece o hatalı olamaz . Özetle bosanacaksaniz da devam edecekseniz de bi durun . Bir uzmana gidişin bir çift olmaz artık derse. . Öyle yapın ne yapacaksaniz . Ve aman çocuk konusuna dikkat edin şimdilik. Allaha emanet olun . Hakkınızda hayırlısı olsun

Benim erkek arkadaşım da oyun oynuyor, telefon elinden düşmüyor ve pek yüzüme bakmıyor, ilgilenmiyor ayrıca kendine toz da kondurmuyor. Şiddet yok ama kırıldığımda ben de hep kendi gönlümü kendim alıyorum. Beni de düşündürdünüz şu an.
Sizin için de iyi bile sabretmişsiniz demek istiyorum. Gerçekten iyi niyetli birisiniz, o adam sizi haketmemiş. Tabii yapıcı olalım dersek, -üstteki cevaplarda da yazdığı gibi- eşiniz yanaşırsa terapiye gidilebilir. Yorumu 3. düzenleyişim ama yorumların devamının bir kısmını okudum, yapıcı olunacak bir tarafı da yok gibi. Boşayın gitsin.

Son düzenleme:
Cocuk sahibi olmayi cok istiyor musun konu sahibi? Benim yorumum farkli olcak.

Adam öğretmen mi psikolojik danışman mi hangisi? Her neyse ŞİDDET HIC BIR CANLIDA UYGULANMAZ. ŞİDDET UYGULAYAN HIC BIR CANLI AFFEDILEMEZ. Sen ailene anlat ve hemen boşan pislikten.

Çok teşekkür ederim, inşallah bundan sonra güzel bir hayatım olacak. Dediğiniz gibi hem maddi hem yaşayış olarak her şeyini gizliyordu. Hiç bir arkadaşını tanımam. Eşlerinden tanıdığım polis olunca da beni ondan uzaklaştırmaya uğraşıyordu. Tuhaf bir dünyaları var. Dünyalarinda bogulmaya gerek yok.

Bu adam sizi sevmiyor. Bir kere geliyorsunuz dünyaya. Böyle biri için çekmeye değer mi? Düzelecek bir tip olsaydı terapi alın derdim. Ama karakteri böyle değişmez. Okumuş falan fasa fiso. Zihniyet değişmeden davranışlar ve sözler düzelmiyor. Bugün size el kaldıran yarın canınıza kast eder. Canınızın kıymetini bilin.

Hep kendisini düşünen bencil biriyle! yeni evliymişsiniz zaten bence yol yakınken ayrılın.

Şiddet ten sonrasını okumadım.. gereksiz bi adamla evlenmişsiniz üzgünüm boşanın demiyorum diyemem ama bence yolunuza bi şekilde böyle devam etmeyin

Gerçekten hiç düşünmeyin.hicbir insan değişmez.tek başına kürek cekemezsin .hayat çok kısa çocuk da yokken arkana bakma bitir

hanımefendi, benim eşim de böyle başladı sonuç olarak balkondan atılmaya gözümde sigara söndürülmeye çalışıldı konumu okursanız işin nereye gideceğini gözünüzde canlandırabilirsiniz.
asla düzelmiyorlar, bir insan bir şeyi bir kez yaparsa hep yapar gittikçe de şiddetlenir. bence ailenize anlatın size destek olsunlar eşinizi bi hesaba çeksinler ve hep beraber konuşup boşanmayı tartışın. ben aptaldım bunca zaman çektim siz kaçın kendinizi kurtarın. gönül ister her evlilik mutluluk içerisinde geçsin ama olmuyor zaman zaman böyle işte.

çok geçmiş olsun yine de umarım herşey güzel olur.

Bosandınız mı?

Konu sahibesi eşiniz denilen canavarla birlikte bu hayatı geçirmeye mecburiyetin mi var ,erkekler köprüyü geçene kadar meselesini hep yapıyor hiç şaşırma . Eğer imkanın varsa bu okumuş cahilden bir an önce kurtul . İlim bilgisizliği alsada eşeklik baki kalır sözü boşa değil . Eşiniz öğretmen hem de psikolojik danışman yazıklar olsun ona . çocuklarımız nasıl ruh hastası çift kişilikli kişilere emanet .

Bosandınız mı?
Şuan boşanma aşamasındayız ayrıldık görüşmüyoruz duruşma bekliyorum artık.
Bosandınız mı?
Ayrıldık duruşma günü bekliyoruz. Eşim doktordu dışarıdan bakanlar bana yaptıklarını asla yapabilecek biri olmadığını iddia ederdi ama evde canavardı kademe kademe artarak devam etti ne zaman affetsem bir sonraki daha şiddetli oldu sonu ise korkunç

Arkadaşlar tekrar merhaba.Aradan geçen onca süre içerisinde her şey daha da kötüye gitti.Ramazan bayramı tatili için özel arabamizla memleketlerimize gidecektik.Yola çıkmadan önce regl ağrısı çektiğim için ve hava çok sıcak olduğu için bol bir pantolon giymek istedim.Esim bunu giymememi kot pantolon giymemi istedi.Ben de rahat etmek için bunu giymek istediğini söyledim ve giydim yola çıktık.Yolda hâlâ sinirli şekilde bir kere de kocanın dediğini yap inat etme gibi laflarla bacağımı yumrukluyordu karnımin agridigini söylediğim halde.Sonra kafamı ve gözümü yumrukladı arabada.Ben şok geçirdim ağlama krizine girdim.Arabayi kenara çekti.Sakin ol ikimizde hata yaptık dedi.Ve o şekilde elime telefon tutturmaya çalıştı yola tarif etmem icin.Ailemin yanına bu şekilde gittik ve ben bayram tatiline geldiğimiz için ailemi üzmemek adına onlara bir şey söylemedim.Esim asla yaptığından pişman olmadi.Tatil dönüşünde onunla konuştum boşanmak istediğini söyledim bundan sonra daha iyi davranacağını asla böyle bir şey yapamayacağını söyledi.3 hafta iyiydik tartışma yaşasak bile hemen gönlümü alıyordu eskisi gibi değildi.Bir düzelme olacağını düşündüm.yaz tatilinde tatile gidelim 3-5 gün dedim tamam dedi.Amacim evliliğimizi kurtarmak aramizdaki sevgiyi arttirmakti.Ancak yaz tatilinde ikimizde bir müddet kendi ailemizn yanımdayken tatile gitmeyeceğini soyledi.Birak bu boş romantizmleri dedi yeni evliyiz diye illa tatile mi gideceğiz vs dedi.Bana olmadık hakaretler etti.Ben ona olan her şeyin o anda bitmiş gibi hissettim aileme anlattım.Omun ailesini babam aradı.Yarin gelin görüşelim çocuklar boşanma aşamasına gelmiş dedi.Onun babası bir haftalik tarla isim var ondan sonra gelelim dedi.babamda bugün akşam haber edin ne zaman geleceginizi dedi.Ve onlardan 2 hafta hiç ses çıkmadı.Esim de ben de birbirimize hiçbir şekilde mesajda atmadım aramadikta.Ve ben bu süreçte çok kırıldım iyice yiprandigimi hissettim.Aileme bu surecte koca sene yaşadığım her seyi anlattim.Onlar bununla evli kalmamak gerektiğini söyledi ama kararı bana bıraktılar.Karsi tarftan da ses çıkmayınca dava açmak için babamla ikametimin olduğu çalıştığım ile geldik.Yine de onları son kez biz arayalım hiç ses çıkmadı sizden dedik.Onlarda 2gun sonrası için bize geleceklerini söylediler bizde onları buraya davet ettik.Geldiler.Annesi babası erkek kardesi ve eşim.Yasanan olaylar ailelerin önünde anlatildi.Esim hata yaptım dedi ama hiç bosanmak istemiyorum pişmanım falan demedi.Annesi bu yasnaanlara sen de kocanın sözünü dinleseydin demekki kizdirmissin ki vurmuş oğlum dedi.Erkek kardeşi bizim evde babam ne derse annem onu yapar dedi.Yengem de abim bir şey dediğin de tamam demiyor dedi.Olaylar yaninda yaşanırken bana zamanında destek çıkar gibi görünen kardeşi böyle dedi.Hepsindn tiksindim.Ve ayrilmak istedigimi söyledim eşim peki dedi ağlayarak.Sonra özel konuşalım dedi yatak odasına geçtik hıçkırarak ağlıyordu neydim ne hale geldik dedi.Ben aslında devam etmek istiyordum aileme de demiştim ama sizin buraya gelip boşanma davası acmak istemeniz beni mahvetti dedi.Ama ben o anda ruhsuz gibiydim çünkü o konuşulanlar ailesnin bunca yaşananlara ragmen oğluna hiçbir şey dememesi hatta onu desteklemsi o kadar tiksindirdi ki beni.Sonrasinda herkes kendi memleketine döndü.Okul başladığında ben ortak evimizde kaldım o arkadaşlarında kalmaya başladı.Bu sürede yine hiç birbirimizi aramadık.Ben dava açtım çekişmeli şekilde çünkü eşim düğün de çok masraf yaptım diyerek tazminat ödemeyecegini söyledi.Simdi mahkeme gününün belli olmasini bekliyorum.

Birbirinizi tam iyice tanıyacağınız 1 yıllık süre içerisinde siz evlenmişsiniz biraz hızlı olmuş orta yolu bulacağından bahsetmekle orta yolu bulmak arasında fark var sanırım senin eşin orta yolu bulmamış hep bulmaktan bahsetmiş ve seni elde edene kadar ki erkeklerde bazılarında bu vardır evlenene kadar kızın istediğini yaparlar evlendikten sonra da nede olsa o benim artık ben her istediğimi ona yaptırırım havalarına evin reisi havalarına girerler sabada bu olmuş kocanın şiddeti yoksa sadece tartışma yapıyorsa onun sözlerine hiç aldırmadan kendin ne istiyorsan onu yapman gerek ki bunu öğrensin ve alışsın ama başta şartını koy ona evlenmeden önce böyle olmadığını böyle olacağını bilseydin evlenmeyeceğini onu böyle tanımadığını söyle seni olduğun gibi istediğin gibi kabul ederse devam et evliliğine yok seni böyle kabul etmiyor sa inadım inatsa önce boşanmayı düşünme ama göz dağı ver kendi dünden razıysa boşanmaya o zaman boşanırsın

Artık o yollar geçti benim için bosanmayi istiyorum.Boyle bir insandan hayır gelmez diye düşünüyorum zaten ona karşı olan bütün iyi duygularımı da öldürdü

Artık o yollar geçti benim için bosanmayi istiyorum.Boyle bir insandan hayır gelmez diye düşünüyorum zaten ona karşı olan bütün iyi duygularımı da öldürdü
Sakın geri dönmeyin. Evliliğinizi düzeltmek adına en ufak bir çabada bulunmayan adamın sahte gözyaşlarına inanmayın.
Şiddetin her türlüsü var zaten ne kadar vaadlerde bulunsa da kaldığı yerden devam edecek asla düzelmeyecek emin olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…