Delirmek üzerdeyim eski eş bedduaları

Merhaba ben 3 ay önce boşandım. Kumar, içki, küfür hakaret, fiziksel aşağılanma vs bir sürü sebepten. Kumar ve içki dışında karşılıklıydı küfürleşme, aşağılama vs Eski eşimi ve ailesini her yerden engelledim. Ama yeni hesaplar açarak bana yalvardı geri dön düzelcem diye her konuşmanın sonu yine kavga, küfürleşmeyle bitti.

Neyse en son gece yine yeni bir hesap açıp uzun bir beddua yazmış. Beni bile bile mahvetmek için gittin. Her gözyaşımın acısı senden ve ailenden çıksın. Başınız beladan kurtulmasın her belada aklınıza ben geleyim ve bir sürü şey. Ben artık bunları kaldıramıyorum.

Delirmek üzereyim. Sürekli mahvolduğunu hayatının bittiğini onu duygusal açıdan sakat bıraktığını falan diyor. Ben ne zaman kurtulacağım ya. Antidepresan kullanıyorum ama yine sürekli ağlama krizleri. Bir cehennemde gibi hissediyorum.
Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış, boşverin

Merhaba ben 3 ay önce boşandım. Kumar, içki, küfür hakaret, fiziksel aşağılanma vs bir sürü sebepten. Kumar ve içki dışında karşılıklıydı küfürleşme, aşağılama vs Eski eşimi ve ailesini her yerden engelledim. Ama yeni hesaplar açarak bana yalvardı geri dön düzelcem diye her konuşmanın sonu yine kavga, küfürleşmeyle bitti.

Neyse en son gece yine yeni bir hesap açıp uzun bir beddua yazmış. Beni bile bile mahvetmek için gittin. Her gözyaşımın acısı senden ve ailenden çıksın. Başınız beladan kurtulmasın her belada aklınıza ben geleyim ve bir sürü şey. Ben artık bunları kaldıramıyorum.

Delirmek üzereyim. Sürekli mahvolduğunu hayatının bittiğini onu duygusal açıdan sakat bıraktığını falan diyor. Ben ne zaman kurtulacağım ya. Antidepresan kullanıyorum ama yine sürekli ağlama krizleri. Bir cehennemde gibi hissediyorum.
İçkisi alkoliklik derecesinde mi bilemem ama kumarbaz bir adam yuvasını kendi elleriyle yıkmayı göze almış demektir, kendi elleriyle yıktığı yuva için size ettiği beddualar tutmaz, mazlum ve mağduru oynayarak sizi yıpratmasına göz yummayın, hakaret, küfür, tehdit vs olunca alın ekran görüntüsünü savcılığa şikayet edin, uğraşmak istemiyorum diyorsanız kullandığınız platformun mutlaka kişi engelleme özelliği vardır engelleyin, yazdıklarını okuyup kafaya takmayın ve asla cevap vermeyin.

Ya kusura bakmayında sosyal medya alt tarafı 10senelik olsa ne olmasa ne, konu sonuna ağlama krizleri bilmem ne yazmışsınız bu kadar harap olacak insanın hala sosyal medyada ne işi var. Ayrıca önüne gelen herkesin mesaj atabildiği, engellenemez bir platform kullanmak akıl işi değil. 15-16 yaşında olsanız neysede koskoca kadınsınız.
Çok haklısınız

İnstagram yada Twitter gibi bi yer değil başka bir platform mesaj alımına kapatılmıyor hesabı da kapatmak istemiyorum çünkü 10 yıllık bir hesap bir daha geri açma özelliği yok yoksa çoktan kapatmıştım
Bu ne sosyal medya aşkı sevgili konu sahibi. Olmasa ne kaybedersiniz Allah aşkına.Kendini bu kadar üzdüğüne değer mi?

Allah kurtarmış boşver iletisim yollarini kapat yoluna bak

Back
X