- 9 Ağustos 2021
- 14.982
- 50.967
- Konu Sahibi Hafsanuralli546
Altına imzamı atacağım bir yorum . Doğumdan sonrası zaten çok zor asla çocukla yanlız kalmamaliYorumumu ikiye ayiracagim cunku kayinvalideniz ve esinile yasadiklarinizin cocugunuza karsi sevginizle alakasi yok.
Arkadaslar sakin beni linclemeyin ama cocuk annenindir, anneye zimmetlidir. Hamilelikten sonra vucudun mahvoluyor, yetmiyor uykusuz kaliyorsun, gece gunduz emzirmekten ruhun daraliyor. Bunlarin hepsi sevgiyle yapiliyor. Sevgi duymadiginiz bir cocuga kendiniz bakmayi denemeyin. Hic durmadan aglayacak, gogusleriniz yarali, dogum dikislerinizle cocuga bakmak zorunda kalacaksiniz. Bu psikolojiyle basa cikabileceginizi dusunmuyorum. Cocuga zarar verme ihtimaliniz var. Dogumdan sonra cocuga ya anneniz baksin ya kayinvalideniz. Bu ilk kısımdı.
Ikinci kısım ise kayinvalideniz ve eşiniz. Onlara karsi ofkelenmeniz normal. Birsey talep etmemissiniz ancak size hayal kurdurmuslar, vaatlerde bulunmuşlar. Sonra gerceklestirmemisler. Soz verip tutmamak karakter meselesidir. Daha evliligin basinda boyleyse devaminda da boyle olur. Duzeltebileceginizi dusunmuyorum, ayrilin.
Herseyden onemlisi psikolojik bir destek alin