• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Ve Takılan Altınların Kimin Hesabına Yatacağı Konusu :(

Altınlar, bilezikler vs ne olursa olsun kadınındır. Bu kadının en doğal hakkı. Cümle kurarken biraz dikkatli olsaydınız keşke. Mesela annenizi bu işe sokmadan anlatsaydınız. Anneniz sizi uyarmış sizi düşünmüş ama bunu direkt gidip eşinize söylemeniz doğru değil. Yani sonucu ortada görüyorsun.
Evlilikte ''Senin Benim..'' kavramlarınızı unutun. Ortak hesap açmayı bile düşünmeyen bir kocanın tribini çekecek değilsiniz elbet. 15 günlük evet peki 2 gün sonra evli kalabileceğinizi kim nerde, ne zaman bilebilir ki ? Burada binbir çeşit özelliğini görüyoruz bu sorunlarla. Kesinlikle dikkatli olun hepsi sizin hakkınız.
evet biliyorum... yaptıgım hatalarıda biliyorum bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum ama :(

evet şimdi anlıyorumda gerçekten annemin çok etkisi olmuş beni çok ama çok doldurdu..
hepimiz aynı şeyi yaşıoruz annelerimiz çook hassas bizde sonucunu düşünmeden davranıyoruz.. dikkat etmediğimiz tek nokta biz eşlerimizi annelerimizden fazla tanıyoruz.. annelerimizin deneyimlerini dikkate almalıyız sözlerini dinlemeliyiz ama arada kalmamalı her iki tarafıda idare etmeyi bilmeliyiz..
şimdi ne mi yapacaksın..
eşini al karşına seni çoooooooooook sevdiği belli.. içindekileri anlat.. bırak değer kaybetsin altınlar sizin huzurunuzdan daha değerli değil.. para senin hesabında kalırsa daha huzurlu olacağını anlat bunun onunla alakası olmadığını söyle zaten ikinizin parası olduğunu hatırlat ama yumuşak dille .. kurduğun cümlelerin yanlış olduğnu ama onunda seni kırdığnı söyle... eminim anlayacaktır.

Kocanız için benim paramı şuraya buraya yatırmak istiyor diyorsunuz bir nevi ona ne gibisinden konuşuyosunuz. Kusura bakmayın da sizin paranızdan annenize ne? Kimin hesabına yatacağı onu ne ilgilendirir? Siz ilk önce esiniz ile aile olmayı deneyin sonra bu sorunlar falan ortadan kalkar.
İlk güvensizliği ona siz vermişsiniz ayrılığı düşünüp bir plan yapmışsınız henüz gelmemiş bir para ile ilgili adam hakli olarak bana güvenmeyene ince hesaplar yapana ben niye güveneyim der. Eşinizin ailesi aynı şekilde eşinizi doldursaydı böyle konusmazdiniz annenizi uzak tutun evliliğinizden

benim hesabımda dursun yine ikimizin dedi..
bende olmaz böyle böyle felan dedim.. yazık bana güvenin sfr benm senin paranda gözüm olsaydı o düğüne 60 bin masraf yapmazdım.. dedi hiç konuşmuyoruz :KK43:

Ee iyide canm miras icin bisey dyemem onu vermeyeblrsn o hakkin ama digerleri icin konusuyorm esinn hesabnda dursun ne farkedicek ki erkekler kendni öyle daha cok güvende hissediyorlar.
Mesela ben para biriktirydum öyle cok bsy degl 3 5 kenara atabldim kadari ile esimin hesabi var hep oraya yatiriyodum kendme hesap bile acma gereksnmi duymadim hatta esim arada diyodu para olmadmi ordan cekerim ohh falan beni kzdiriyodu cek diydum bende lazm olrsa hc bzman almadi snra bigun lazim oldu ben cekmistm 1 hafta snra falan yerine koycakken esm istedi borc olrak verdim.
Istse gidip hesaptan cekeblrdi kendi adina ama gelip benden istedi verdim yani sn ona gvenmedgni hssettrsen o daha inatlasir .
Erkekler kendilerini öyle güvende hssediyolar demekki.suan bankadaki altinlar msela benm ama esimin adina duruyor.
Ben araba almayi dusunuyorum o parayla arada biriktiryrm esime veriyorum gidiyo onuda koyuyo.
Ha o ha ben ne farkedcek ki

benim hesabımda dursun yine ikimizin dedi..
bende olmaz böyle böyle felan dedim.. yazık bana güvenin sfr benm senin paranda gözüm olsaydı o düğüne 60 bin masraf yapmazdım.. dedi hiç konuşmuyoruz :KK43:

Çok yakın bir tanıdığım var, arkadaşım evlenirken, zaten düğün sırasında bir sürü takı istiyorlar, düğün masrafı vs. Bu olayda da Kızın babası sürekli kızı doldurmuş. Ki kız da küçük değil 30 yaşında ve araştırma görevlisi. Altındı, kasaydı derken çok para muhabbeti dönüyor. Sonra arkadaşım babasıyla eşinin mesajlarını yakalıyor, 40 binlik takıyı veriyor kadına, 3 ay sonra al hadi takıyı da, parayı da dooğru babanın evine diyor. E böyle olsa daha mi iyi ? Adam ne kadar iyi niyetli sana karşı. Niye böyle yapıyorsun ? Biz kadınlar bazen kendimizi ezdirmeyelim aman hakkımızı yedirmeyelim derken biraz işi abartıyoruz. Altın-para söz konusu olunca her şeyi unutuyoruz. Yapma artık, eşinin gönlünü al, konuyu kapat.

hepimiz aynı şeyi yaşıoruz annelerimiz çook hassas bizde sonucunu düşünmeden davranıyoruz.. dikkat etmediğimiz tek nokta biz eşlerimizi annelerimizden fazla tanıyoruz.. annelerimizin deneyimlerini dikkate almalıyız sözlerini dinlemeliyiz ama arada kalmamalı her iki tarafıda idare etmeyi bilmeliyiz..
şimdi ne mi yapacaksın..
eşini al karşına seni çoooooooooook sevdiği belli.. içindekileri anlat.. bırak değer kaybetsin altınlar sizin huzurunuzdan daha değerli değil.. para senin hesabında kalırsa daha huzurlu olacağını anlat bunun onunla alakası olmadığını söyle zaten ikinizin parası olduğunu hatırlat ama yumuşak dille .. kurduğun cümlelerin yanlış olduğnu ama onunda seni kırdığnı söyle... eminim anlayacaktır.
bunlar için çok geç biliyormusunuz ben dünden sonra artık beni anlayableceğini zannetmiyorum..

Hiçte güvenme şimdi trip yapıyorlar sonra anasını ağlatıyotlar.
Kadın herzaman kendini güvende hissetmek ister erkek suçlu burda.
Herşeyi sen yap çeyizinin masrafını yapmamışsın gibi üstüne parasınıda alacak.
Ne karlı iş maşallah .
Kimseye bakma burda, yok eş arası ayrı gayrımı olur diyenlere sonra tekmeyi yiyince o çok güvendikleri kocalarından ağlaşıyorlar burda.

Ee iyide canm miras icin bisey dyemem onu vermeyeblrsn o hakkin ama digerleri icin konusuyorm esinn hesabnda dursun ne farkedicek ki erkekler kendni öyle daha cok güvende hissediyorlar.
Mesela ben para biriktirydum öyle cok bsy degl 3 5 kenara atabldim kadari ile esimin hesabi var hep oraya yatiriyodum kendme hesap bile acma gereksnmi duymadim hatta esim arada diyodu para olmadmi ordan cekerim ohh falan beni kzdiriyodu cek diydum bende lazm olrsa hc bzman almadi snra bigun lazim oldu ben cekmistm 1 hafta snra falan yerine koycakken esm istedi borc olrak verdim.
Istse gidip hesaptan cekeblrdi kendi adina ama gelip benden istedi verdim yani sn ona gvenmedgni hssettrsen o daha inatlasir .
Erkekler kendilerini öyle güvende hssediyolar demekki.suan bankadaki altinlar msela benm ama esimin adina duruyor.
Ben araba almayi dusunuyorum o parayla arada biriktiryrm esime veriyorum gidiyo onuda koyuyo.
Ha o ha ben ne farkedcek ki
ne güzel düşünüyorsunuz keşke bende böyle düşünseydim de daha 15 günlük evliliğim böyle heba olmasaydı.. şimdi gözüm ne altını ne akçeyi ne mirası ne parayı görüyor gerçekten bende iyi değilim sarsldm istemezdm böyle olsun.. annem hep doldurdu cok doldurdu üstelik annemin mirasımı eşime güvenmedi için vermediğini eşim biliyor bu onu daha da cok yaktı be ne yapacam artık eşimde annemde düşman olacak :(

ne güzel düşünüyorsunuz keşke bende böyle düşünseydim de daha 15 günlük evliliğim böyle heba olmasaydı.. şimdi gözüm ne altını ne akçeyi ne mirası ne parayı görüyor gerçekten bende iyi değilim sarsldm istemezdm böyle olsun.. annem hep doldurdu cok doldurdu üstelik annemin mirasımı eşime güvenmedi için vermediğini eşim biliyor bu onu daha da cok yaktı be ne yapacam artık eşimde annemde düşman olacak :KK43:
Duygularınızı niye böyle uçlarda yaşıyorsunuz?
Sakin olun, toparlanır her şey, biraz zaman tanıyın kendinize de eşinize de.
Düzelecektir. Şimdi de kendinize aşırı yükleniyorsunuz farkında mısınız?

haklısınız benim konuşmalarım çok yanlıştı su an utanıyorum konuşmalarımdam ama nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmiyorum evliliğim gerçekten cok büyük yara aldı..
Esine karsi samimi ol ve geri adim at bence
Daha evlilige ev ekonomisine alisamadim daha once hic kendi parami kontrol etmedim hayatimi maddi manevi biriyle paylasmadim o nedenle bilmiyordum kusura bakma seni incitmek istememistim diyebilirsin

Kızlar eşim aradı.. biraz konuştuk bende dünkü olay için özür diledim..
onun x bankasında maaş hesabı var maaşı oraya yatıyor.. müşterisi oldu için diğer bankalar misal 100 lira faiz veriyorsa o banka 20 tl veriyormuş bende çok iyiymiş o zaman oraya yatıralm dedim sizce iyi yapmışmıyım

bunlar için çok geç biliyormusunuz ben dünden sonra artık beni anlayableceğini zannetmiyorum..
denedinmi.. denemedin,,,
hadi diğer konuşanları dinleyelim güvenme eşine götür kasaya koy.. benim param benim altınım benim mirasım.. benimde benim de.. sonra bir bakki hiç bişeyin kalmamış.. en başta güven... insan önce kendine güvenmeli.. inanmalı...

Duygularınızı niye böyle uçlarda yaşıyorsunuz?
Sakin olun, toparlanır her şey, biraz zaman tanıyın kendinize de eşinize de.
Düzelecektir. Şimdi de kendinize aşırı yükleniyorsunuz farkında mısınız?
az önce eşim aradı.. biraz konuştuk bende özür diledim dün için..
bunun x bankasında maaş hesabı var maaşı oraya yatıyor.. müşterisi oldu için para oraya yatarsa faizi daha yüksek geliyoemuş bunu söyledi bana bende tamam o halde oraya yatır dedim ama iyi mi yaptım sizce kötümü yaptım..

onun x bankasında maaş hesabı var maaşı oraya yatıyor.. müşterisi oldu için diğer bankalar misal 100 lira faiz veriyorsa o banka 20 tl veriyormuş bende çok iyiymiş o zaman oraya yatıralm dedim sizce iyi yapmışmıyım

Paranizi faize yatirmayin, neden boyle bir sey yapiyorsunuz? Cok günah gercekten..
Sadece uyarmak istedim..

iyimi kötümü yaptığını sadece sen bilirsin bide zaman gösterir.. şimdi.. şöle yap akşam konuş.. anneninde kendince haklı olduğunu baban olmadığı için daha çok tedirgin olduğunu anlat.. ortak hesap herkesi rahatlatır de.. ama nolur kesici olmadan..

Esine karsi samimi ol ve geri adim at bence
Daha evlilige ev ekonomisine alisamadim daha once hic kendi parami kontrol etmedim hayatimi maddi manevi biriyle paylasmadim o nedenle bilmiyordum kusura bakma seni incitmek istememistim diyebilirsin
geri adım attım.. kendi maaş hesabının oldu bi banka var müşterisi oldu için yüksek yatacakmış faiz diğer bankalara göre bende yatır madem ki oraya dedim.. :(

Ne guzel iyi demissin canim,toparlamaya bak daha cok cok yenisiniz birbirinize alismaya bakin maddi seyleri cok fazla dillendirme cunku adam zaten kotu niyetli degil belli ki

geri adım attım.. kendi maaş hesabının oldu bi banka var müşterisi oldu için yüksek yatacakmış faiz diğer bankalara göre bende yatır madem ki oraya dedim.. :KK43:
Cok iyi demissin canim bak herkes hata yapar ben senden cok buyugum 30 yasindayim esimle ilk evlendigimde cok bocalamistim inan ama akilli davranip hic dillendirmedim birseyi ve kazanan ben oldum iyi niyetlisin belli ki sadece agzindan cikani kontrol edememissin bir an
Esin zaten sorumluluklarini fazlasiyla yerine getirmis senin anlattiklarina gore,biraz sakin davranirsan sen rahat edeceksin eminim,hadi gozun aydin sorun kalmadi ;)

Cok iyi demissin canim bak herkes hata yapar ben senden cok buyugum 30 yasindayim esimle ilk evlendigimde cok bocalamistim inan ama akilli davranip hic dillendirmedim birseyi ve kazanan ben oldum iyi niyetlisin belli ki sadece agzindan cikani kontrol edememissin bir an
Esin zaten sorumluluklarini fazlasiyla yerine getirmis senin anlattiklarina gore,biraz sakin davranirsan sen rahat edeceksin eminim,hadi gozun aydin sorun kalmadi :KK66:
inşallah doğru birşey yapmşmdır cok teşekkür ederim ben gerçekten kötü niyetli biri değilim eşimden para pulu esirgeyecek bi insanda değilim.. ama böyle olunca benmde güvenm sarsıldı yatırsın bakalm kendi hesabına bu sayede aramız düzelir inşalah peki çeyiz param gelince ne yapmalıyım sizce.

Back