Eşim

Aslında böyle bir zamanda gitmesini istememenizi anlıyorum ama bebek doğduktan sonra da gidemeyecek. O zaman da yeni doğmuş bebekle yalnız kalmak istemeyeceksiniz. O zaman yanınızda olması daha önemli bence. Onun için şimdi gidip ailesini görüp gelse daha iyi olur gibi.

1 yıl beklese ne olur ki. Süt emen bebek mı bu yani. Sonuçta burda daha acil olan bir durum var. Hadi diyelim ona gerek Yok kenti kendine de halledebilmeli halletti. Ama duygusal olarak ona ihtiyacı var. Karşı tarafta annesi mı ölüm döşeğinde babası mı ameliyat olacak.

ayrıca iznini bu sebeple 1-2 ay ileri aldırabilir ik biriminden, sorun da çıkarmazlar eminim. en risklı zaman da böyle diretmesi hoş değil. siz aylardır neler çekiyorsunuz.
Bir iki ay sonra tam doğum zamanı mı gitsin? Hele doğum sonrası eş kişisi iki ay boyunca gık desin lohusalık çılgınlığı ile ortalık karışır:)
Eş kişisi şimdi gitti gitti. Daha sonra taaa seneye bahara ya da yaza kalır net.
Konu sahibi 29 haftalık gebe. Biraz önden gidiyormuş bebek tarihler şu bu 33-34 haftalık gebelik demek bu. Konu sahibinin de ikinci bebeği.

Adamın senede 1 kez ailesini görmek istiyor olması makul çözüm aramak için yeterli bir sebep. Çünkü seneye bebek küçük olacak 1 yıl gorusmeyecek mezarına gitmek var siz sağlıkla yasayabileceklerinin garantisini veriyormusunuz?

açıklama için teşekkürler :) o zaman şimdi gitmesini sorun etmemeli, hem memleketine çok düşkün deyip hem de bu kadar sorun etmeye gerek yok gibi gözüküyor..

Bunun garantisi tabiki yok ama doğum arefesinde olan eşi bırakıp gitmek ne kadar mantıklı bir hareket. On saatten bahsediyor arkadaş. bilmiyorum ben eşinin yerine kendimi koyuyorum bakın hanımefendinin değil. Aileme bu yıl beni idare etmelerini seneye beraber giderler. benim kardeşimin eşi başta olmak üzere ki şuan kuzenimin eşi iki aylık bebekle uzun yola çıktı.

Eşiniz çok düşüncesizmis. Sizi düşünmeyeni yanınızda tutmayın doğumunuza da almayın.

Nasıl böyle bencil olabiliyor eşiniz ne gerek var riskli durumdasınız

Ztn izin planlaması da farklı yapardım süreyi kısaltması mantıklı ama gitmesi için beyin fırtınası olurdu şu an yapılacak en makul çözüm izni erkene çekmesi ve 3 4 gün gidip gelmesi olur. He amaç tarla toprağa yardım edip 15 gün iş yapmak ise o başka.
Önümüzdeki yıl gidebilirler evet ama yine bebek küçük bahanesi çıkabilir. Daha çocuk doğmadan bu planda mantıklı değil.

Bence gitsin. Ama siz gerekmedikce iletişim bile kurmayın. Hatta aradığında açmayın bidaha arasın. Olaki o memleketteyken doğurursaniz o zaman zaten hesabini sorarsiniz. Siz keyfinize bakın boşverin

Evet en mantıklı olanı bu galiba. 34 ten önce gidip dönmesi iki tarafı da mutlu edecek. Ben eşimi 16. Haftada göndermiştim tabi bizde mesleki tatil buna izin vermişti Şubat tatilinde gitmişti. Ailem yanıma gelmişti doğum öncesi onun da ihtiyacı vardı. Burda benim beklesin demem 34. Haftadan sonra doğum riski yüksek oluyor bu aralıkta yapmak istemesi

Çocuğunu ve hamile karısını düşünmeyeni yanimda zorla tutmazdım, ne aileymiş be yani bikac ay sonra gidemiyor ha ...

Ağustosun başında gidecek galiba gitmezse ölürmus.
Karsi tarafta eşini bırakıp gelme diye bir aile de yokki

Ailesi de ha bire ne zaman gelcen diye soruyor düşünceszler
Peki eşiniz istediği zaman yıllık izin kullanabiliyor mu? Ve doğumdan sonra eşinizin ailesinin yanına ne zaman gitmesi sizce uygun? Doğumdan bir yıl sonra ise haksızsınız. Doğumdan sonra eşiniz istediğinde izin alabiliyor ve birkaç aya hepbirlikte gideriz işte diyorsanız siz haklısınız.

Dogum Ekim gibi ben nisan gibi gideriz diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…