- 18 Ocak 2018
- 2.769
- 7.209
- 158
- 33
- Konu Sahibi Dilara55333
-
1 yıl beklese ne olur ki. Süt emen bebek mı bu yani. Sonuçta burda daha acil olan bir durum var. Hadi diyelim ona gerek Yok kenti kendine de halledebilmeli halletti. Ama duygusal olarak ona ihtiyacı var. Karşı tarafta annesi mı ölüm döşeğinde babası mı ameliyat olacak.Gitmezse 1 yıl bekleyecek ise ben gönderirdim seneye kavuşamamak var bu riski alamazdim. Ama şu şartlarda zamanı değiştirmek yada kisaltmak en mantıklı çözüm gibi duruyor. Artık hayatınızda bir bebek olacak daha kolay olmayacak makul bir çözüm bulmalisiniz
Bir iki ay sonra tam doğum zamanı mı gitsin? Hele doğum sonrası eş kişisi iki ay boyunca gık desin lohusalık çılgınlığı ile ortalık karışır:)ayrıca iznini bu sebeple 1-2 ay ileri aldırabilir ik biriminden, sorun da çıkarmazlar eminim. en risklı zaman da böyle diretmesi hoş değil. siz aylardır neler çekiyorsunuz.
1 yıl beklese ne olur ki. Süt emen bebek mı bu yani. Sonuçta burda daha acil olan bir durum var. Hadi diyelim ona gerek Yok kenti kendine de halledebilmeli halletti. Ama duygusal olarak ona ihtiyacı var. Karşı tarafta annesi mı ölüm döşeğinde babası mı ameliyat olacak.
açıklama için teşekkürler :) o zaman şimdi gitmesini sorun etmemeli, hem memleketine çok düşkün deyip hem de bu kadar sorun etmeye gerek yok gibi gözüküyor..Bir iki ay sonra tam doğum zamanı mı gitsin? Hele doğum sonrası eş kişisi iki ay boyunca gık desin lohusalık çılgınlığı ile ortalık karışır:)
Eş kişisi şimdi gitti gitti. Daha sonra taaa seneye bahara ya da yaza kalır net.
Konu sahibi 29 haftalık gebe. Biraz önden gidiyormuş bebek tarihler şu bu 33-34 haftalık gebelik demek bu. Konu sahibinin de ikinci bebeği.
Bunun garantisi tabiki yok ama doğum arefesinde olan eşi bırakıp gitmek ne kadar mantıklı bir hareket. On saatten bahsediyor arkadaş. bilmiyorum ben eşinin yerine kendimi koyuyorum bakın hanımefendinin değil. Aileme bu yıl beni idare etmelerini seneye beraber giderler. benim kardeşimin eşi başta olmak üzere ki şuan kuzenimin eşi iki aylık bebekle uzun yola çıktı.Adamın senede 1 kez ailesini görmek istiyor olması makul çözüm aramak için yeterli bir sebep. Çünkü seneye bebek küçük olacak 1 yıl gorusmeyecek mezarına gitmek var siz sağlıkla yasayabileceklerinin garantisini veriyormusunuz?
Nasıl böyle bencil olabiliyor eşiniz ne gerek var riskli durumdasınızMerhaba sevgili arkadaşlar hemen konuya geçeyim.
28 haftalık hamileyim. Zor ama risksiz bir hamilelik yaşıyorum.
Eşimle İkimzde ailemize uzak şehirdeyiz ama ailem dışımda benim tüm akrabalar burda eşiminkiler bize 10 saat uzak.
Eşimin memleketine en son ekim ayında gittik.
Eşim 15 ağustosta izne ayrılıp tek başına memleketine gitmek istiyor. Ben yaklaşık 32_33 haftalık hamile oluyorum ben asla gidemem. Kendiside götürmez beni çünkü koy ortamı rahat edemem
ama ısrarla kendi gitmek istiyor bebeğim 2 hafta da önden geliyor onuda sayarsak 34, 35 haftalık oluyorum.
Hayat memat meselemi zorunluluk mu zoraki hal mi var diyorum ailemi özledim bir yıl oldu diyor. Bende hergun ağlamaklı ve sinirli haldeyim nasıl beni düşünmez diye.
Son kavgadan sonra gitmeyeceğini söyledi ama bana
'İnşallah sende hasret kalırsın'
dedi
yani gitmese bile onca laf edecek
Şimdi ben ne yapayım gitse istemiyorum ya brisey olursa tek doğum yapmak istemiyorum olmaz olmaz dersin birşey oluverir her dk uçak yok.
Gitme desem hal ve hareketleri sinirimi bozup beni üzüyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Not =giderse yanıma annem gelecek
Not2= ailesi gelemez hayvanları var inek vs bırakacak kimse yok doğuma bile gelmeyen insalar.
Bunun garantisi tabiki yok ama doğum arefesinde olan eşi bırakıp gitmek ne kadar mantıklı bir hareket. On saatten bahsediyor arkadaş. bilmiyorum ben eşinin yerine kendimi koyuyorum bakın hanımefendinin değil. Aileme bu yıl beni idare etmelerini seneye beraber giderler. benim kardeşimin eşi başta olmak üzere ki şuan kuzenimin eşi iki aylık bebekle uzun yola çıktı.
Evet en mantıklı olanı bu galiba. 34 ten önce gidip dönmesi iki tarafı da mutlu edecek. Ben eşimi 16. Haftada göndermiştim tabi bizde mesleki tatil buna izin vermişti Şubat tatilinde gitmişti. Ailem yanıma gelmişti doğum öncesi onun da ihtiyacı vardı. Burda benim beklesin demem 34. Haftadan sonra doğum riski yüksek oluyor bu aralıkta yapmak istemesiZtn izin planlaması da farklı yapardım süreyi kısaltması mantıklı ama gitmesi için beyin fırtınası olurdu şu an yapılacak en makul çözüm izni erkene çekmesi ve 3 4 gün gidip gelmesi olur. He amaç tarla toprağa yardım edip 15 gün iş yapmak ise o başka.
Önümüzdeki yıl gidebilirler evet ama yine bebek küçük bahanesi çıkabilir. Daha çocuk doğmadan bu planda mantıklı değil.
Bende onu dedim sanırım öyle yapacakAğustosun başında giderse sizin de haftaniz çok ilerlememis olur sanki . Daha iyi olmaz mı ?
Çocuğunu ve hamile karısını düşünmeyeni yanimda zorla tutmazdım, ne aileymiş be yani bikac ay sonra gidemiyor ha ...Merhaba sevgili arkadaşlar hemen konuya geçeyim.
28 haftalık hamileyim. Zor ama risksiz bir hamilelik yaşıyorum.
Eşimle İkimzde ailemize uzak şehirdeyiz ama ailem dışımda benim tüm akrabalar burda eşiminkiler bize 10 saat uzak.
Eşimin memleketine en son ekim ayında gittik.
Eşim 15 ağustosta izne ayrılıp tek başına memleketine gitmek istiyor. Ben yaklaşık 32_33 haftalık hamile oluyorum ben asla gidemem. Kendiside götürmez beni çünkü koy ortamı rahat edemem
ama ısrarla kendi gitmek istiyor bebeğim 2 hafta da önden geliyor onuda sayarsak 34, 35 haftalık oluyorum.
Hayat memat meselemi zorunluluk mu zoraki hal mi var diyorum ailemi özledim bir yıl oldu diyor. Bende hergun ağlamaklı ve sinirli haldeyim nasıl beni düşünmez diye.
Son kavgadan sonra gitmeyeceğini söyledi ama bana
'İnşallah sende hasret kalırsın'
dedi
yani gitmese bile onca laf edecek
Şimdi ben ne yapayım gitse istemiyorum ya brisey olursa tek doğum yapmak istemiyorum olmaz olmaz dersin birşey oluverir her dk uçak yok.
Gitme desem hal ve hareketleri sinirimi bozup beni üzüyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Not =giderse yanıma annem gelecek
Not2= ailesi gelemez hayvanları var inek vs bırakacak kimse yok doğuma bile gelmeyen insalar.
Gidemezse ölürmüş hastalanırmsÇocuğunu ve hamile karısını düşünmeyeni yanimda zorla tutmazdım, ne aileymiş be yani bikac ay sonra gidemiyor ha ...
Ağustosun başında gidecek galiba gitmezse ölürmus.Evet en mantıklı olanı bu galiba. 34 ten önce gidip dönmesi iki tarafı da mutlu edecek. Ben eşimi 16. Haftada göndermiştim tabi bizde mesleki tatil buna izin vermişti Şubat tatilinde gitmişti. Ailem yanıma gelmişti doğum öncesi onun da ihtiyacı vardı. Burda benim beklesin demem 34. Haftadan sonra doğum riski yüksek oluyor bu aralıkta yapmak istemesi
Bırak gitsin hiç oralı olma , yüzüne bile bakma ne hali varsa görsün, insan bekler karısı doğum yapar öyle gider , belki masadan kalkamadın garantisi mi var Allah korusun..Gidemezse ölürmüş hastalanırms
Peki eşiniz istediği zaman yıllık izin kullanabiliyor mu? Ve doğumdan sonra eşinizin ailesinin yanına ne zaman gitmesi sizce uygun? Doğumdan bir yıl sonra ise haksızsınız. Doğumdan sonra eşiniz istediğinde izin alabiliyor ve birkaç aya hepbirlikte gideriz işte diyorsanız siz haklısınız.Ailesi de ha bire ne zaman gelcen diye soruyor düşünceszler
Dogum Ekim gibi ben nisan gibi gideriz diyoruzPeki eşiniz istediği zaman yıllık izin kullanabiliyor mu? Ve doğumdan sonra eşinizin ailesinin yanına ne zaman gitmesi sizce uygun? Doğumdan bir yıl sonra ise haksızsınız. Doğumdan sonra eşiniz istediğinde izin alabiliyor ve birkaç aya hepbirlikte gideriz işte diyorsanız siz haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?