eşim ve ..

Cok sacma ya
Bende kanser tedavisi gordum ustelik rahmim alindi
Kim kimle ilgilenecek karistirmis senin öküz ecicik
Edecek Cok hakaret varda susuyum ben cunkü nasil olsa kabullenmissin sen

Cok sacma ya
Bende kanser tedavisi gordum ustelik rahmim alindi
Kim kimle ilgilenecek karistirmis senin öküz ecicik
Edecek Cok hakaret varda susuyum ben cunkü nasil olsa kabullenmissin sen
Kabullenme değil ben avukatla görüştüm haftada da destek alacaz ya hep ya hiç 1 deneme şans verdim hersey elinde saf yada akılsız değilim zor gercekten ts arkadaslar

ne kadar hazmetmeye calısırken o kadar devam edecektır. ılkı affoldu ve devamı da gelecek
üzgünüm senın adına.

İnsallah arkadaslar..önümde güllük gülüstanlık günler yok farkındayım.kadın sular durulsun diye bekliyordur o kadar konuşma nasıl bıcak gibi kesildi..eşim kestim ğişmanım diyor..gözümdeki perde kalktı diyor ..bilmiyorum gercekten

Bunu unutamayackasınız inşallah unutursunuz ama aklınızdan çıkmayacak. Bundan sonra evliliğiniz evlilik olmayacak, hiç nişey eskisi gibi olmayacak.bence aldatma bir hata değil,o yüzden herkes hata yapar ama herkes aldatmaz. Aldatmanın işin içine girdiği evlilik kağıt üzerinde bitmesede manen bitiyor. Bence durum sizdeyken boşanın kadınlık onurunuzu kurtarın

Siz kanserle ugrasirken bir de kocaniza daha cok mu ilgi gösterecektiniz? bekara koca boşamak kolay derler ondan boşanın demeyeceğim ama bence bunu hak etmemissiniz

Şuan zaten zor süreçteyim pişman geldi haketmiyor affedilmeyi bir 7 yılda az bir zaman değil

Artık hersey yarı yarıya. Tapunun kimde olduğu önemli değil ki.

Kararini vermissin yolunu cizmissin. Biz ne yapalim? Mantik olarak bosanman gerekiyor ama sans verdim diyorsun.

Sans verdigin icin hersey cok guzel olacak kocan seni aldatmayacak huzurlu ve uzun bir omur seni bekliyor gibi bir sey bekliyorsaniz o zor iste.

Eger cocogun varsa, madem esinde pismanim demise, istersen bir sans ver canim.
AMMMAAAAAA sana su görev düsüyor : bu konu KAPANACAK !!!!
Yani beyninden silmeye calis demiyorum gercekten SIL ve yeni bir sayfa ac. Eger her firsatta dirdir yaparsan, eskileri konusursan hic bir manasi yok, o zaman simdiden ayril derim.
Iki secenekde hic kolay degil, cok iyi biliyorum. Ama birinden birini sec ve sectigin o kararda dur.
Bakalim gelecek ne gösterecek. Ama kattiyen o kadinla konusma, sen arastirdikca ve merak Edip o kadinla konustukca bu isin sonu iyi degil.
Iki secenkten bir tanesini sececeksin ve geriside esin ve sana kalmis artik.
Dilerim cabuk atlatirsin bu dönemi.
Birde kanser gibi zor bir hastalik gecirmissin, bende kanser tedavisi gördüm, ve gercekten cok zor bir sürec, seni cok iyi anliyorum. Ben dogrusu bu yazdigim gibi eger cocugumda varsa, bir sans verirdim.
Fakat hemen canim cicim egil tabi, hatasini bileek ve seni tekrar yeniden kazanmasi icin cabalayacak.

Kadınla o dönem mesajlaştım okadar.wapsaptan bir günde kaç resim değişti görmeniz lazımdı hepsinde kalp yapmâlar sevgi dolu sözler .muhatap olmadım ben evet yazdıklarınız sonuna kadar doğru 1 sans verdim

Şuan zaten zor süreçteyim pişman geldi haketmiyor affedilmeyi bir 7 yılda az bir zaman değil
7 yıl az değil ama devam etmenin sizin için hata olduğu ap açık olan evliliğe bir ömür harcamak.. işte esas bu az değil

siz aldatsanız.eşiniz size şans verirmiydi acaba..hastalığınızda geçmiş olsun..yaşınız kaç..ne kanseriydi?..

siz aldatsanız.eşiniz size şans verirmiydi acaba..hastalığınızda geçmiş olsun..yaşınız kaç..ne kanseriydi?..
erkeklerin bakışı erkek yapar capkın olur kadın yaparsa olmaz...bunları söyledim ben yapsam kabul eder miydin dedim..konuştum herşeyi boşalttım içimi ne kadar tesiri oldu görecez zamanla.ben cilt kanseri idim erken evre erken tanı kondu.34 yaşındayım

ben ilerde keşke bir şans verseydim dememek verdim baktım değişiklik yok o şansı geri alırım..
Evet alırsınız ama mahkemede şu anki haklarınız o zaman olmayacak.ve tekrar aldatınca ve siz boşanma davası açınca yine haklarınız yok. Çünkü hakim ilk aldatma harekete geçmemenizi göz önünde bulunduracaktır.
Lütfen söylediklerime kırılmayın ama şöyle bir konu var, erkekler aldattığında eşkerinin ikna etmek için ni kadın için yuvamızı yıkmayalım benzer şwyler söylüyolar. Kadınlarda kadınsal ir içgüdüyle-kaptırma, kaybetme-güdüsüyle affediyolar. Ama şunu göz ardı ederizki aldatan kadın değil eşinizdi kadını tanımıyorsunuz bile, yani sizi ilgilendiren kısmı erkek eşiniz..ki size bunu ne kadar hassas bir dönemde yaptığı ortada , birde ilgilenmendiğinizi söylüyor en iğrenç laf. Bu kadar afedersizin ama beyinsiz bir adamın sizin affetmenizden ablayacağı tek şey de gitmiyo aldattım yine gitmiyo hem ben zaten benle ilgilenmediği için başkalarına yöneliyorum onun sucu zaten, olacaktır.bunu düşüneceğine adım kadar eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…