• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kumar bağımlısı oldu ben ne yapim çok çaresizim

Gerçekten burayı artık farklı görüşlerden tecrübe ve bakış açısından tecrübe edinmek için buldum umarım hayatımda hiç görmediğimi ama nedense herşeyin daha samimi geldiğine inandığım bir karara destek olursunuz
İnanın hiç pişman olmazsınız. Hatta keşke daha önce boşansaydım kurtuldum diyebilirsiniz.

İkinci evlilik,insanlar ne der diye hayatınızı hiç etmeye değer mi?
Peki ben bu bakış açısını atlatabilirim Çünkü benim için artık bu birs drup haline geldi artık bir işkence haline geldi Dayanamıyorum ama el ne der diye de çok düşünüyorum bunun için destek alman mı gerekir yani bu karara varmak için size destek mi almam lazım

Eşime karşı sevgim var onunda bana karşı sevgisi var bundan eminim fakat artık sevgilin de bir yere kadar mücadele edildiğini gördüm yani sevgi asla bazı şeyleri ortas etmiyor artık sevginin gücü artık bazı şeyleri tahammül etmeye yetmiyor ve ben artık pes etme noktasındayım ama hep şunu düşündüm tekrardan ayrılırsam Emine ne diyecek ne söyleyecek hep bunun endişesi ile yaşıyorum
Emine kim? Kim ne derse desin bu hayat sizin. Başkaları aaa neden boşandın diye ayıplamaz. Kumar bağımlısı eş ile yaşayan onlar değil sizsiniz.

Hiçbir şey kumar bırakılmaz ara verilir aylardır oynamıyorum hala sorana bıraktım diyemem kumarbazlar asla düzelmez hele o borçları ödendikçe hiç düzelmez gerekirse ikinciye boşan boşver
Peki sizce bu kumar bağımlılığını bir destek tedavi ile atlatılabilir mi

Aslında belki çoktan bitirmiştim fakat ikinci evlilik olduğu için hep millet ne dicek diye gurur yapıyorum fakat ben grur yapıp sineye çektikçe eşimde daha çok ileri gidiyor

Aklini kullan. Sen yarin ölsen millet gelip helvani yer "cay yok mu" der, bir iki dedikodunu yapar seni unutur. Böyleleri icin mi hayatini karartacaksin? 3 sene sabretmissin zaten

Maalesef burada birçok kişi daha söylemiş ama kumar bir bağımlılığa dönüşmüşse ki birçoğu için bağımlılık haline gelir, artık bırakılamaz. Tıpkı sigara gibi, uyuşturucu gibi.

Öncelikle merhaba eşim üç yıldır kumar oynuyor bu beni artık onunla baş etmekten gerçekten yoruldum boşanmak istiyorum fakat boşunamıyorum çünkü ikinci evliyim sekizinci yılımıza gireceğiz çocuğumuz yok fakat artık borç batağından bir türlü kurtulamıyoruz bir türlü bitmiyor tedavi görmeyi kabul etmiyor çok çaresizim bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum bu konuda deneyim sahibi olanlar bu konuyu aşmış olanlar sizden rica ediyorum Lütfen bana yardımcı olun en azından bana bir fikir iyi ol akıl verdin çünkü beni artık üstesinden gelemiyorum ne yapacağımı şaşırdım eşimi seviyorum o da beni seviyor bu sürece kadar hep çabaladım uğraştım boşları ödemesine yardımcı oldum ama hala hala devam ediyor ve hala bizi borç batağına sürüklüyor ben ne yapayım bana yardımcı olun lütfen
Boşanmama bahanenizi hiç anlamadım. Ya kumarbaz adama sponsor olup ömrünüzü çürütmeye devam edeceksiniz ya da artık biraz kocasız durmayı devam etmeyi de öğrenin

Sizin için sitede açılan kumar konularından buldum, yorumları okuyun lütfen

Peki ben bu bakış açısını atlatabilirim Çünkü benim için artık bu birs drup haline geldi artık bir işkence haline geldi Dayanamıyorum ama el ne der diye de çok düşünüyorum bunun için destek alman mı gerekir yani bu karara varmak için size destek mi almam lazım
Kararı ver ayrıl ve destek al. Ama kararı ver ve uygula.

Öncelikle merhaba eşim üç yıldır kumar oynuyor bu beni artık onunla baş etmekten gerçekten yoruldum boşanmak istiyorum fakat boşunamıyorum çünkü ikinci evliyim sekizinci yılımıza gireceğiz çocuğumuz yok fakat artık borç batağından bir türlü kurtulamıyoruz bir türlü bitmiyor tedavi görmeyi kabul etmiyor çok çaresizim bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum bu konuda deneyim sahibi olanlar bu konuyu aşmış olanlar sizden rica ediyorum Lütfen bana yardımcı olun en azından bana bir fikir iyi ol akıl verdin çünkü beni artık üstesinden gelemiyorum ne yapacağımı şaşırdım eşimi seviyorum o da beni seviyor bu sürece kadar hep çabaladım uğraştım boşları ödemesine yardımcı oldum ama hala hala devam ediyor ve hala bizi borç batağına sürüklüyor ben ne yapayım bana yardımcı olun lütfen
daha geçen hafta yakın arkadaşım eşi kumar bağımlısı olduğu ve tedavi olmak istemediği için 3 yaşındaki çocuğuyla ve çalışmadığı halde bütün eşyalarını evden ayrıldı, ailesinin yanına gitti. kendine sıfırdan yeni bi hayat kuracak.

siz çocuğunuz olmadığı halde neyi bekliyorsunuz boşanmak için?

Eşime karşı sevgim var onunda bana karşı sevgisi var bundan eminim fakat artık sevgilin de bir yere kadar mücadele edildiğini gördüm yani sevgi asla bazı şeyleri ortas etmiyor artık sevginin gücü artık bazı şeyleri tahammül etmeye yetmiyor ve ben artık pes etme noktasındayım ama hep şunu düşündüm tekrardan ayrılırsam Emine ne diyecek ne söyleyecek hep bunun endişesi ile yaşıyorum
Olay sevgi noktasını geçmiş farkındaysanız. Elalem ne der demeyin. Yolunuza bakın.

Back