eşim >:-/

Siz karnınız burnunda kayınvalideye hizmet ederken eşiniz napıyor ?

Ayrıca önceki konunuzda geçen konuşmayı eşiniz biliyormuydu ?

valla 39 haftalık hamilesin ve kaynanana yemek yapıyorsun. pes diyorum başka da bir şey demiyorum. biraz bencil olun güçlü değil! güçlü olunca madalya takmıyorlar.

hiçbir iş yapmazsan kaynanandan da nefret etmezsin boşuna karnında çocuğunla eziyet de çekmezsin

Bence esine demek yerine kayinvalidenin soedugu sorulari esinin yaninda yanitla en güzeli

"Ben doğum yapınca oğlun yapacak yemeklerı" deyin. Muhtemelen birden yemek yapmayı hatırlamaya başlar. Yemek yapmaktan anlamayarak çocuk nasıl büyütmüş?

Son düzenleme:
Eşiniz nasıl izin veriyor yahu böyle bir duruma ben ona takıldım. Karnı burnunda eşine insan hiç acımaz mı? Bir de hizmet mi bekliyorlar hayret bir şey. Yemek falan hazırlamayın, "Hamileyim malum yoruluyorum" diye vurgulayın her fırsatta, belki öyle toparlanırlar.

6 tane çıkarıp hiç yemek yapmadan mı büyütmüş çocuklarını senin KV?

Bence sen boşuna güveniyorsun kaynanana. Bence sana hiç yardımcı olmayacak üstüne iyice yük olacak. Zaten şimdiden yukmus. Ya nasıl katlaniyorsun böyle bir şeye hamileliğinin tadını çıkarmak varken evinde keyifli bir şekilde doğumu beklemek varken başkalarına hizmet ediyorsun, bunun yanında coook iğrenç laflarini dinliyorsun. Gönder gitsin ya, her doğum yapanın yanında biri olmuyo zor olur belki ama kaynananla daha zor olcak.

Çalışıyorsan dışarıda yemek eve git çok yorgunum de geç yat yatağına anası ne pişirirse onu zikkimlansinlar oğluyla kusura bakmada kocan da adam değil yani onun sana bakması gerekiyor hala anasına hizmet ettiriyor. Çalışmiyosan da sürekli rahatsizm de yat yalandan eşine de naz yapma çok rahatsızım de . Annen biseyin ucundan tutmuyo bari yemek yapsın ben yetişemiyorum bide onun stresi var üstümde de . Ay sinir oldum

off okurken bile sinir oldumm ifrit kadınnyararın yok bari zararın dokunmasın,çok üzüldüm sizin için ama eşiniz belli ki görmüyor hiçbişeyi,sizin seve isteye yaptığınızı sanıyor,ona söylerseniz anlamıycaktır yani;siz en iyisi surat yapın o ifrit kadına ,gidin yatın çıkmayın odadan yemek falan sakın yapmayın bi ekre laf sokar iki kere laf sokar üçüncüde bakar başının çaresine

Aynen .
Lanet olsun kimsem yok İşte.
Bebeğe nasıl bakılır bilsem.
Korkuyorum . Bebeğe bilmeden bişey yaparım diye.
Emin ol ki yalniz olman daha iyi. Esin de yardımci olursa cok da guzel.bakarsn. ben lohusaligimi yalniz geçiremedm keske yalniz olsaydim. Boyle bi kv ile olmak sana da bebegine de daha fazla zarar verir bebginin sadece sana ihtiyaci olacak.. saglkla kucagina alirsin insallah

zikkim var onu yersin deseydin..
uyuz oluyorum hayati yemeye endeksli insan kullanan tiplere

Böylesine zikkim ye derdim yemek yapma derdim ama karnındaki bebeğe sana uzuldum sen àc kalacaksin bu sefer.. utanmasi açısından bir aksam en yakın arkadasinizdan rica edin gelsin söyle bir yemek yapsın. Arkadaşım sen yorulma kalkacak yemek yapacak durumda değilsin diye de dokundursun. Esinizlede bu konuyu konuşun sakin bir şekilde.

Ben anlamıyorum zaten çocuğa bakamam diyenleri arkadaş karnındaki senin canın, sen de onun annesisin.doğal olarak zaten içgüdüsel olarak sen buna hazırsın. Bir de koskoca 9 ay yani al iki kitap oku çocuk bakımı nasıl gelişimi gün gün ay ay nasıldır, ya da aç internetten milyon tane video var onları izle. Allah A şükür taş devrinde değiliz zaten hastanede doğurrcaksın hemşiresi var ebesi var doktoru var. Her bi şeyi tarif ederler. Niye canını sıkacak, senden hizmet bekleyecek insanı çocuğa bakamam korkusuyla evinde barındırıyorsun? Bu kişilikte bir kv çocuk doğunca bakacak mı? Ağlasa senin üstüne atacak sütün yetmiyor doyuramıyorsun deyip canını sıkacak

Esinize hic bir sey demeyin kendisi gorsun iki gun yemek yapmayin artik son gunlerim ayakta kalamiyorum yemekte yapamiyorum ne olacak boyle deyin o zaten annesine soyler artik bir zahmet soylesin doguracaksiniz artik kadin size bakmaya gelmis siz ona bakiyorsunuz..

e böyle herşeyi yaparsanız hakedersiniz herkesten anlayış beklemek saçmalık bu devirde
yapmayın sancım var bu ara falan diyin nolcakki
yada uyduruk yemekler yapın birgün çorba birgün pilav bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…