- 26 Kasım 2018
- 152
- 192
- 8
Çok teşekkür ederim, inşallah bundan sonra güzel bir hayatım olacak. Dediğiniz gibi hem maddi hem yaşayış olarak her şeyini gizliyordu. Hiç bir arkadaşını tanımam. Eşlerinden tanıdığım polis olunca da beni ondan uzaklaştırmaya uğraşıyordu. Tuhaf bir dünyaları var. Dünyalarinda bogulmaya gerek yok.Gecmis olsun size de. genelleme yapmak istemiyorum ama oyle polisler var. Ve bunun arkasina saklaniyorlar. Stresli meslekmis. Bir de kendilerini memleketin sahibi zannedip gizemli haller yapiyorlar eslerine bazısı . Ben sizin kurtuldugunuza cok sevindim. Herkes sizin gibi karakterli ve dik duruslu olamıyor benim,esi polis olan arkadasim, cocugunun arkasina gizleniyor bosanamazmis. Karaktersiz oldugu icin onunla da görüşmüyorum.
Bu adam sizi sevmiyor. Bir kere geliyorsunuz dünyaya. Böyle biri için çekmeye değer mi? Düzelecek bir tip olsaydı terapi alın derdim. Ama karakteri böyle değişmez. Okumuş falan fasa fiso. Zihniyet değişmeden davranışlar ve sözler düzelmiyor. Bugün size el kaldıran yarın canınıza kast eder. Canınızın kıymetini bilin.Bosanmak istemiyorum aslinda onun kendi halini görüp ben ne yapıyorum demesini bekliyorum çünkü zaman zaman bu sekilde yaptıgi var.Ancak son tartismalarimizda bana sirret demesi annemin kılı olamazsin demesi falan o kadar kirdi ki beni hakli olsa gam yemeyecegim ama sadece somestr da yengesinin yasattigi durum ve benim o yengesinin kötü biri oldugunu soylemm ve sen orada deng3yi kurmaliydin dememden dolayi bana sirret demesini kaldıramıyorum.Hicbir degerim yok gibi onun gözünde ve beni nasil bu kadar kötü gorebiliyor anlamiyorum.
hanımefendi, benim eşim de böyle başladı sonuç olarak balkondan atılmaya gözümde sigara söndürülmeye çalışıldı konumu okursanız işin nereye gideceğini gözünüzde canlandırabilirsiniz.Arkadaslar merhaba.Ben 9 aylik evliyim.Esimle ayni okulda gorev yapiyorduk ikimizde ogretmeniz.Esimle gorusmeye basladiktan 4 ay sonra nisan yaptik ve nisandan 5 ay sonra da evlendik.Evlenmeden once gayet anlayisli gibi konusan her konuda orta yolu bulmaktan bahseden esim evlenmeye yakin ve evlendikten sonra tamamen baska birisine dönüştü.Balayinda bile ruj sürüyorum diye beni aglatmisligi var.Kardesi de ayni il de ogretmen onunla biraraya geldigimizde Durduk yere kardeşinin yaninda beni azarlar hiçbir sebep yokken asagilamalrda bulunmaya baaladi.Artik kardesi bile dayanamayip abi ne yapiyorsun hic yoktan yengeme yukleniyorsun diyirdu.Ben de esime o anda neden boyle yapiyorsun bana böyle davranmani istemiyorum diyordum.Bu hareketini defalarca tekrarladi kac kere uygun dille konusmamam ragmen yine beni sucladi.O koyde buyumus ben sehirde büyüdüm uyum saglamaktan korktum bana destek olacagini soyledi ama evlendikten sonra tatillerde oraya gittigimizde ben her türlü uyumu saglamaya calisirken hicbir sekilde destek olmadi hatta yasadigim uyum sorunlarinda ne var yani ne abartiyorsun gibi kelimelr kullandi.isten geldigimde hemen yemek hazirlayip guzel vakit gecirelim diye ugrasirken o elinde telefon oyun oynuyordu.Soru sordugumda sohbet etmeye calistigimda oyunu bozulunca bana bagirip cagiriyordu.Artik her hareketimde veya sözümde onu sinirlendirmekten korkar olmustum.İlk basta tartismlarda ben bana boyle davraasina sasirmaktan tepki gosteremiyirdum.Kendim sakinlesmeye çalışıyordum cunku onda gonul alma diye bir olayda yoktu.Aradan 5 ay gectikten sonra ben de tartismalarda bagirip cagirmya ve ona serefsiz pislik insan gibi kelimeler kullanmaya basladim.Ben unlari kullaninca benim kollarimi bukmeye ve moratmaya bana yumruk atmya basladi.Ben yasadigim şokla ne yapacagimi bilemiyordum.Hicbir arkadasima anlatamiyordum.Aileme zaten soylemiyordum ki o da asla boyle bir sey yapmamai istemiyordu.Evlenmeden once kiyafetim ve makyajim neyse evlendikten sonra da oydu.Ama evlendikten sonra bunlar icin de biyuk kavgalar cikarmya basladi.Yapmayinca cevremdeki kadinlarin hicbiri kocasina boyle davranmiyor koca sözü dinliyor demeye basladi.Ve bana bu dediklerini dinlemiyirum diye sirret demeye basladi sen kötü kalplisin dedi.Yaptigim insani en ufak bir hata da bile beni azarlmaya ve ezmeye devam etti.Hala da ediyor.Tartismalardan sonra çoğunlukla ben gidip onunla sorunlarai vozmeye yonelik konusup kendi kendime gönlümü aliyordum ki ben suclu olmasam bile.Suclu olduklarimda zaten gonlunu hemen aliyordum.Ama o çoğunlukla tartismadan sonra hicbir sey olmamais gibi kenara cekilip telefonda oyun oynuyr gamsizca uzaniyor.Ve bunlari yapan kocam bir psikolojik danisman.Kisissel hijyenine de dikkat etmiyor ben uygun dille soylesem ile sen de ne titizsin biktim pimpirikligimden diyor.Titizlik dedigi yataga gelmeden once disini fircalamasini istemem.O kadar seyden sonra artik vucudum ve kalbim onunla birlikte olmayi istemiyordu ve kasiliyordu hâlâ da oyle.Ama artik bosanmayi düşünüyorum.Zaten bircok kavgamizda bosanmadan da bahsettik o da bende .Ama ben bu aralar hic olmadigim kadar kararliyim.Acaba yanlis mi yapiyorum.Boyle bir insan duzelmez diye düşünüyorum cunku insanin icinden gelmeli iyi davranmak.Kaldi ki ben kac kere uygun bir dille ifade ettim her seyi ama nafile.Fikirlerinizi bekliyorum
Bosandınız mı?hanımefendi, benim eşim de böyle başladı sonuç olarak balkondan atılmaya gözümde sigara söndürülmeye çalışıldı konumu okursanız işin nereye gideceğini gözünüzde canlandırabilirsiniz.
asla düzelmiyorlar, bir insan bir şeyi bir kez yaparsa hep yapar gittikçe de şiddetlenir. bence ailenize anlatın size destek olsunlar eşinizi bi hesaba çeksinler ve hep beraber konuşup boşanmayı tartışın. ben aptaldım bunca zaman çektim siz kaçın kendinizi kurtarın. gönül ister her evlilik mutluluk içerisinde geçsin ama olmuyor zaman zaman böyle işte.
çok geçmiş olsun yine de umarım herşey güzel olur.
Konu sahibesi eşiniz denilen canavarla birlikte bu hayatı geçirmeye mecburiyetin mi var ,erkekler köprüyü geçene kadar meselesini hep yapıyor hiç şaşırma . Eğer imkanın varsa bu okumuş cahilden bir an önce kurtul . İlim bilgisizliği alsada eşeklik baki kalır sözü boşa değil . Eşiniz öğretmen hem de psikolojik danışman yazıklar olsun ona . çocuklarımız nasıl ruh hastası çift kişilikli kişilere emanet .Arkadaslar merhaba.Ben 9 aylik evliyim.Esimle ayni okulda gorev yapiyorduk ikimizde ogretmeniz.Esimle gorusmeye basladiktan 4 ay sonra nisan yaptik ve nisandan 5 ay sonra da evlendik.Evlenmeden once gayet anlayisli gibi konusan her konuda orta yolu bulmaktan bahseden esim evlenmeye yakin ve evlendikten sonra tamamen baska birisine dönüştü.Balayinda bile ruj sürüyorum diye beni aglatmisligi var.Kardesi de ayni il de ogretmen onunla biraraya geldigimizde Durduk yere kardeşinin yaninda beni azarlar hiçbir sebep yokken asagilamalrda bulunmaya baaladi.Artik kardesi bile dayanamayip abi ne yapiyorsun hic yoktan yengeme yukleniyorsun diyirdu.Ben de esime o anda neden boyle yapiyorsun bana böyle davranmani istemiyorum diyordum.Bu hareketini defalarca tekrarladi kac kere uygun dille konusmamam ragmen yine beni sucladi.O koyde buyumus ben sehirde büyüdüm uyum saglamaktan korktum bana destek olacagini soyledi ama evlendikten sonra tatillerde oraya gittigimizde ben her türlü uyumu saglamaya calisirken hicbir sekilde destek olmadi hatta yasadigim uyum sorunlarinda ne var yani ne abartiyorsun gibi kelimelr kullandi.isten geldigimde hemen yemek hazirlayip guzel vakit gecirelim diye ugrasirken o elinde telefon oyun oynuyordu.Soru sordugumda sohbet etmeye calistigimda oyunu bozulunca bana bagirip cagiriyordu.Artik her hareketimde veya sözümde onu sinirlendirmekten korkar olmustum.İlk basta tartismlarda ben bana boyle davraasina sasirmaktan tepki gosteremiyirdum.Kendim sakinlesmeye çalışıyordum cunku onda gonul alma diye bir olayda yoktu.Aradan 5 ay gectikten sonra ben de tartismalarda bagirip cagirmya ve ona serefsiz pislik insan gibi kelimeler kullanmaya basladim.Ben unlari kullaninca benim kollarimi bukmeye ve moratmaya bana yumruk atmya basladi.Ben yasadigim şokla ne yapacagimi bilemiyordum.Hicbir arkadasima anlatamiyordum.Aileme zaten soylemiyordum ki o da asla boyle bir sey yapmamai istemiyordu.Evlenmeden once kiyafetim ve makyajim neyse evlendikten sonra da oydu.Ama evlendikten sonra bunlar icin de biyuk kavgalar cikarmya basladi.Yapmayinca cevremdeki kadinlarin hicbiri kocasina boyle davranmiyor koca sözü dinliyor demeye basladi.Ve bana bu dediklerini dinlemiyirum diye sirret demeye basladi sen kötü kalplisin dedi.Yaptigim insani en ufak bir hata da bile beni azarlmaya ve ezmeye devam etti.Hala da ediyor.Tartismalardan sonra çoğunlukla ben gidip onunla sorunlarai vozmeye yonelik konusup kendi kendime gönlümü aliyordum ki ben suclu olmasam bile.Suclu olduklarimda zaten gonlunu hemen aliyordum.Ama o çoğunlukla tartismadan sonra hicbir sey olmamais gibi kenara cekilip telefonda oyun oynuyr gamsizca uzaniyor.Ve bunlari yapan kocam bir psikolojik danisman.Kisissel hijyenine de dikkat etmiyor ben uygun dille soylesem ile sen de ne titizsin biktim pimpirikligimden diyor.Titizlik dedigi yataga gelmeden once disini fircalamasini istemem.O kadar seyden sonra artik vucudum ve kalbim onunla birlikte olmayi istemiyordu ve kasiliyordu hâlâ da oyle.Ama artik bosanmayi düşünüyorum.Zaten bircok kavgamizda bosanmadan da bahsettik o da bende .Ama ben bu aralar hic olmadigim kadar kararliyim.Acaba yanlis mi yapiyorum.Boyle bir insan duzelmez diye düşünüyorum cunku insanin icinden gelmeli iyi davranmak.Kaldi ki ben kac kere uygun bir dille ifade ettim her seyi ama nafile.Fikirlerinizi bekliyorum
Şuan boşanma aşamasındayız ayrıldık görüşmüyoruz duruşma bekliyorum artık.Bosandınız mı?
Ayrıldık duruşma günü bekliyoruz. Eşim doktordu dışarıdan bakanlar bana yaptıklarını asla yapabilecek biri olmadığını iddia ederdi ama evde canavardı kademe kademe artarak devam etti ne zaman affetsem bir sonraki daha şiddetli oldu sonu ise korkunçBosandınız mı?
Sakın geri dönmeyin. Evliliğinizi düzeltmek adına en ufak bir çabada bulunmayan adamın sahte gözyaşlarına inanmayın.Artık o yollar geçti benim için bosanmayi istiyorum.Boyle bir insandan hayır gelmez diye düşünüyorum zaten ona karşı olan bütün iyi duygularımı da öldürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?