- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Justholdme_
mahkeme kararı ile takılan tüm altınlar kadının hakkıdır.
demogojiye luzum yok.
takılan altın kadının hesabında olur.
Senin malın benim malım; benim malım yine benim malım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mahkeme kararı ile takılan tüm altınlar kadının hakkıdır.
demogojiye luzum yok.
takılan altın kadının hesabında olur.
ama eşim bununla kalmadı biliyormusunuz çeyiz paramı ve mirasımıda üzerine istedi..
Olacagina bak,kimse sen yeme kocan yesin demiyor ki ikiniz bir aileyseniz ona gore kullanilsin diyoruz.Ama konu sahibinin esiyle ilgili bilmedigimiz birseyi var demek ki kesinlikle guvenmiyor.Buna karsilik herseyimi yapti 60 bin harcadi falan filanda diyor.Valla ben anlamadiNe yalan söyliyim bende aynı seyı dusundum hatta soyle soylıyım bu kadın calısmıyorsa
dua etsınde esı eve market cakkal alısverısını yapsın suanda
Hahahaaa Süper özet olmuş buSenin malın benim malım; benim malım yine benim malım.
senin malın benim malım olayı değil bu durum.Senin malın benim malım; benim malım yine benim malım.
bence bilmediği bişey yok annesinin söyledikleri itibariyle güvenmiyor.. anne fena doldurmuş... iyilik yapayım derken kötülük yapmışOlacagina bak,kimse sen yeme kocan yesin demiyor ki ikiniz bir aileyseniz ona gore kullanilsin diyoruz.Ama konu sahibinin esiyle ilgili bilmedigimiz birseyi var demek ki kesinlikle guvenmiyor.Buna karsilik herseyimi yapti 60 bin harcadi falan filanda diyor.Valla ben anlamadi
adam maddi konulara girmemiş .. direk arkadaş başlamış benim hesabıma yatacak.. annemde böyle söyledi deyince adam inatlaşmış.. ki siz olsanız inatlaşmazmısınız..senin malın benim malım olayı değil bu durum.
e madem senin malın benim malım yok bir erkeğin maddi konulara girmesi bile çok yanlış.
kadın kendini güvende hissetmek ister.
siz altınlarınızı, maaşınızı hatta maaş kartınızı esinize teslim edebilirsiniz ne de olsa ortak malınız :)
alıyo yaa nasıl almaz heay mesela kasana bisey koydugunu düsün yada takıların var alıp cıkıyosun ee sürekli aynı kisiyle muhattapsın esim hasta gelemedi dese yada o anki samimiyetten zaten acarlar kasayı
burada haklısınız konu sahibi annesinin bu sekilde söylediğini söylememeliydi.adam maddi konulara girmemiş .. direk arkadaş başlamış benim hesabıma yatacak.. annemde böyle söyledi deyince adam inatlaşmış.. ki siz olsanız inatlaşmazmısınız..
eşiniz deseki ayrılırız belki annem kendini güvene al dedi..
evet ben böyle demek istedim lütfen yanlış anlaşılmasın durumBen konu sahibinin yazdıklarında şunu anladım, eşi demiş ki zaman kötü, para senin hesabında durmasın hem bu evin reisi de benim benim hesabımda dursun demiş. Konu sahibi de o yüzden diyor ki ben saf mıyım salak mıyım da hesabımdaki parayı kaptırayım. Yani son dediği hesabımdaki parayı kaptırma, başkalarına, dolandırıcılara vs. kaptırma. Ben öyle anladım ama
Demeliydi evet ama anladığım kadarıyla adam da şaşırmış çünkü ne miras parası nede çeyiz parası söz konusu olmamış..burada haklısınız konu sahibi annesinin bu sekilde söylediğini söylememeliydi.
fakat eşininde çok inatlaşmayıp ''tamam hayatım ne farkeder sende dursa ben de dursa tamam sana yatırırız'' demesi gerekirdi.
bana göre..
benim hesabımda dursun yine ikimizin dedi..Sizinki biraz inatlasma olmus artik.
Tabi herkes ayni diyemem ben esime gveniyorum mesela ama siz güveniyomusunuz bilemem dmekki o güvensizligi vermis.
Bide annem hakkimi helal etmem dedi falan diye demeseydinz keske annenizi kötü bilecek busfer siz yarin bigün düzeltrsnz aranzdakleri biseklde halolur ama anneniz hep kötü kalir gözunde anneniz siizi dusunmus ama karsi taraf yanls anlayablir bu durumu .
Paralari kendimi istyr benm olcak mi diyor yoksa benm hesbmda dursun yine ikimizin mi diyor?
Orasi önemli
evet şimdi anlıyorumda gerçekten annemin çok etkisi olmuş beni çok ama çok doldurdu..bence bilmediği bişey yok annesinin söyledikleri itibariyle güvenmiyor.. anne fena doldurmuş... iyilik yapayım derken kötülük yapmış
haklısınız benim konuşmalarım çok yanlıştı su an utanıyorum konuşmalarımdam ama nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmiyorum evliliğim gerçekten cok büyük yara aldı..Canım paranı kaptırmamışsın, söyleyeceğini söylemişsin.
Eşinde ne yapıyorsan yap, bir daha zaten elimi sürmem demiş.
Sorun nedir peki? İstediğini aldın.
Enayide olmadın, anneni de dinledin,
Hala mirasımı, mehirimi nasıl ister diyorsun,
Peki sen eşin 60 bin liralık düğünü yaparken hani her istedigini yaptırırken
nasıl isteklerde bulunabildin.
Düğün yapmak onun görevi madem 10 binlik yapmak varken neden 60 binlik yaptı. Senin için, ikiniz için dimi…
O artık her ay para getiren konumunda. Sana bakmak zorunda yaaa,
bundan sonra ihtiyaçlarını isterken hiç mi utanmayacaksın.
O zaman oda sana senin paran var, ben enayimiyim derse ne diyebileceksin.
Niye sana her ay göz göre parasını kaptırsın ki,
hayat bu belli mi olur, belki ilerde boşanırsınız en azından bakmadım zaten der!
İnan senin bu söylemlerin gelecegini düşünmek değil,
evliligi bilmemek,
Konuşma şeklin bile baştan ofsayt. Öyle bir girmişsin ki konuya (para konusunda bana ne kadar güveniyosun,
hıııım o zaman benim üstüme olsun) Güven kelimesi bu konuda asla agza alınmamalıydı.
Güvensizliği yaratan sensin.
İllaki öğrenip olgunlaşıp, belki bir 5 yıl sonra bu düşüncelerini sorgulicaksın,
ama yarını düşinim derken bugunün içine ancak bu kadar edilebilirdi.
Bu olanlar belki soğuyacak, üstünden zaman geçecek fakat şundan emin ol ki evliliğiniz
başından büyük yara aldı. Geçmiş olsun,