haftaya gidecez bakalım hayırlısı..Unutmaya çalış ve kesinlikle bir uzmandan destek al
aldatan aldanır aslında aldatırsa bidaha geri dönüş olmaz benim için..kimse kimseye gebe değil..tekrar tekrar tekrar.... aldatılmaya hazırlan konu sahibi. test edilip onaylanmıştır tarafımda.
evet canım kadın yazdı..büyük laflar eden değil yüreği büyük olan kazanacakmış psikolojik olarak etkilemeye calışıyor wapsabın bilgi kısmına yazmıştıyuh kadnmı yazmış bunları
umarım yaparsada bir hata daha kendi sonunu kendi hazırlar.Umarım eşin gerçekten pişman olmuştur bidaha böyle biley yaşamazsın canım
dökümanlarda aramalar ve mesajlar var..yüzyüze görüşmediğini iddaa etti eşim..benim kendi fikrimde bu kadar telefon görüşmesine görüşmüştürde yüzyüze ama kadın 38 yaşında eşim 31 yaşında kadın yaşını gösteriyor güzel bişeyde değil..bilemiyorum ilişkileri yatak boyutuna geçtimi eşimin midesi nekadar geniş bilemiyorum..çünkü nerden bulabılırımkıGeçmiş olsun,bence de mutlaka destek alın gidecekmişsiniz de zaten. Peki sadece telefonla mı görüşmüş? Yüzyüze görüşme ya da yakınlaşma var mı?
canım evde işleri ceviren biri var...ben ona sürekli yakışıklısın harıkasın senin için ölüyorum demedim kadın eminim demiştirki benimkinin egosu tavan yaptı vazgeçilmez gördü kendini bi tarafı kalktıs..çayım onun egosuna Kusura bakma canım gerçekten çok sinirlendim.Gül gibi hanımları varken böyle yapanların pipileri düşsün emi.
Sanki erkekler her dakika ayy çok güzel yemek yapıyorsun,ay canım karım harika çamaşır asıyorsun mu diyorlar?canım evde işleri ceviren biri var...ben ona sürekli yakışıklısın harıkasın senin için ölüyorum demedim kadın eminim demiştirki benimkinin egosu tavan yaptı vazgeçilmez gördü kendini bi tarafı kalktı
bu canım kendini aklama kaçış yöntemi..Sanki erkekler her dakika ayy çok güzel yemek yapıyorsun,ay canım karım harika çamaşır asıyorsun mu diyorlar?
Tamamiyle bencillik bu.Kuş kadar akıllarıyla güya çaktırmadan ego tatmini yapıyorlar.(Aldatanlara bu lafım)
Eşiniz kendini aklamaya çalıştıkça inanın daha da batırıyor bu durumda.bu canım kendini aklama kaçış yöntemi..
Yani boyutu önemli değil aslında ilişkiye girse de girmese aldatmadır bu ama benim için önemli bir detay. Affetmişsem birini hazmedebilirim,geçmişe atmaya çalışırım ama ilişki durumu da varsa midem kaldırmazdı.dökümanlarda aramalar ve mesajlar var..yüzyüze görüşmediğini iddaa etti eşim..benim kendi fikrimde bu kadar telefon görüşmesine görüşmüştürde yüzyüze ama kadın 38 yaşında eşim 31 yaşında kadın yaşını gösteriyor güzel bişeyde değil..bilemiyorum ilişkileri yatak boyutuna geçtimi eşimin midesi nekadar geniş bilemiyorum..çünkü nerden bulabılırımkı
kadın neyi işlemiş ya. eşin aldatıyor seni kadın yerine eşine bakar mısın ?aynen ne kadar zormuş adam dağıttı ben topluyorum yada toplamaya calışıyorum..dökümanları görünce şok yaşadım..sabah başı 2 dk 3 dk..iş cıkışları..ve buarada yanı ocak ayında düşük yaptım sırf eşimle aramdakı sıkıntılardan..tabi buarada kadın baya iyi işlemiş ki davranışları kötüydü..
Eşiniz kendini aklamaya çalıştıkça inanın daha da batırıyor bu durumda.
Allah hidayet ve uçkurlarına sahip olma yetisi versin inşallah.
ögrenecek bir yol bilmiyorum ilişkiye girip girmedikleri yönünde kanıt yok ..nasıl bulunurki onuda bilmiyorumYani boyutu önemli değil aslında ilişkiye girse de girmese aldatmadır bu ama benim için önemli bir detay. Affetmişsem birini hazmedebilirim,geçmişe atmaya çalışırım ama ilişki durumu da varsa midem kaldırmazdı.
Ben öğrenir öğrenmez boşanırdım ama ilişki boyutuna göre affedip affetmemeye karar vereceksem,eşimden gizli gidip kadınla yüzleşirdim.ögrenecek bir yol bilmiyorum ilişkiye girip girmedikleri yönünde kanıt yok ..nasıl bulunurki onuda bilmiyorum
yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum..cocugunu düşünen zaten yapmaz hadı benı sevmesin çocugunun yüzüne bakamaz ..ama 1 şans verip denemem gerektiğine inanmamdan devam ediyorum sonuna kadar haksız..Nazini 2 3 çeker gider gibi laflara bakmayin siz. Naz degil çünkü sizinki hakli olarak sindiremiyorsunuz. Bi de bunun üstüne hakli gibi o terkedecekse gitsin yani iciniz rahat olur bari. Zaten aldatmayi affedemem ben ama hemen ayril demeyebilirdim herkesin yapısı farkli oldugu icin. Belki siz affederseniz diye. Ama sizinki daha da kötüsü ölümcül bi hastalık var ortada. Daha da size bağlanması gereken insan aldatmis.. kesinlikle affetmeyin derim. Bir de üste çıkıyor adam suçu size yukleyerek. Siz yapsaniz coktan bosanmisti bence. hiç bir erkegin, karisi aldattiktan sonra karisini alip terapiste falan gidecegini kesinlikle sanmıyorum. insan nasil unutur ki aldatildigini hic aklindan çıkmaz bence. Bi de hastaliginiz uzuntuden yeniden nuksetse ne olacak adaminzevki ugruna.Cocugunuz var bir de cocuga ne olacak.
çok teşekkür ederim olaylar sıcak hemen hemen nisan 6 sında oldu her hafta 2 kez şiddetli kıyamet koptu.insan aklından cıkaramıyor dökümanları gördükten sonra baya iyi konuşmuşlar artık içerik her neyse..zamana çok ihtiyacım varOncelikle cok zor bi hastalik gecirmissiniz allah sifa ve sabir versin.
Ne yazikki bole gunlerde anliyoruz; hayatimizda ki insanlsrin bizi ne kadar sevdigini veyahut yasanan kotu olaylara karsi ne kadar güçlü olduğunu.
Bazi insanlar güçlüdür, hastalikta , saglikta, parasizlikta, zenginlikte... bunlarin her birinde yanlarında hep ayni kisi vardir, hep ayakta dururlar, yasanilan kotu seylere siginip hata yapmazlar.
Bazi insanlar ise acizdir, küçük simarik bi cocuk gibi her düştüklerinde kaldirilmak isterler, hatalariyla yuzlesmez ve hepsine bi kilif bulurlar, hatta sucu bir baskasina atarlar.
Sizin kocaniz aciz....
Esi, cocugun annesi olan bir kadini, en zor doneminde arkasindan bicaklaycak kadar aciz.
Aldatma artik cok siklasan bir sey oldu; fakat sizin ki aldatmadan ote....
allah size sabir versin. Size yapabilecegim tek tavsiyebu olayin acisini taze tutmamak icin elinizden geleni yapin. Çünkü stres tekrar hastaliginizi ataga geçirebilir.
Umarim sizin icin en hayirlisi olur
kadın ona mesaj yazdığım an eşimi aramış bana hakaret ediyor demiş..oysaki mesajlarımın hiç birinde hakaret yooktu..magduru oynuycak ya ..gün yüzü görmez insallahBen öğrenir öğrenmez boşanırdım ama ilişki boyutuna göre affedip affetmemeye karar vereceksem,eşimden gizli gidip kadınla yüzleşirdim.