yanı kadın boşanmış eşinden ..benımkıde eline yüzüne bakılıyor evli olduğunuda biliyor okadar çok mesaj yazmışkı kadın ilk başta ..yanı evliymiş yuva yıkıyorum dağıtıyorum mantalıtesi yok ben nasıl boşandırırım adamı elde ederim düşünsi benim eşimde kapılmış demekki yazdıklarına hoşuna gitmişti.ne olsa ekmek isteyen yok çocukla ilgilen diyen yok sorun yok aşkım canım cicim herkesin hoşuna gider..karaketerli olsa ben evliyim der..dememiş yazıklar olsun..rabbim er yada geç sorsunDüşünse zaten böyle bir olay yaşanmaz..
Cinsiyet ayrımı yapmıyorum bu konuda.
Artık gözü görmeyen kadınlar da var ne yazık ki sayıca fazla olmasa da..
Ve yine kadınlar kendi başlarına gelmesinden en çok korktukları şeyi bir başka kadına utanmadan yaşatabiliyorlar..
haklısın yazdıklarında maddi olarak sıkıntım yok evlerin tapusuda üstüme ne kadar önemliymiş bu tapunun üste olması çocugun ve kendin güvendesin..yoksa adamın üstüne olsa yemediği nane kalmıycaktır..rahatlık ve güç..benım şans vermem sadece insan hata yapar hatasını farkettiyse diye 1 şanş yoksa yenilir yutulur hazmedilir bişey değil.[/QUO
inanın maddiyat çok önemli. bizde aldatma olmadı ama bi sürü ciddi boyutta geçimsizlik oldu. şu andaki şartlarıma bakıyorum ve boşanmak istemiyorum mesela. zar zor binbir emekle yaptıklarımı eşime ve ailesine altın tepsiyle sunmak istemiyorum.
geçmişteki söylemlerimle şu anda hiç uyuşmuyorum.şartlar insanı çok değiştiriyor
kadın arsızda kelimemi benımle nerdeyse yarış içindeydi..yüreği olan kazanacakmış..şuan kocan ve kadın hakkındaki düşüncelerimi buraya yazarsam kesin banlanırım
kadın arsız kocanda ş...
sen tedavi görürken resmen fırsattan istifade etmiş
kanser hastası annem var babam aldatsa s,,,çarkına
kadın arsızda kelimemi benımle nerdeyse yarış içindeydi..yüreği olankazanacakmış..
çıkacaksada canım ben şans verdim bu olmadı derim...Insanlar degismezler bunu sen hastayken aklindan geciren yapan bi adam var e sen ortaya cikip affedince hayli hayli yapar birde merak ediyorum senin ona verdigin o sansi sen aynini yapsan oda sana verir miydi
Bence kendini kandirma inanmak ostediklerini deil gercekleri gor insanlar degismezler baslari sıkısınca degismis rolu yaparlar gercek benlikleri karakterleri kisa surede yine aciga cikar
kadın polis canım yolu yordamı çok iyi biliyor..şuan ben gidip amirine benim eşimle görüşmüş desem tayin cıkarırlar...yakalanmamak bunlara özgüven vermişya varya böyle kadınları evinin könürlügüne götürecen bi güzel dövecen
sonra saçı başı dagıtıp binadan çıkacan
içer bi kadın var bana saldırdı diye bagıracan mahallede bide polis çagırıp kadından şikayetçi olacan
polisede befsi müdafa bana saldırdı diyecen ugraşşsın dursun manyak
defolsun gitsin iştekadın polis canım yolu yordamı çok iyi biliyor..şuan ben gidip amirine benim eşimle görüşmüş desem tayin cıkarırlar...yakalanmamak bunlara özgüven vermiş
2 şeceneğim vardı ya boşanacak şikayet edecektim..yada 1 şans verecektim..ben şans vereyim dedim avukatımda böyle yapmamı mantıklı buldu..yoksa olaylar yaşananlar kesinlikle basit değildi..bundan sonra kadın eşimi heryerden arayabilir evden başka numaradan görüşüp görüşmemek eşimin elinde..defolsun gitsin işte
şikayet et o zmn
yanı kadın boşanmış eşinden ..benımkıde eline yüzüne bakılıyor evli olduğunuda biliyor okadar çok mesaj yazmışkı kadın ilk başta ..yanı evliymiş yuva yıkıyorum dağıtıyorum mantalıtesi yok ben nasıl boşandırırım adamı elde ederim düşünsi benim eşimde kapılmış demekki yazdıklarına hoşuna gitmişti.ne olsa ekmek isteyen yok çocukla ilgilen diyen yok sorun yok aşkım canım cicim herkesin hoşuna gider..karaketerli olsa ben evliyim der..dememiş yazıklar olsun..rabbim er yada geç sorsun
2 şeceneğim vardı ya boşanacak şikayet edecektim..yada 1 şans verecektim..ben şans vereyim dedim avukatımda böyle yapmamı mantıklı buldu..yoksa olaylar yaşananlar kesinlikle basit değildi..bundan sonra kadın eşimi heryerden arayabilir evden başka numaradan görüşüp görüşmemek eşimin elinde..
Oncelikle gecmis olsun diyorum. Yani kusura bakmazsan bisey soracagim olaylar bu kadar taze iken nasil ikinci bebek icin calismalara baslayabiliyorsun? Bunu baska forumlardaki majlarina istinaden soruyorum.olaylar çok taze unutmaya çalışıyorum..evet erkekler pofpoflanmayı seviyor..
sürekli acaba görüşüyorlar mı tedirginliğinde ne derece sağlıklı bi ruh halinde olacaksınız peki?2 şeceneğim vardı ya boşanacak şikayet edecektim..yada 1 şans verecektim..ben şans vereyim dedim avukatımda böyle yapmamı mantıklı buldu..yoksa olaylar yaşananlar kesinlikle basit değildi..bundan sonra kadın eşimi heryerden arayabilir evden başka numaradan görüşüp görüşmemek eşimin elinde..
bu kadar kötü bir hastalığı olan kadına bunu nasıl yaptım demiyor.cümlen çok doğru allaha havale ediyorum..Kadının ne olduğu belli de..
Eşiniz gerçekten çok merhametsiz ve vicdansız.
Herşey olabilirdi.
Allah korusun ve size uzun mutlu ömürler versin hayatınızı kaybedebilirdiniz.
O zaman nasıl affedecekti kendisini..
İlgilenmedin ondan yaptım diyor da, bu kadar kötü bir hastalığı olan kadına bunu nasıl yaptım demiyor.
canım ocak ayında düşük yaptım ...ben saf bu olayları bilmiyorumki yeniden gebe kalmayı düşünüyordum..nisanın 6 sında ögrendim eşimin benı aldattığını..Oncelikle gecmis olsun diyorum. Yani kusura bakmazsan bisey soracagim olaylar bu kadar taze iken nasil ikinci bebek icin calismalara baslayabiliyorsun? Bunu baska forumlardaki majlarina istinaden soruyorum.
emin değilim nasıl emin olabilirimki sabah cıkıyor aksam eve geliyor sürekli yanındada değilim..ya inanacam yada boşanacam..güveniyormuyum güvenmiyorum olaylar çok taze..görüşmeyecegine eminmisin eşinin
emin değilim nasıl emin olabilirimki sabah cıkıyor aksam eve geliyor sürekli yanındada değilim..ya inanacam yada boşanacam..güveniyormuyum güvenmiyorum olaylar çok taze..