eşim ve ..

Yazıyımda şasır canım kadın wapsapının bilgi kısmına o dönem ..ilahi adalet er yada geç tecelli eder yazmıştı..:))

Kimseyi yargilamak kimsenin haddine deil ben kendi acimdan soyle dusunuyorum
Simdi hergun o adamla yemek yemeye ayni yataga girmeye her tur ihtiyacini gidermeye devam ediceksin e aklinin bi kosesinde hep acaba yine yapiyormu bisey sorusu olucak guven sardildi mi gitti bitti
Bir omur boyle nasil gecicek nasil bisey yok gibi yuzyuze bakicaksiniz kendinize sayginiz degeriniz de gitmicek mi
Birde kendi ayaklarimin ustunde durcak gucum var demissin yani bana gore altini cizerek soyluyorum cocuk olmasi bisey degistirmez insan onuru icin kendine saygisi icin yasar o kadar hastaliklari yenmissin bunuda aşarsin bence affetmek taviz vermektir kabullenmek susmak hazmetmek erkege taviz vermektir yapmayin derim
(Herkesin hayata bakisi farkli saygi duyarim ben kendi gorusumce boyle dusunuyorum)

araba için dün kredi çekti 35 bin 4 yıl ödüycek ödesin onun üstüne egosu tatmin olsun araba benım üstüne değil..şuan gözümde yok mal ..zaten bosanmalarda cocuk olunca cocugun üstüne yaptırılabılıyormuş protokol bunuda ögrendim...eşime rahatlık batmıştır..heyacan ve ego

Seni bir tek arabayı evi üzerime yaparsan denirse evet para için mi affediyorsun denir..
Konusahibinin affetme nedeni gidecek yeri olmadığından değil.
Evliliğine şans vermesinden.
Eğer bu şekilde affederse saygınlığını yitirir..
Bu da benim fikrim.

bende bu olay başıma gelmeden önce böyle düşünüyordum..ama iş başa gelince 1 şans vermekle denemek mantıklı geldi..Evet insan aynı evi paylaşıyor aynı yatağı aynı havayı soluyor affedilecek bişey değil asla ama denemekle kaybedeceğim bişey yok ..denedim ve olmadı demek daha mantıklı...1 şans hakeder yada haketmez bu şuan onun elinde

Yazıyımda şasır canım kadın wapsapının bilgi kısmına o dönem ..ilahi adalet er yada geç tecelli eder yazmıştı..:))

bazı insanların söyledikleri ile yaptıkları birbirine uymaz. etrafımda o kadar çok varki. özellikle eşimin ailesini tanıdıktan sonra anladım.sözkonusu kendileri olunca işler değişir. çıkar dünyası işte. boşverin o kadını.. umursamamanız ve kendinize güveninizle onları ezin geçin.

evet maddi değil şans vermem 7 yıllık evlilik süreçi ..

haklısın yazdıklarında maddi olarak sıkıntım yok evlerin tapusuda üstüme ne kadar önemliymiş bu tapunun üste olması çocugun ve kendin güvendesin..yoksa adamın üstüne olsa yemediği nane kalmıycaktır..rahatlık ve güç..benım şans vermem sadece insan hata yapar hatasını farkettiyse diye 1 şanş yoksa yenilir yutulur hazmedilir bişey değil.

canım şuda bir gerçek erkek yaparken kızını ve eşini asla düşünmüyor..yakalanınca gözündeki perde kalkıyor..kadında herşeyi düşünüyor.

Yazik ya herife! Kanser hastasi olan karisi onunla ilgilenememis. Sanki ondan daha önemli ne ola bilir ki ....

bahaneyi bana yüklüycekki eşim vicdanı rahatlasın..

rahatlatmak istediği bi vicdanı varmıymış?peki o vicdan helalinden 12 yaş büyük bi kadınla kırıştırmaya kalktığında nerdeymiş..mantık dışı bi insan olarak görüyorum kusuruma bakmayın.sen her b..u ye sonra sen ilgilenmedin de;siz hastayken kendiside ilgilenmemiş sizinle ki bu başınıza gelmiş.sorduğunuzda bunlara cevap verebilecek yüzüde yoktur ayrıca.neyse;oturduğumuz yerden konuşmak kolay tabi;zor sizin için..Allah yar ve yardımcınız olsun.dua edicem sizin için...

canım şuda bir gerçek erkek yaparken kızını ve eşini asla düşünmüyor..yakalanınca gözündeki perde kalkıyor..kadında herşeyi düşünüyor.

Düşünse zaten böyle bir olay yaşanmaz..
Cinsiyet ayrımı yapmıyorum bu konuda.
Artık gözü görmeyen kadınlar da var ne yazık ki sayıca fazla olmasa da..
Ve yine kadınlar kendi başlarına gelmesinden en çok korktukları şeyi bir başka kadına utanmadan yaşatabiliyorlar..

Siz onu bir kere affettiniz, bir dahaki sefere yaptığında tekrar affedilebilir olduğunu düşünecek.
Ben bu tarz durumların, yani aldatabilen erkeklerin asla değişeceğine inanmıyorum şahsen, bu bir karakter meselesidir.
Ben olsam verirdim yolunu. Selamet dilerdim.

Allah yardımcınız olsun

saolun eğer bir vicdanı varsa insallah huzur vermez.sadece olayı kendilerince haklı konuma getirmeleri..bu kadar şeyi yaparken aklın nerde idi..ögrenilirse ben ne yaparımı hiç düşünmemiştir.düşünse yapmaz..çünkü kadın mesaj yagmuruna tutuyordur..buda heyacandan ölüyordur.olay bu kadar açık midem bulanıyor olaylara

bende öyle düşünürdüm hep ama öyle olmadığını yaşayınca gördüm bir defa daha dene şansı verdim..zaman geçsin herşeyi görmek istiyorum şuan

affetmekle yaptığının affedilebilir bir davranış olduğunu öğretirsiniz sadece.... hayırlısı hakkınızda. Benim için affedilir bir şey değil

şuda var unutacagını sanmıyorum sadece unutmuş numarası yaparsın
öylede daha çok üzülüp yıpranırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…