haftaya psikatrise gitcek destek alcaz..Allah sabır versin. sizin öğrendiğinizi fark edince görüşmeyi kestiyse, bir hevestir belki.
eğer görüşmeye devam ediyorsa, kendinizi yıpratmayıp yollarınızı ayırmalısınız. hakikaten görüşmüyorsa ve dilediği özür size inandırıcı geliyorsa, sevdiğini de biliyorsanız bir psikolog ya da psikiyatr yardımı ile üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum. en azından çocuk için..
aynen ne kadar zormuş adam dağıttı ben topluyorum yada toplamaya calışıyorum..dökümanları görünce şok yaşadım..sabah başı 2 dk 3 dk..iş cıkışları..ve buarada yanı ocak ayında düşük yaptım sırf eşimle aramdakı sıkıntılardan..tabi buarada kadın baya iyi işlemiş ki davranışları kötüydü..Ya gerçekten unut yada boşan
Ama bir karar ver ve bunun için mücadele et....
Biseyi Ya tam öldür ya da yaşat ..
ama süründürme kendini..
geçti gitti demem için zamana ihtiyacım var..güvene bilmem için ..kadın başka numaradanda ararki..yüzsüz kadın bide o benım kardeşim gibi iş nedenıyle görüştüm dedi..ne karakterde insanlar var.kaybedecek bişeyi kadının yokAllah şifalar versin.
İnşallah o kötü hastalığa kimseler yakalanmasın..
O dönemde hayatınızın herşeyden ve herkesten önemli olduğunu anlamışsınızdır eminim.
Kimse için üzmeyin kendinizi..
Eğer sindiremeyecekseniz, unutamayacaksınız yolunuzu ayırın.
Yok düzelecek derseniz de artık takmayın geçmiş gitmiş deyin..
bahaneyi bana yüklüycekki eşim vicdanı rahatlasın..resmen macera aramış utanmaz hayır bide sen ilgilenmedin ne demek böyle bi bahane war mı?
Ooo arkadaşım sen bu kafayla gidersen unutman imkansızaynen ne kadar zormuş adam dağıttı ben topluyorum yada toplamaya calışıyorum..dökümanları görünce şok yaşadım..sabah başı 2 dk 3 dk..iş cıkışları..ve buarada yanı ocak ayında düşük yaptım sırf eşimle aramdakı sıkıntılardan..tabi buarada kadın baya iyi işlemiş ki davranışları kötüydü..
olaylar çok taze unutmaya çalışıyorum..evet erkekler pofpoflanmayı seviyor..Ooo arkadaşım sen bu kafayla gidersen unutman imkansız
zaten unutmak ta istemiyorsun bence
çektirmek gibi bi amacin varsa da bilemiyorum erkekler pek sabırlı değil hata bile yapsa 2 gün çeker naz 3 gün gider
şu an senin için koz ama başka bi durumda hersey tersine dönebilir