eşim ve ..

Aynen öyle, artik hersey ikinizin elinde ama. Yani sende eskileri düsünmemeye calis ( biliyorum cok zor ) ama oda bir daha böyle bir igrenclige düssmezse eger, yuvanizi eskiden oldugu gibi devam edebilirsiniz hatta dahada güzel olmasi icin ikinizde elinizden geleni yapin.
O kadini anlatma artik, bak hala ayni hatayi yapiyorsun, o kadinin resimleri her gün degisis kalpler falan bunlari es gec.
cocuguna, esine, yuvana ve sagligina yönel lütfen. Hala o kadini düsünürsen esinin seni bu olayi unutmak istemedigini görür ve zaten bana güvenmiyor der ve bir daha böyle bir olaya yönelme olmasin diye aslanlar gibi evini, yuvani, esini ve cocugu koru ve onlara sahip cik.
Sen hic bir sey kaybetmedin hala evindesin, yuvanin basindasin, esinin karisisin birak karsi tarafdaki kadini, asil o kaybetti.
Ama onu bir saniye bile düsünme kurtarmak istedigin yuvanin neselenmesi ve senlenmesi icin Calis, eger bu yuvayi kurtarmak istiyorsan tabi.
Eger yuvani yikmak istiyorsan, o kadini cok önemse hatta her yaptigini takip et, kocana her gün onu nasil aldattigini ima Edip agla, kendini hep magdur ve ezik gör, kendine deger verme....böylelikle ikinci aldatma, 3. aldatma hep devam eder....
Sadece kendini, cocugunu, yuvani düsün ve hatta hatta bakimli olmaya bak, kilan varsa Kilo ver, parani kendine ve cocuguna harca artik. Beraber ücünüz tatil yapin.
Sevgiler canim.

Aldatmaların devam etmeyeceğinimi düşünüyorsunuz:) zaten eşi hanımefendiyi aldatarak ezik, mağdur sıfatına sokmuş.. hem bide üstüne eşine kendi beğendirmeyemi çalışacak..işte aldatmayı meşrulaştıran bu zihin..böyle düşünen bi karım olsa ve erkek olsam bende aldatırım niye aldatmayım

yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum haklısınız bende bunun bilincindeyim..eğer ilerde böyle bişey tekrar ederse bosanma tek taraflı değil anlaşmalı olunca protokol yapar cocuga yaptırtırım herşeyi. anlaşmassa en az 3 yıl sürer..benim suankı bir şans verme olayımda avukatımda etkiliydi herkes bir şansı hakeder dedi..sanırım bu dökümanlar ilerdede işime yararmış..yaramasada şansı geri almakta benim elimde bir dilekceye bakar süreç çok önemli zamanla görecez herşeyi

Öncelikle çokk büyük geçmiş olsun diyorum. Allahım sağlığını sihhatini eksik etmesin senden.Eşine ne denilebilir ki arkadaşım kendini çok üzme ozaman madem bir şans verdiysen sadece gözlemle ve mutlu olmaya çalış .Sağlık herşeyden daha önemli bunu unutma. Yaşam senin ,içine huzur veren neyse öyle yaşa ikinci bir şansı vermek sana iyi gelecekse o zaman devam et yoluna ama kendini asla hırpalama lütfen.

kadın ona mesaj yazdığım an eşimi aramış bana hakaret ediyor demiş..oysaki mesajlarımın hiç birinde hakaret yooktu..magduru oynuycak ya ..gün yüzü görmez insallah
öyle bi kadınla sakın görüşme, kaliteni düşürme..
Allah sabır versin, senin ve cocugun için ne hayırlı ise onu gönlüne nasip etsin..

Toranj Hanim Allah kimseye aldatmayi yasatmasin, gercekten bir kadin icin cok zor ve traumatik bir dönem.
Sizin gibi atip tutanlari cok gördüm bu hayatta ama kendi baslarina geldiginde kuyrugunu icine cekenleride cok gördüm. Eger siz bunu basararacaginizdan eminseniz ne mutlu size. Ama dilerim bu hayatta böyle zor bir karar karsininda durmazsiniz.
Burada bir konusahibi var, ve diyorki cocugum var ve kocam beni aldatti ama bir sans vermek istiyorum kocama. Yani herkesin anlayacagi gibi hala esini seviyor, yuvasini bozmak istemiyor ve cocugunun ayri parcalar halinde büyümesini istemiyor dogal olarak, anne yüregi cünkü. Sen ben kolaylikla bosan gitsin desek bile, anne yüregi, o öyle düsünmüyor, yuvasi icin mücadele etmek istiyor.
Ben ne zorluklar olursan olsun bir evlilikte hemen bosanmayi düsünen birisi degilim evet, mücadele etmek lazim ama o mücadelede tabiki bir yere kadar.
Kanser tedavisinden cikmis bir kadina, bir anneye simdide bosan diyemiyorum, cünkü ardi ardina traumalar insani daha cok yipratir ve hatta Allah korusun tekrar bu hastaligin nükse etme ihtimali 50 %, yani elinden geldigi kadar stress olmayan bir ortamda olmasi lazim.
Ben bir pire icin yorgan yakmam mesela, hani derler ya öfkeyle kalkan zararla oturur. Ammaaaannnn belki cogumuz aldatildigimizi bilmiyoruz bile ???? Eeeeee sonuc ????
Hayatta her zaman kurnaz ve zeki olacaksin !
Her oyunun bir kurali var. Kimse bir sacma sapan bir olay icin kolay kolay düzenli yuvasini bozmaz...
Ama kendine güvenen ve Güclü kadinlar ancak bunu basarabilir, buda bir gercek.

Kanseri atlatmak zaten ruhunuzda kimbilir nasıl yaralar açtı, boşandıktan sonra yalnız kalma, maddiyat, çocuğun psikolojisi vs. ayrı bir yıpranma yaratabilir.. Boşanmazsanız bile bunu kendiniz için yaptığınızı söyleyin eşinize, ona acıyıp affettiğiniz için değil, kendi sağlığınızı artık herşeyden çok düşündüğünüz başka problemler istemediğiniz için boşanmadığınızı anlatın. Hiç bir evlililik sizin sağlığınızdan daha önemli değil.

Öncelikle çok geçmiş olsun.Sağlığınıza kavuştuğunuz için çok sevindim.

Bu süreci kabullenmeyi tercih ettiyseniz saygı duyarım AMA inanın tek başına atlatılacak bir dönem değil İleride patlak verebiliyor.Bunun için mutlaka aile terapistine gitmenizi öneririm.

Ve detayları kurcalamamanızı önemle rica ediyorum.Size kendinizi kötü hissettirmekten başka bir işe yaramayacak.

yazdıklarınız çok güzel..size bişey söylüyummu yemin ediyorum zeki oldugumu sanıyordum anlayamadım gözümün önünde olanları demekki yaşayacaklarım varmış göreceklerim varmış..

öyle bi kadınla sakın görüşme, kaliteni düşürme..
Allah sabır versin, senin ve cocugun için ne hayırlı ise onu gönlüne nasip etsin..
kadınla sadece olay patlak verince yazıştım..o benim kardeşim eşimde ablam benım dedi...sadece mantıkları abla kardeş konumundayızdı sanırım.sonra kadın sürekli wapsaptan resim değişip durdu..benım gördüğümü görüyordu...bir gün bizim resmimize içinden gülümseme gelmesede mutluymuş gibi yapıyor birileri yazmış ...sanırım eşime laf sokuyordu

ya kusura bakmayın da konuyla alakasız gibi birşey sorucam, cilt kanseriydim demiştiniz. Çocukluk döneminde çok fazla güneş yanığı geçirdiniz mi, beyaz tenli misiniz. Bir de nasıl anladınız?

ya kusura bakmayın da konuyla alakasız gibi birşey sorucam, cilt kanseriydim demiştiniz. Çocukluk döneminde çok fazla güneş yanığı geçirdiniz mi, beyaz tenli misiniz. Bir de nasıl anladınız?
kalcamdakı ben canım maling melanom cıktı..kanadı plastık cerrah aldı daha sonra lenfnodlarım felan alındı..erken tanı erken teşhis

kalcamdakı ben canım maling melanom cıktı..kanadı plastık cerrah aldı daha sonra lenfnodlarım felan alındı..erken tanı erken teşhis
çok geçmiş olsun
yasadıgınız çok zor bir durum affetmek çok zor bence allah eşinizi ve o kadınıda ıslah etsin

bence sen cok aklı basında bi kadınsın. baskalarının yaşadıklarına burdan yorum yapmak cok kolay oluyor.
eminim sen de bi çok seyi düşünmüşsündür. ama bi karar verdiysen bi şans daha verdiysen, bence cinsel birliktelik olmadı diyorsa inan ve içini ferah tut. heee yalansa bu seni baglamaz eşini ilgilendirir, yalanın diger tarafta ya da bu tarafta hesabını gunahını cekecek olan kendisi. bi karar verdiysen cok taviz verme elbet ama yuregini de ferah tut ki, kendine zarar vermiş olma. kimse bilemez ki, hiç aldatmamıs birinin eşini aldatmayacagını. bi arkadasımın bi sözu var cok begendigim paylasayım "ben bu hayatta kendime bile kefil olmam" diye.. senin kocanı aldatmayacagının, ya da burada senin zayıf noktanı körükleyenlerin aldatılmayacagının garantisi yok ki..

Allah kimseye taşımayacagı yükü vermez. senin sınavında bu imiş, günahların keffareti olarak düşün ve bi karar verdiysen ailene sahip çık.

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah..

benım tedavim bitti kontrollere gidiyorum sıkıntım yok...1 şans verip devam etmek mantıklı şuanda.

Aldigin kararin üzerine birçok sey söylenilebilir aslinda, fakat mantikli oldugu hiç söylenilmez. Sen hiç bir erkegin, üstelik kanser tedavisi görürken aldatildigini ve bunun üzerine "ben karim ile psikologa gidecegim, af etmek mantiklidir" dedigin duydun mu? Yada böyle birseyi hayal edebiliyormusun? O durumda birak psikologa gitmek, o kadin daha hayatta olduguna sükür eder.

Yani af etmek için türlü türlü nedenler, bahaneler üretebilirsin, ama en azindan kandirma kendini. Af etmek hiç ama hiç mantikli degildir. Mantikli düsündügünde, kötü zamaninda senin yaninda olmayan, iyi zamanda niye yaninda olsun? Yada iyi zamaninda artik niye yaninda istersin?

Isin tuhafida hep kadinin üzerine yüklenmissin de, o kadin yuva bozmadi, yikmadi. Yaptigi sey etik degil dogru fakat kanser olan karisini aldattan adamdan kat be kat etiktir. O kadin sana hesap vermek zorunda degil. Kendisi evli ise, kendi esine hesap vermek zorundadir. Sana hesap vermek zorunda olan esin. Ve adam onu bile yapmamis. Bir özür dilemek ile, biraz aglayip zirlamak ile galiba hersey hal oldu. Vallahi hayat esine rahat, hemde çok rahat

Devamı gelirsede bende yapılması gerekeni yaparım.artık gerisi karekterine kalmış

Ya hayir, neden mecburen ikinci bir aldatma olmasi gerekiyor? Tek bir sefer aldatma niye af ediliyor? Bu laflar ile, kusura bakma kendini avutmaca, kandirmacadan baska birsey degildir. Bosanmak istesteseydin, simdi bosanirdim. Simdi, sen kanser tedavi oldugu sirada, sana "sen benim ile ilgilenmedigin için yaptim" diyen adamdan bosardin. Yani bu olay o kadar agir ki, ikinci defa aldatma bile o kadar agir olamaz.

Bu arada, psikologtan ne umursuyorsun? Esine yeni bir karakter vermesini mi? Cünkü sorun budur. Esinin tamamen karaktersiz olmasidir. Karakter, seref, sadakat,... bunlar insanin içinde olmasi gereken seylerdir. Bir psikolog bu konuda yardim edemez. Adam en fazla güzel tiyatro oynar "ben hata yaptim" "o kadin benim için önemli degildi" ve en klasik "artik hatalarimdan ögrendim, seni çok seviyorum" der ve hayatina devam eder. Olan senin psikolojine olmus oluyor. Gerçekten hayret ediyorum, en kötü günlerinde senin yaninda olmayan biri için, gururunu ayaklar altina aliyorsun ya...

katılıyorum yazdıklarına hiçbir eksik yanı yok..kadına yüklenme felan yapmıyorum aslında olanları anlatırken yazarken herşey anlatılmıyorum ben herzaman dedim diyorumda o kadın mesaj atarken seri olarak eşim ben evliyim ben ne yapıyorum dememişki şuçlu sonuçta..engelleyebilir kesebilir görüşmeyi kesmemiş..hatalı affedilecek asla yanı yok..bir karar vermem gerekiyordu zaten sağlıklı düşünülemiyor olay olduğu günlerde..ya kabul edilecek ya boşanılacaktı..hangisi daha az acı verir emin olunki bende sizin gibi düşünüyorum boşanmak.Ama hassas kırılgan darma dumanolacak bir kızım var eşimin bu haltları yaparken düşünmediği kızım tek büyütebilirmiyim kesinlikle büyütürüm ..ama 1 şans verip değişiklik olup olmadığını görmek mantıklı geldi.Herkesin hayatında kırılma noktaları olur benımki acı tecrubeyle oldu.Şimdi önümdeki sürece bakacam hala değişiklik olmassa ben de yolumu cizecem..Evet hayat eşime güzel katılıyorum şu süreç gecsede normal nefes alsa dünyanın ben mutlu insanı olmayı beklediğini biliyorum.

Teşekkür ederim paylaşımın için..Çok zor süreçten geçiyorum artcı depremler oluyor yüzüne söylüyorum sadece zaman göstercek herşeyi kimsenin başına gelmesin insallah[/QUOTE]

Son düzenleme:
Birincisi beni tanımıyorsunuz yaşamadığımı nerden biliyosunuz?
İkincisi aldatılmak sizin için pire kadar küçük mü?
Üçüncüsü , ocuk sadece kadının değil adamında o düşenecekti ama düşünmemiş hanımefensi yakalamsaydı allah bilir nerelere gidecekti.....
Dördüncüsü çocuğun huzursuz bir evlilikte mutlumesut mu büyüyeceğini zannediyorsunuz.
Ve beşincisi ben hiç bir kadının aldattığını bilebile afamın koynuna girebileceğine, hiç bişey olmamış gibi yuvasına (nasıl yuvaysa) devam edebileceğine inanmıyorum..
Böyle bir kadın yok bütün bunları unutabilecek...
Haa şuysa anlarım ekonomik özgürlüğü yoktur, cesareti yoktur vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…