Merhaba ben 3 ay önce boşandım. Kumar, içki, küfür hakaret, fiziksel aşağılanma vs bir sürü sebepten. Kumar ve içki dışında karşılıklıydı küfürleşme, aşağılama vs Eski eşimi ve ailesini her yerden engelledim. Ama yeni hesaplar açarak bana yalvardı geri dön düzelcem diye her konuşmanın sonu yine kavga, küfürleşmeyle bitti.
Neyse en son gece yine yeni bir hesap açıp uzun bir beddua yazmış. Beni bile bile mahvetmek için gittin. Her gözyaşımın acısı senden ve ailenden çıksın. Başınız beladan kurtulmasın her belada aklınıza ben geleyim ve bir sürü şey. Ben artık bunları kaldıramıyorum.
Delirmek üzereyim. Sürekli mahvolduğunu hayatının bittiğini onu duygusal açıdan sakat bıraktığını falan diyor. Ben ne zaman kurtulacağım ya. Antidepresan kullanıyorum ama yine sürekli ağlama krizleri. Bir cehennemde gibi hissediyorum.