eşim ve ..

ay bide özrü kabahatinden buyuk,sen ilgilenmemişsin!!!kanser tedavisi gören bir kadından ne bekliyordu acaba?
düşmüşsün,bir tekme de o atmış!!
bence hiç unutmaya affetmeye falan çalışma,bitir...

Haklısınız insanın başına gelince çok farklı oluyor..çocuk ve kendim için 1 şanş verip denemek doğru yada yanlış bakacaz..kadın arıyorsa bile er yada geç çıkar ne gizli kalıyorki hayatta.bir üzgün surattan neler çıktı

O blöf zaten. Konu sahibesi her şekilde affedecek zaten. Ama blöf yaparsa maddi güvencesi olur. Hem kızı kem kendi için.
Hem para için affediyorum demez. Sana güvenmiyorum ya kızımızın rızkını başka kadınlarla yersen, mal varlığımızı senin üstüne bırakamam; sana güven olmaz o mallar kızımızın geleceği der.
Böyle bir sebep para için affetmek değildir bence.
Kaldı ki zaten ev konu sahibesinin üstüneymiş, yani sorun yok.

Son düzenleme:
Bırak evin tüm maddi yükünü o çeksin. Sen kuruş ödeme. Rahat batmış seninkine. Faturalar, mutfak, çocuk masrafları
Hepsini o ödesin. O zaman o yük altında bak bakalım kafasını kaldıracak hali kalıyor mu? Sen de paranı kenara koy otomatik hesap açtır.
Bugün ne para muhabbeti yaptım arkadaş ben. :)

öyle sistemi oturmuşumki herşey otomatikte bir şekilde ödeniyor.şimdi ipleri ona verirsem ozamanda parayı harcar kadına yediremedi kredi ödemeleri var..hesap ortada çünkü..

Para akışı bende arkadaslar..telefon görüşmeleri mesajlar eşimdeymiş.ben zamana bırakıp görecem herseyi çok sıcak olaylar...bu arada kadınlawapsapta yazışmıştım...olay zamanı baya yazdı bilgi kısmından sözler bu ara bir durulma var nedendir sizce

Bilmem ki. Olay nisanın başında mı oldu?

Pislik herif, sen ilgilenmemissin hemen onun bunun kollarina mi kosmus?
Bi kere yapan yine yapar, madem affettin temkinli olmani tavsiye ederim.

Evet

evet 6 nisan evliliğimde milat oldu..kadın wapsabın bilgi kısmına yazıyordu ..sözler bu hafta bir durulma var fikirleriniz neler arkadaşlar
Belli bir nedeni olmak zorunda değil. Yoğundur, canı istemiyordur vs vs. Anlam çıkarmak için erken.

Senin en çok ilgiye ve morale ihtiyaç duyduğun dönemde, senden ilgi görmedim kılıfı ile başka kadına koşan bi adamla,bundan sonra nasıl 'eş' olarak devam edeceksin?

Allah korusun stresten, şüpheden hastalığın nüksederse. Her telefonu çaldığında, mesaj geldiğinde, işe gidip aradığında, açmadığında, meşgul olduğunda, whatsappta Online gördüğünde, yani her an takipte ve şüphede olduğunda kafayı yersin. Tekrar güvenebilecek misin? Bu durum seni psikolojik ve hatta allah Korusun fiziksel olarak etkilediğinde, çocuğunu, yuvasını düşünmeyen babadan uzak bırakmamak için, annesini hasta edersen?

Birde öteki pislik kadın için ilahi adalet vb. Deniyorda, yahu ilahi adalet varsa, erkek için de var. Senin eşin de suçlu. İlahi adalet ona da işleyip, başı beladan kurtulmazsa, eşi olarak sen de üzülmeyecek misin. Bu nasıl mantık?

Yani yaşayan sensin tabi, unutur hayatıma bakarım diyosan devam ette, unutamaz kendini bitireceksen, şunu unutma, çocuk için anne daha önemli.

Allah şifa versin, yardımcın olsun..

Tedavim bitip kontrol sürecim oldugu için kendiside bu durumu ona söylediğimde sen hasta değildin birbirimizi kırdık beni ilk sıraya koymadın ailen ön plandaydı dedi ...kendince kendini aklıyor ben şuan herseyin farkındayım arkadasım.iki yolum vardı bir şans yada bosamak ..1şansı şeçtim hazmetmeye çakışıyorum şu süreçte zaman geçsin istiyorum

Şuan konuşup herseyi söyledim ilgisizdim yaptın sen ne yaptın diye..bu konu kapandı ben geçmiş hakkında konuşmak istemiyorum .tRtışmak istemiyorum diye odayı terketti..umarım vicdanın rahattır dedim

Şuan konuşup herseyi söyledim ilgisizdim yaptın sen ne yaptın diye..bu konu kapandı ben geçmiş hakkında konuşmak istemiyorum .tRtışmak istemiyorum diye odayı terketti..umarım vicdanın rahattır dedim
oh ne ala memleket :) kapatmış geçmişi .

oh ne ala memleket :) kapatmış geçmişi .
Konuşunca içimdekilerini kustugumdan kapatıp yola devam etmek işine geliyor..ama içimdekilerini bosalttım ister umursasın ister umursamasın..offf ne zor şeylermiş benim başıma gelmez dememek lazımmış 1 bucuk ay önce biri gelse söylese inanmazdım.ben bize ters davranışlarını iş değişliğine vermiştim görememişim anlayamamışım diger kadının varlığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…