• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Ve Takılan Altınların Kimin Hesabına Yatacağı Konusu :(

eşinizin üzerinde olsun dediniz ya.. ben güvenmiyorum ama artık hiç güvenmiyorum.. hele annemin o sözü.. annem herhalde paranın eşimin üzerinde oldunu duyarsa yıkar ortalı benide evlattlıkdan reddder

O zaman anneniz duymasın. Hem anneniz icin sizin mutluluğunuz huzurunuz mu önemli yoksa para mı? Bu bakmış açısıyla onun ya da kendi ailenizi karıştırarak çözemezsiniz. Allah yardımcınız olsun zor bir durum ama siz elinizle olayı içinden çıkılmaz bir hale getiriyorsunuz. Biz burada "annem annem" diye tutturan erkeklere kızıyorduk, şimdi siz anneci oldunuz. Tabi ki annelerimiz bizim her şeyimiz ama bazı şeyleri de onları dahil etmeden çözmek gerek.

"Bankadaki parayı Başkasına kaptırmak" başkası da eşiniz mi oluyor? O halde eşiniz enayi miydi, size o kadar masraf etti? Ya da eşiniz enayi mi de, bundan sonra Çalışacak, size bakacak, ev, yeme-içme, gezme tozma, giyim kuşam her türlü ihtiyacınızı karşılayacak. Bence halen daha yanlış düşünmeye devam ediyorsunuz.

Boşuna yazmayın arkadaşlar yanlış düşündüğünü algılayamıyor.. Adam istese o altınları alır gider bozdururdu..Adamın niyeti kötü olsa bırakır mı? Ama konu sahibi hala paramda altınımda cartımda...O kadar kişi yazıyor hala bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlıyor..

Birde itiraf etmiş herşeyimi yaptı her istediğimi aldı diye...

öyle bir durum olsa bankadaki paraları boşaltmak çok kolay herşeyi geçtim ben.. o çeyiz parasını kendi üzerine istememelidi.. inattan yapıldı söyleniyor ama ben öyle zannetmiyorum bence başından beri o fikri varmış..
bana altınlar konusunda dedği ortalık böyle ken senn üzerine veremem o parayı bu evin erkeği ben isem bende duracak dediğine göre çeyizimide mirasımıda üstüne isteyeceği önceden belliymiş zaten
Valla ben de inadina istedigini dusunuyorum esinin,sen benim ustume olsun deyince kirilmis olmali, bombanin fitilini ateslemissin gibi geldi bana
Tabii bazi seyleri bilmeden yorum yapiyorum su an evlilige gidis surecinizdeki alinan verilen nedir mesela? Esin dugune 60 bin harcadi sen ne harcadin?esin senle evlenirken neye sahipti maddi olarak sen nelere sahipsin?eviniz arabaniz var mi?esin ve sen ailelerinizden destek gordunuz mu?adam ben enayi miyim cumlesini bosa soylememis de olabilir

Boşuna yazmayın arkadaşlar yanlış düşündüğünü algılayamıyor.. Adam istese o altınları alır gider bozdururdu..Adamın niyeti kötü olsa bırakır mı? Ama konu sahibi hala paramda altınımda cartımda...O kadar kişi yazıyor hala bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlıyor..

Birde itiraf etmiş herşeyimi yaptı her istediğimi aldı diye...

Ben de zaten o itiraf kısmında çok kızdım. Eşi resmen kadının ağzının içine bakıyor. Her şeyini dört dörtlük yapmış, bir Sürü masraf etmiş, para harcamış düğün için, e öyle hak yiyecek birisi de değilmiş. O zaman bu ne mevzusu? Bence konu sahibi eşine haksızlık ediyor ve bencilce davranıyor.

eşinizin üzerinde olsun dediniz ya.. ben güvenmiyorum ama artık hiç güvenmiyorum.. hele annemin o sözü.. annem herhalde paranın eşimin üzerinde oldunu duyarsa yıkar ortalı benide evlattlıkdan reddder
Annenin evliligindeki maddi manevi konulara karismasi cok yanlis canim bak yasin kucuk simdi goremiyor olabilirsin bazi seyleri esine guvenmeden de evlenmissin bir de annen karisirsa evliligin yurumez esinle annenin arasini bir sekilde duzeltmeye bak yoksa arada kalan sen olursun

Para kaptırmaktan endişelisiniz üstelik eşinize.
Bu demektir ki yanlış bir evlilik yapmışsınız aslında.
Ucu buraya gidiyor farkındasnızdır umarım. Peki böyle mi düşünüyorsunuz?
Eşim bana bu cümleleri kursa çok kırılırdım.
Bizim birikim hesabımız eşimin adına, o müsaitti o açtı.
Bütün faturalar benim hesabımda vaktim vardı ben yaptım.
Şimdi ben her ay faturaları ödediğim, üstelik harçlığımı ayırdıktan sonra kalanı eşimin hesabındaki birikime attığım için para mı kaptırmış oldum, enayi mi oldum?
Potansiyel hırsız dediğim biriyle neden evleneyim ki?
Gözden kaçırdığınız ve eşinizin alındığı (çok haklı olarak) nokta bu.

Bakın konu sahibi, eşim bana zaman kötü parayı başkasına kaptırırsın dedi ben saf salak mıyım demişsiniz ya, ee anneniz de size güvenmemiş babanızdan kalan mirasınızı eşinize kaptırırsınız diye size vermemiş. Ama anne olunca hiç bir şey demiyorsunuz. Bir de şuna açıklık getirir misiniz eşiniz babanızdan olan mirası mı üzerine istedi. Bir diyorsunuz ki evet istedi bir diyorsunuz ki hayır sadece çeyiz para mı istedi. Gerçi çeyiz paranızı da isteme sebebi sizin faiz bahaneniz dolayısı ile. İş karşılıklı inatlaşmaya dönmüş. Oturun eşinizle sakince konuşun hatalı olduğunuzu kabul edin evet, ama eşinizin de sizi neden kırdığını ona anlatın. Tartışarak birbirinizi tanıyacaksınız. En önemli olan şey aradaki saygıyı yitirmemek ve ders almak. Tepkinizin sebebini ona anlatın. Eğer eşinizin tek derdi o altınlar ve çeyiz parası olmuş olsaydı, öne eşiniz her dediğinizi yapmazdı sonrasında da bu sabah o altınları bırakıp gitmezdi. Alırdı altınları gider bozdururdu. Bir de şöyle düşünün eşiniz deseydi ki, annem altınlar biz de dursun diyor, siz sahip çıkamazsınız vs. dese ne düşünürdünüz? Ki siz adamı sizin paranıza göz dikmekle suçluyorsunuz. Yapmayın ne olur. Eğer eşinizi seviyorsanız tatlı dille konuşun. Eminim ki eşiniz ortak hesaba ikna olacaktır. Bir de şu var ki, eşiniz anladığım kadarıyla ben erkeğim ben reisim diyen biri... Eşinize ortak karar almanız gerektiğini, hayatınız, evinizle ilgili birlikte karar vermeniz gerektiğini de öğretmeniz gerek. Tabi annenizin dediklerine az da olsa kulak tıkayarak..

Ben de zaten o itiraf kısmında çok kızdım. Eşi resmen kadının ağzının içine bakıyor. Her şeyini dört dörtlük yapmış, bir Sürü masraf etmiş, para harcamış düğün için, e öyle hak yiyecek birisi de değilmiş. O zaman bu ne mevzusu? Bence konu sahibi eşine haksızlık ediyor ve bencilce davranıyor.

Evet ve daha çok toy anlar ama 22 yaşında annesinin dolduruşu ile hareket ediyor.. birde kendisi de çalışmıyor eşi çalışıyor..İnce hesaplar huzur bozar o zaman adam da yıllık kazancım şu kadar desin ona kan kustursun..Beraber bir gelecek planlıyorsun, bir adım atarken ben ben olmaz hayat müşterek..umarım kendine yazık etmez..

"Bankadaki parayı Başkasına kaptırmak" başkası da eşiniz mi oluyor? O halde eşiniz enayi miydi, size o kadar masraf etti? Ya da eşiniz enayi mi de, bundan sonra Çalışacak, size bakacak, ev, yeme-içme, gezme tozma, giyim kuşam her türlü ihtiyacınızı karşılayacak. Bence halen daha yanlış düşünmeye devam ediyorsunuz.

Ben konu sahibinin yazdıklarında şunu anladım, eşi demiş ki zaman kötü, para senin hesabında durmasın hem bu evin reisi de benim benim hesabımda dursun demiş. Konu sahibi de o yüzden diyor ki ben saf mıyım salak mıyım da hesabımdaki parayı kaptırayım. Yani son dediği hesabımdaki parayı kaptırma, başkalarına, dolandırıcılara vs. kaptırma. Ben öyle anladım ama o_O

Ben konu sahibinin bozuk plak gibi ayni seyde israr ettigini gordukce cok kiziyorum.Sen ona parani koklatma o da sana koklatmasin.Trilyonlari paylasamadiniz gitti.Uc kurusta saf salak miyim enayimiyim modundasiniz,dua edinde o para harcanip bitince esin sana safmiyim bakicam.demesin.

Evet ve daha çok toy anlar ama 22 yaşında annesinin dolduruşu ile hareket ediyor.. birde kendisi de çalışmıyor eşi çalışıyor..İnce hesaplar huzur bozar o zaman adam da yıllık kazancım şu kadar desin ona kan kustursun..Beraber bir gelecek planlıyorsun, bir adım atarken ben ben olmaz hayat müşterek..umarım kendine yazık etmez..

ben diğer konusunada yazdım.. annesinin ağzıyla hareket etmeye devam ederse daha çok huzursuzluk çıkar o evde..
artık sen kocanla bir ailesin annen senin hanenin insanı değil.. bu kadar müdahale ettirmeyin tavrınızı koyun..
birde kocasına anlatmış annesinin dediklerini gerçekten çok büyük toyluk.. o adam bir daha asla samimi davranmayacak kv sine.. sürekli şüphe ile yaklaşacak.. ve bu durum ilerde çok sorun yaratacak ne yazık ki.. umarım eşi de kendisi gibi toy değildirde sürekli sürekli her tartışmada temcit pilavı gibi önüne koymaz..

konu sahibi eşinizi karşınıza alın ve bir kaç gündür kendinizin sözlerinizin kendisine ne hissettirdiğini sorun..
sadece kendi açınızdan bakmayın olaylara ..

siz karşılıklı olarak birbirinize güvenmiyorsunuz demekki

Bence eşi konu sahibine Fazlasıyla güveniyormuş ki 60 bin liraya düğün yapmış ve konu sahibi arkadaş ne isterse yapmış, hiçbir şeyde hevesi kalmamış vs. E adam yaparken iyi, konu sahibi de biraz fedakar olsun. Pek çok erkek düğünü borçla yapıyor, sonra takılarla gidip o borcu kapatıyor. Burada öyle bir durum da yok. Ne diye eşine güvenmiyor ki. Güvenilmez adam karısı için o kadar özveride bulunmaz.

Bence eşi konu sahibine Fazlasıyla güveniyormuş ki 60 bin liraya düğün yapmış ve konu sahibi arkadaş ne isterse yapmış, hiçbir şeyde hevesi kalmamış vs. E adam yaparken iyi, konu sahibi de biraz fedakar olsun. Pek çok erkek düğünü borçla yapıyor, sonra takılarla gidip o borcu kapatıyor. Burada öyle bir durum da yok. Ne diye eşine güvenmiyor ki. Güvenilmez adam karısı için o kadar özveride bulunmaz.

kocası da aynı bana göre
bide işin içinde konu sahibinin annesi var
ha gene en masumları eşi

Ben konu sahibinin bozuk plak gibi ayni seyde israr ettigini gordukce cok kiziyorum.Sen ona parani koklatma o da sana koklatmasin.Trilyonlari paylasamadiniz gitti.Uc kurusta saf salak miyim enayimiyim modundasiniz,dua edinde o para harcanip bitince esin sana safmiyim bakicam.demesin.
Ne yalan söyliyim bende aynı seyı dusundum hatta soyle soylıyım bu kadın calısmıyorsa
dua etsınde esı eve market cakkal alısverısını yapsın suanda

Back