Eşim

Hadi sizin eşiniz düşüncesiz, gidecek. Hiç mi eş ailesi demiyor oğlum geliyorsun ama ya karın doğum yaparsa, eşinin yanında dur diye?

İnsallah gelecek annem . Sezetyan durumu şimdilik yok açıkçası bilmiyorum sonradan gerekir mi ? İnşallah normal doğum olur
Tabi sonradan bı komplikasyon gelişir Catı dar olur veya doğum sancin olduğu zamanlar açılma gerçekleşmez belki vs vs derken sezaryene geçilebilir

Bende normal doğum istiyorum ama kolay bı doğum olsun, o da hangisinde yaşanacaksa oyle olsun

2.3.4. derece epizyolara maruz kalmak istemem

Bencede doğru tespit yapmışsınız. Birde Alla korusun ailesi yaşlı insanlarssa . O yüzden istiyordur belki. 3-5 gün gitse gelse sorun olmaz bence. Ekimden beri uzun bir süre

Ay gercektenmi ben sokkkkk hem bu kadar ince düşünüp hemde bu nanelerimi yedi

Yani gerçekten öyle hangisi daha iyi olacaksa doktoruma güveniyorum inşallah sıkıntı çıkmaz sizde de ..

Bana hizmet edecek edecekseler elim kolum olacaksalar tepsi ile önüme yemeğimi getirip tuvaletimn çöpünü atacaklarsa tabiki gelsinler zira biz öyle yaptık ama benim kaynana benden bekler maalesef
E sizde lohusa olacaksiniz hizmet bekliyorsunuz. Gelininizden neden lohusa haliyle hizmet beklediniz. Bunu yazarken utandiniz mi acaba. Yanlis anlamisimdir umarım pes yani

Sizde haklisiniz tabi. Ama eşinizde özlemiş yazık. An nesini memleketini. Doğuma var daha belli olmaz ama yinede zaman var. Gidip gelsin. Seneye kim öle kim kala.

Ne ekersen onu biçersin. Birde 6 gün kalmışsınız Cumhur cemaat. 2.5 aylık bebek ne gece uyur ne gündüz uyur birde kahvaltı mi beklediniz vallahi ayıp. Sonra burda kalkmis konu açıyorsunuz kusura bakmayın da bir acayipsiniz.

Eşş
Eşiniz Doğu Karadenizli mi acaba? Çok tanıdık geldi de yazdıklarınız. Benim de eşim aynı şekilde 35. Haftamda memleketine gitti. Bir ara ben mi açmışım acaba eski konumu dedim.

Annem gelecek kısmını okuduktan sonra eşinizi gönderdim ben hahaha

Babam en ufak tatilinde 14-15 saat tek şoför olarak anne ve babasını görmeye gidiyor nedeni ise çok yaşlı olduklarından kalan vakitlerini beraber geçirmek için annem 50 yaşında bir kadın ve bu durumu daha bu yıl idrak edebildi. Anne,babadan ayrılma korkusu baskın geliyor olabilir belki erkekler çoğunlukla duygusal yapılarını rahat dışa vuramadiklari için bu tarz şeyleri rahat dillendiremiyorlar kadınlar kadar.

Bırakın gitsin gelsin..
Bebeğinizde sağlıkla gelsin Allah sizi birbirinize bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…