Eşim ve üvey kızım

Evet çünkü eşim onun yanında benim yanıma bile oturmuyor sarılmıyor öpmüyor hiçbir şey konuşmuyor benimle sadece maç vs açıp izliyor sadece odaya çekildiğimiz zaman o zaman da ben sinir olup uyumak istiyorum çünkü çocuk sabah kalkıp okula gidiyor

Peki sizi bu evlilikte tutan nedir ?

Zaten babaanne ve dede halalar çocuğu ya salmış ya da çok sıkmışlar bi orta yolu olmamış çocukta asla sınırı koyulmamış ama beni dinliyor hatta kayınvalidem eşime demiş al karın baksın onu seviyor dinliyor bizi istemiyor diye bizim bi sorunumuz yok sorun tamamen eşimde zaten 12 yaşında bi çocuğun sorunu olmaz ki ebeveyninin sorunu olur

Kendiniz de belirtmişsiniz siz adamla seks ve çocuk bakımı için evlenmişsiniz . Ortada iki eş yok . Eşiniz bunun çocuğa iyilik olduğunu sanmış ama kadın ve erkek ilişkini birbirini seven iki insanı görmeyen bir çocuk için güzel bir eş secimi olamaz . Bu hikayede yanan sizsiniz . Çocuk zaten annesi tarafından terk edilmiş onun hikayesi daha acıklı . Siz isteklerinizde haklısınız ama ortada size saygı ve sevgi besleyen bir eş yok .

Sizce bu cocuk yuzunden mi? Bu adamin cocuk yokken de size ilgi ve sevgi gosterdigini dusunmuyorum, adamin hamurunda ayilik var. Kusuru kucuk bir cocukta arayarak bosuna bahanelere yaratmayin berbat bir damla evlisiniz. Diger kadin cocugunu birakip kacmis acaba hic neden diye dusundunuz mu?

Bir şey soyleyim mi bence konu sahibi çocuğu benimsemiş hatta çocukta benimsemiş ki konu sahibini dinliyor . Güzel bir ilişki kurmuşlar . Konu sahibinin istekleri oldukça insani ve merhametli ama bunu hakeden bir eş yok

Çok haklısınız

Hata etmişsiniz cocuğu yanına alarak yani öz annesi değilsin ve babası ayrı kalarakta babalık yapabilirdi. Zorla getirip ikna etmişsin şikayetlenmenin anlamı yok 12 yaş ergenliğin en pik yaptığı yaş başında daha ve bi kaç sene sürecek üstelik. Kızcağızın adına üzüldüm annesi tarafından istenilmiyo bi tarafdan sen kendi evladınmış gibi bakıyosun ama eşin cabanı görmüyo saçma sapan tavırlar.. cocuk yokken son kez eşinle konuş gerekirse ayrıl yada cekmeye devam et. Cocuklu biriyle evlenmek böyle sorunlara sebep oluyor .. iş eşinde bitiyor yani olan olmuş artık eşin ya kafayı değitircek yada sen bay bay diceksin.

Daha 2 hafta önce açıldı, uyku düzeni olmadığı için eşiyle kavga eden üye vardı. Birbirmize vakit ayıramıyoruz diye.

Kesinlikle çocuk değil sorun zaten yazıyı okuyun anlayacaksınız çocuk ben ne şekil versem alacak fakat buna izin verilmiyor. Ve bunları baştan konuşmuştum ama maalesef eşim uyum sağlamıyor

Yemeğe karışmayın. Haricindeki sorunlar eşinizle alakalı ,kızda birşey yok. Uyuyan çocuğu uandırmak asıro absürt bir olay. Baştan da kabul etmişsiniz çocuğu sonuçta illa beraber yaşanacaktı. Yapacak birşey yok yani buna. Eşiniz zaten sizi anlayacak birine benzemiyor.

Ben kızımı çok seviyorum her gün onun saçlarını şekil şekil yapıyorum sürekli onu destekliyorum eşime baskı yapmasın diye dil döküyorum anne anne diye peşimden geziyor ben ona nası kötü düşünebilirim? Allah insanı perişan eder. Bu da benim imtihanım dedim ben ona bakayım Allah ta bana güzel kapılar açsın dedim aldım emanetimi inşallah imtihanımı güzel şekilde kazanırım

Konu da tek sorun eşiniz, 12 yaş çok arada bir yaş ergenliğe adım atıyor tutarsız davranış ve ruh halleri oluyor benim çocuğum da 12 yaşında
Siz de ve çocukta bi hata görmedim.
Eşinizle konuşun karışmasın size. Annesi dahi sahip çıkmamış sahip çıkıp koruyan birini bulmuşken suyu bulandırmasın

Sizin bu sorunu çözmek için bir aile danışmanına ya da çocuk psikologuyla görüşmeniz lazım . Eşiniz size ilgi gösterip kızını ikinci plana atmış gibi davranmak istemiyor sanırım . Ya da düz işte odun bir erkek belki ilk eşi de bundan ayrıldı . Sorun çocuk temelli değil bence . Eşiniz size sevgi ve saygı besleniyor

Bi komşumuz sizin gibi 2 çocuklu bi adamla evlendi.Çocuklara baktı büyüttü ve adam kadından ayrıldı.Meğer derdi çocukları büyütecek birini bulmakmış.Üzgünüm ama bu adamda sizi sadece bakıcı evde yapılacak işleri yapan biri gibi görüyor.Aklı başında birisiniz.Evinizde düzeni bozan kişi eşiniz .Bi çözüm yolu bulmalısınız.Eşler arasında çocuklara karşı tutumlar tutarlı olmalı.

Kadin ne guzel baktigini anlatmis nerenizle anlayip heder olmus dediniz?!? Cokmu bisey istiyor kocasinin dangalikligi iste

Dengeyi eşinizin kurması gerekiyor. Suç sizde de değil çocukta da değil.

Esinizle konusun burda yazdiklarinizi onada söyleyin ne gicik adam ya

Daha 2 hafta önce açıldı, uyku düzeni olmadığı için eşiyle kavga eden üye vardı. Birbirmize vakit ayıramıyoruz diye.
Aynı konu mu gerçekten? Orda uykusuz iki ebeveynin psikolojisi bozulmuştu. Zaten konu sahibi anlattıkça konunun çocuk olmadığı da ortaya çıktı. Konu adamın kadını eşi gibi görmemesi

Sanırım ilk yazdığınız çocuğu ikinci plana atacağını düşünüyor. Çünkü çocuk yanımızda yokken tutumu böyle değildi. Hatta benim annem bi kaza geçirdi ölümden döndğ ben bi süre anneme baktım eşimle ayrı kaldık bu süre içinde kızım babam beni hiç aramadı eve bile gelmiyordu anne dedi sorunu tamamen beni görünce beni herkesin altına atması ailesinin yanında da beni bu şekilde görmezden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…