- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Justholdme_
-
eşinizin üzerinde olsun dediniz ya.. ben güvenmiyorum ama artık hiç güvenmiyorum.. hele annemin o sözü.. annem herhalde paranın eşimin üzerinde oldunu duyarsa yıkar ortalı benide evlattlıkdan reddder
bunları konuşabileceğimi artık sanmıyoruım eşim çok sinirli eğer birdaha konuşursak çok kötü şeyler olacak en iyisi susup oturmak
"Bankadaki parayı Başkasına kaptırmak" başkası da eşiniz mi oluyor? O halde eşiniz enayi miydi, size o kadar masraf etti? Ya da eşiniz enayi mi de, bundan sonra Çalışacak, size bakacak, ev, yeme-içme, gezme tozma, giyim kuşam her türlü ihtiyacınızı karşılayacak. Bence halen daha yanlış düşünmeye devam ediyorsunuz.
Valla ben de inadina istedigini dusunuyorum esinin,sen benim ustume olsun deyince kirilmis olmali, bombanin fitilini ateslemissin gibi geldi banaöyle bir durum olsa bankadaki paraları boşaltmak çok kolay herşeyi geçtim ben.. o çeyiz parasını kendi üzerine istememelidi.. inattan yapıldı söyleniyor ama ben öyle zannetmiyorum bence başından beri o fikri varmış..
bana altınlar konusunda dedği ortalık böyle ken senn üzerine veremem o parayı bu evin erkeği ben isem bende duracak dediğine göre çeyizimide mirasımıda üstüne isteyeceği önceden belliymiş zaten
Boşuna yazmayın arkadaşlar yanlış düşündüğünü algılayamıyor.. Adam istese o altınları alır gider bozdururdu..Adamın niyeti kötü olsa bırakır mı? Ama konu sahibi hala paramda altınımda cartımda...O kadar kişi yazıyor hala bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlıyor..
Birde itiraf etmiş herşeyimi yaptı her istediğimi aldı diye...
Annenin evliligindeki maddi manevi konulara karismasi cok yanlis canim bak yasin kucuk simdi goremiyor olabilirsin bazi seyleri esine guvenmeden de evlenmissin bir de annen karisirsa evliligin yurumez esinle annenin arasini bir sekilde duzeltmeye bak yoksa arada kalan sen olursuneşinizin üzerinde olsun dediniz ya.. ben güvenmiyorum ama artık hiç güvenmiyorum.. hele annemin o sözü.. annem herhalde paranın eşimin üzerinde oldunu duyarsa yıkar ortalı benide evlattlıkdan reddder
Ben de zaten o itiraf kısmında çok kızdım. Eşi resmen kadının ağzının içine bakıyor. Her şeyini dört dörtlük yapmış, bir Sürü masraf etmiş, para harcamış düğün için, e öyle hak yiyecek birisi de değilmiş. O zaman bu ne mevzusu? Bence konu sahibi eşine haksızlık ediyor ve bencilce davranıyor.
valla içimden geçeni söyledinAllah'ım fakirlik ne hoş. Hiç böyle dertlerim yok.
"Bankadaki parayı Başkasına kaptırmak" başkası da eşiniz mi oluyor? O halde eşiniz enayi miydi, size o kadar masraf etti? Ya da eşiniz enayi mi de, bundan sonra Çalışacak, size bakacak, ev, yeme-içme, gezme tozma, giyim kuşam her türlü ihtiyacınızı karşılayacak. Bence halen daha yanlış düşünmeye devam ediyorsunuz.
Ben de zaten o itiraf kısmında çok kızdım. Eşi resmen kadının ağzının içine bakıyor. Her şeyini dört dörtlük yapmış, bir Sürü masraf etmiş, para harcamış düğün için, e öyle hak yiyecek birisi de değilmiş. O zaman bu ne mevzusu? Bence konu sahibi eşine haksızlık ediyor ve bencilce davranıyor.
Evet ve daha çok toy anlar ama 22 yaşında annesinin dolduruşu ile hareket ediyor.. birde kendisi de çalışmıyor eşi çalışıyor..İnce hesaplar huzur bozar o zaman adam da yıllık kazancım şu kadar desin ona kan kustursun..Beraber bir gelecek planlıyorsun, bir adım atarken ben ben olmaz hayat müşterek..umarım kendine yazık etmez..
siz karşılıklı olarak birbirinize güvenmiyorsunuz demekki
Bence eşi konu sahibine Fazlasıyla güveniyormuş ki 60 bin liraya düğün yapmış ve konu sahibi arkadaş ne isterse yapmış, hiçbir şeyde hevesi kalmamış vs. E adam yaparken iyi, konu sahibi de biraz fedakar olsun. Pek çok erkek düğünü borçla yapıyor, sonra takılarla gidip o borcu kapatıyor. Burada öyle bir durum da yok. Ne diye eşine güvenmiyor ki. Güvenilmez adam karısı için o kadar özveride bulunmaz.
Ne yalan söyliyim bende aynı seyı dusundum hatta soyle soylıyım bu kadın calısmıyorsaBen konu sahibinin bozuk plak gibi ayni seyde israr ettigini gordukce cok kiziyorum.Sen ona parani koklatma o da sana koklatmasin.Trilyonlari paylasamadiniz gitti.Uc kurusta saf salak miyim enayimiyim modundasiniz,dua edinde o para harcanip bitince esin sana safmiyim bakicam.demesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?