• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve üvey kızım

Biraz önce bi haber geldi eşim mesaj attı çocuk görümcemlerdeymiş dışarı çıkıp gelmiş okula da gitmemiş ( kimse benim gibi gitmek zorundasın demiyor çünkü ona) sonra arkadaşına mesaj atacakken yanlışlıkla eşime atmış “bi adam beni takip ediyor bana aşık herhalde falan gibi şeyler” arkadaşına şaka yapıyormuş eşim de görümceme gidip çocuğa saldırmış kapıyı falan kırmış. Sadece dediğim sakın o çocuğa vurma dedim sorun sizde dedim. Bende değilmişim bak benim hanımda böyle değildi dedim şimdi bana bunları anlatma ne haliniz varsa görün eğer bi öneri istiyorsan çok değerli kızını bi psikiyatriye götür. Ama pardon deli olan benim sütte leke var sizde yok o yüzden karışmıyorum bana anlatma dedim
Sana neden yazıyor ki bunları, duygu sömürüsü yapmak için mi? Ben olsam çocuk senin çocuğun beni ilgilendirmez yazarım sadece. Ne halleri varsa görsünler..

Biraz önce bi haber geldi eşim mesaj attı çocuk görümcemlerdeymiş dışarı çıkıp gelmiş okula da gitmemiş ( kimse benim gibi gitmek zorundasın demiyor çünkü ona) sonra arkadaşına mesaj atacakken yanlışlıkla eşime atmış “bi adam beni takip ediyor bana aşık herhalde falan gibi şeyler” arkadaşına şaka yapıyormuş eşim de görümceme gidip çocuğa saldırmış kapıyı falan kırmış. Sadece dediğim sakın o çocuğa vurma dedim sorun sizde dedim. Bende değilmişim bak benim hanımda böyle değildi dedim şimdi bana bunları anlatma ne haliniz varsa görün eğer bi öneri istiyorsan çok değerli kızını bi psikiyatriye götür. Ama pardon deli olan benim sütte leke var sizde yok o yüzden karışmıyorum bana anlatma dedim
Gereksiz diyaloğa girmişsin.

Ya size ne siz neden muhatap oluyorsunuz? Adam sizin olmayan çocuğu kullanıyor resmen sizle kontakt kurmak için. Ben elalemin kadınıyım, git anasına söyle, o da olmadı çok bilmiş ablana sor , senin ananın daha önemli ne işi var, ailende insan mı bitti ben ne alaka deyin.

Eşin 12 yaşında ki çocuğa saldırmak için kapı kırıyorsa psikiyatriye gitmesi gereken çocuk değil kendisi, sen bunu göremiyor musun?

Ya size ne siz neden muhatap oluyorsunuz? Adam sizin olmayan çocuğu kullanıyor resmen sizle kontakt kurmak için. Ben elalemin kadınıyım, git anasına söyle, o da olmadı çok bilmiş ablana sor , senin ananın daha önemli ne işi var, ailende insan mı bitti ben ne alaka deyin.
Öyle dedim zaten konuşmadım mesaj atmış ve akabinde engelledim artık sadece avukat aracılığıyla iletişim kurar benimle gerçekten ne yaparlarsa yapsınlar eşikten beşiğe sorunlu bunlar nefret ettim hepsinden

Göremiyor haklı çıkma derdinde . Sonunda bu kadar küfür kıyamet adamla barışacagini düşünmeye başladım
Asla işim olmaz engelledim avukata bilgi verdim sadece sizin aracılığınız ile iletişime geçelim diye en doğrusu da bu. Göremediğim bişey yok eşim zaten ruh hastası ve asla da tedavi falan olmaz o olmaya kalksa da doktoru deli eder kendi düzelmez o yüzden saldım ipini ne hali varsa görsün

Asla işim olmaz engelledim avukata bilgi verdim sadece sizin aracılığınız ile iletişime geçelim diye en doğrusu da bu. Göremediğim bişey yok eşim zaten ruh hastası ve asla da tedavi falan olmaz o olmaya kalksa da doktoru deli eder kendi düzelmez o yüzden saldım ipini ne hali varsa görsün
Yani böyle bir adama çocuğu için bir katkı sunabilecek olsaydın evdeyken sunardin . Şu an hala iletişimde kalarak kendini de riske atıyorsun . O çocuğa çok üzüldüm ama senin elinden gelen birşey yok artık . Kendini kurtarmaya bakmalısın . En baştan neden bu düzene gittin neden bunu kabul ettin . Kendini bu ateşlere neden atıyorsun onu düşün . Ağır sıkıntılı ve çocuklu bir adamla tüm bunları yasamasaydin daha devam edecektin .

Yani böyle bir adama çocuğu için bir katkı sunabilecek olsaydın evdeyken sunardin . Şu an hala iletişimde kalarak kendini de riske atıyorsun . O çocuğa çok üzüldüm ama senin elinden gelen birşey yok artık . Kendini kurtarmaya bakmalısın . En baştan neden bu düzene gittin neden bunu kabul ettin . Kendini bu ateşlere neden atıyorsun onu düşün . Ağır sıkıntılı ve çocuklu bir adamla tüm bunları yasamasaydin daha devam edecektin .
Evet bunlar için kendimi yeterince suçladım zaten ama oldu bitti bi hataydı ama artık kendimi sorgulamak istemiyorum ve yalnızca hayatıma odaklanmak istiyorum pskiojik tedavi alacağım ve akabinde bi işe girip çalışacağım evi de işimin olduğu semtte tutar hayatıma öyle devam ederim

Merhaba bayanlar ben 32 yaşında bi bayanım eşim 37 yaşında 3 yıl evvel evlendik. Eşimin ilk evliliğinden 1 kızı var halihazırda 12 yaşında ben evlenip ayrıldım fakat benim çocuğum yok. Evlendiğimiz ilk zaman çocuk babaannesi dedesi ile kalıyordu. (Tabi şuna açıklık getireyim.Çocuğun annesi çocuğa hiç bakmak istememiş çocuk bir kaç kere görme dışında annesini görmemiş ve annesi başkasıyla evli çocukları var eşimden olan çocuğu da istemiyor.) İlk zamanlar ben çok yanımıza almak istedim ama babaannesi ve özellikle dedesi vermek istemedi. Ara ara geldi yanımıza ilk 1,5 yıl da beni hiç istemedi ayrılmam gitmem için her yolu denedi. Ama ben ona karşı sabırlı olmayı denedim zaman verdim. Şu an bi süredir tamamen bizimle artık ve kendisi kalmak istiyor bizimle bende bunu mutlu şekilde karşıladım fakat çocuk yaşına göre aşırı kilolu şu an 80 küsür kiloda ve ona ye desem olmuyor deme desem küsüyor. Eşim de ona karşı kural koyduğum zaman surat asıyor. Çocuk bana anne diyor her gün ona türlü türlü yemekler yapan servise bindiren merak eden yine servisten alan benim birlikte namaz bile kılıyoruz. Ama terbiye etmeme müsade etmiyor eşim. Çocuğun yanında geçen gün göğüs çatalım gözüküyor diye(ki ben farkında bile değildim) bağırdı bana kapat hemen oranı diye. 3 sene oldu hala çocuğun yanında beni görmezden geliyor o bizim çocuğumuz diyorum tamam diyor yine aynı hareketleri yapıyor. Çocukta asla bizi yalnız bırakmıyor zaten akşamdan akşama görüyorum eşimi onda da biz uyumadan uyumuyor.Eşim gelmeden çocuğu uyutuyorum bu sefer eve gelip direkt çocuğun yanına girip uyandırıyor uyuyan çocuğa babacım uyudun mu diyor. Konuşuyorum kızım arada sırada artık akşamları yatmaya yakın odanda oyun oyna ders çalış baba ve anneler de arada baş başa kalmak isterler çünkü dedim. Eee zaten ben okuldan geliyordur babam ya da o zaman gelsin neyinize yetmiyor diyor. Hiçbir şekilde baş başa bi yemeğimiz bile yok dışarıda. Ama sorun eşimde. Arada kayınvalideme bırakabilir zaten hep beraber geziyoruz ayda bir de 1 kaç saat bırakıp baş başa kalabiliriz. Çok bunaldım çocuğu çok seviyorum ama insanın kendi doğurduğu bile olsa bunu ister sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim
Baştan kabul etmiycektin karşılıklı her iki tarafında cocugu olmaliydı sizin hic yok karsi tarafta andigim kadariyla bakici ariyor

Konu sahibesinin yanlış bir şekilde aktarımı olmamış bence.
Haklı da, insan eşi ile güzel bir yemek yemek, sinemaya gitmek, başbaşa bir kahve dahi olsa içmek ister.
Bu ilişki için de önemli birşey.
2 çocuk annesi olarak ve çocuklarım öz çocuklarım olmasına rağmen, ben de bunu özlüyorum zaman zaman.
Çocuklarımı babaaanne veya anneanne ye bırakarak eşim ile yemeğe çıkmışlığım, sinema - tiyatroya gitmişliğim var.
Eşler bir birine zaman ayırmadıklarında ilişkiler stresten dolayı sıkıntıya girebiliyor.

Kısaca eşiniz ile konuşmanız gerek bu konuları, sizin de eş olarak ilgiye ve özel zamana ihtiyacınız olduğunu anlatacak ve buna birlikte çözüm bulacaksınız. Sizin isteklerinizde bir aşırılık yok.

Konu sahibesinin yanlış bir şekilde aktarımı olmamış bence.
Haklı da, insan eşi ile güzel bir yemek yemek, sinemaya gitmek, başbaşa bir kahve dahi olsa içmek ister.
Bu ilişki için de önemli birşey.
2 çocuk annesi olarak ve çocuklarım öz çocuklarım olmasına rağmen, ben de bunu özlüyorum zaman zaman.
Çocuklarımı babaaanne veya anneanne ye bırakarak eşim ile yemeğe çıkmışlığım, sinema - tiyatroya gitmişliğim var.
Eşler bir birine zaman ayırmadıklarında ilişkiler stresten dolayı sıkıntıya girebiliyor.

Kısaca eşiniz ile konuşmanız gerek bu konuları, sizin de eş olarak ilgiye ve özel zamana ihtiyacınız olduğunu anlatacak ve buna birlikte çözüm bulacaksınız. Sizin isteklerinizde bir aşırılık yok.
Evet hemfikiriz teşekkür ederim. Fakat biz eşimle boşanıyoruz diğer konuma da göz atarsanız zaten göreceksiniz zaten benim bi evliliğim yokmuş

Niçin heder olsun ki ben çocuk bile yapmıyorum kıskanır olumsuz şeyler düşünür diye. Biraz daha büyümesini bekliyorum. Onu yanımıza almayı isteyen ilk benim zaten. Dediğiniz kişi kim nedir bilmiyorum. Ben henüz yeni üyeyim.
Kıskanır diye çocuk yapmamak neden? Eğer eşini seviyorsan bu evlilik içerisinde mutlu ve huzurluysan ne istiyorsan onu yap. Çocuk yapmayı kimse için erteleme kendi hayatına bak. Ha deyince olmuyor çocuk

Ben burada çocuklu biriyle evleneceğim zaten çocuk annesinde/babaannesi bırakmazmış diye konu açan herkese o çocuk düğün gününün ertesinde bile sizin evinize gelebilir yazıyorum.
Çocuklu evlilik yaşamadan anlaşılması zor bir şey.

Sizin konunuzda çocuk problemli, eş problemli ama sizin de süreçte hatalarınız var. Banyonun önünde bekleyen çocuk tuhaf ama 12 yaşında çocuğun yaşadığı evde de banyodan yarım havluyla çıkmak yanlış. Sizin de bir mahremiyetiniz olmalı. Çocuğa hadi odana baş başa kalacağız demeniz fayda sağlamaz, ters teper gibi.

Boşanma kararınız hayırlı olsun. İkiniz de kendi denginiz insanlarla makul beklentilerle hayat kurarsınız.

Ben burada çocuklu biriyle evleneceğim zaten çocuk annesinde/babaannesi bırakmazmış diye konu açan herkese o çocuk düğün gününün ertesinde bile sizin evinize gelebilir yazıyorum.

Sizin konunuzda çocuk problemli, eş problemli ama sizin de süreçte hatalarınız var. Banyonun önünde bekleyen çocuk tuhaf ama 12 yaşında çocuğun yaşadığı evde de banyodan yarım havluyla çıkmak yanlış. Sizin de bir mahremiyetiniz olmalı. Çocuğa hadi odana baş başa kalacağız demeniz fayda sağlamaz, ters teper gibi.

Boşanma kararınız hayırlı olsun. İkiniz de kendi denginiz insanlarla makul beklentilerle hayat kurarsınız.
Ne havluyla cikmasi bacim , çocuk evdeyken kari koca banyo yapiyorlarmis cocukta merak edip dikilmis kapiya iste cocuk kapida bekliyor cocuk kapida bekliyor diye anlattigi şey bu .

Ben tekken de hep peşimdeydi evin içinde tuvalete girdiğimde bile kapıda bekliyordu yastık yorgan koyup ağda yapıyorum odamda yine aynı şeyi yapıyordu içeri almıyorum onu diye beni izlemek istiyordu o üye kendisi anlamak istediği gibi anlamış havlum da açık değildi alt bacaklarım ve omuzlarım gözüküyordu sadece belki yatak odasının kapısında da bekliyordu geceleri o zaman birlikte de mi olmasaydık bekleyecek diye ne saçma düşünceler gerçekten şaka gibisiniz zaten ayrılıyorum bu konu hakkında daha yorum yapmakta istemiyorum

Ben tekken de hep peşimdeydi evin içinde tuvalete girdiğimde bile kapıda bekliyordu yastık yorgan koyup ağda yapıyorum odamda yine aynı şeyi yapıyordu içeri almıyorum onu diye beni izlemek istiyordu o üye kendisi anlamak istediği gibi anlamış havlum da açık değildi alt bacaklarım ve omuzlarım gözüküyordu sadece belki yatak odasının kapısında da bekliyordu geceleri o zaman birlikte de mi olmasaydık bekleyecek diye ne saçma düşünceler gerçekten şaka gibisiniz zaten ayrılıyorum bu konu hakkında daha yorum yapmakta istemiyorum
Ben zaten eşin ve kızın problemli olduğunu yazdım en başta. Ama farkındaysanız en ufak eleştiriyi bile kabul etmiyorsunuz. Kusura bakmayın ama evdeki çocuk uyanıkken evet sevişmezsiniz. 12 yaşında çocuğum yok ama ben de bir zamanlar çocuktum. Kendi büyüdüğüm evde hiç böyle şeylere maruz kalmadım.

Çocuklu biriyle evlendiğiniz için sizin evliliğinizde istediğim zaman kapımı kapatır kocamla sevişirim gerçekçi bir beklenti değil.

Back
X