Eşim ve sorunlar

E altınları bozdurun çeyreklerden falan. Bi de millete çemkirme. Tabiki her insan ister en güzeli olsun ama baktın ki o ay yiyecek para kalmayacak bazı şeylerden feragat edersin. Ne bileyim orkestra olmaz da teypten çalar, fotoğrafçı olmaz da makinası olan Bi tanıdıktan rica edersin. İnsanlar da uyarınca en azından biz de hesabı tutturamadık de bari.

Eğer yasaksa sayfa gerekeni yapar, her cevabıma beğenmedim emojisi atmanıza gerek yok, çok kötü kalpli insanlarsınız.

Yeni üye olduğunuz ve forumdaki "Büyük harfle yazmak yasaktır." kuralını bilmediğinizi düşünerek bilgi verdim.

Yazdığınız yorumları beğenmemekle , kötü kalpli olmak arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz ?

O zaman : "kirayı odeyemiyoruz ,eşim borçlarımızi kapatmak icin kalan 50 TLmiz ile kumar oynamaya çalışıyor,ben bir aydır evden çıkamıyorum, bir bardak çay bile içemiyorum" diyerek AGLAMAYACAKSİN..
Ahahah bu ağladığım anlamına gelmez zorda olduğum anlamına gelir ki ben zorluktan çıkmasını bilirim Allaha şükür sen oturup şu kötü kalbinle acaba sevilebilecek miyim diye düşünüp ağlaya bilirsin:) cahille muhabbet etmek en sevmedigim şeydir mesela bugün 50 liram olur cebimde sadece ama 1 2 aya geçer ben yine çayımı kahvemi yemeğimi yer gezerim geçici şeylerdir bunlar, ama vicdan ve merhamet her daim kalıcıdır bilgin olsunnn kendin için dua etmelisin şu kalbinle umarım seni sevip düğün yapacak kadar değer veren birine ddenk gelebilirsin
O zaman : "kirayı odeyemiyoruz ,eşim borçlarımızi kapatmak icin kalan 50 TLmiz ile kumar oynamaya çalışıyor,ben bir aydır evden çıkamıyorum, bir bardak çay bile içemiyorum" diyerek AGLAMAYACAKSİN..

Ağlama..

Cemkirmek değil benimkisi her düğün yapan bu zorluğa düşer bilenler bilir yol kesen para alan daha bir sürü şey siz öyle kaset falan diyorsunuz ama olmuyor işte dediginiz gibi keske olucak olsa ben sadece ne yapabilirim derdindeyken karşılaştığım onca itam var hepimiz insaniz birbirimizi anlamamız gerekir çok şaşırtıcı

Tamam tatlım sinirlenme.. ama eşin kumar oynuyor bunun farkında ol. Belki bu aşırı parasızlığınızın sebebi o.

Düğünü bahane ederek oyun oynamış olabilir. Gözünü iyi aç. Oynamadığından emin ol.

Olur niye olmasın benim kına gecemde kendimiz şarkı listesi yapıp kendimiz çalmıştık. Neyse onlar geçmiş artık. Boşuna evliliğin ilk günlerini zehir etmeyin düşenerek. Bozun altınlardan harcayın acımayın. Asıl bu günler geri gelmeyecek. Altınlar sonra yapılır. Kocan da çok darlanmış ki kumar falan diyor, çekiniyordur altın istemeye, sen ver adama.

Eminim oynayınca söylüyor saklamıyor ama öyle 5 10 en fazla 20 tl zaten hesaplı kitaplı gidiyorum para eksik olunca mutlaka anlarım ama saklamıyor eşimin saklama huyu yok oynayınca ben oynadım diyor ama bu defa gerçekten zorlandık kumarla da alakası olmayan bi şekilde buna eminim 2 ay maaş alamamak yıpratıcı oldu

Neden bu kadar öfkelisiniz ki ? Normalde konularda 20 sayfa konu sahibi darlanınca şu anki noktaya geliyor da size bir şey de söylenmemiş, neden sıkışıkken düğün yaptınız sorusunda ne tuhaflık var ? Belki orada “altın şu kadar diye gelir sandık şöyle oldu” diyecektiniz, daha iyi anlayacaktık durumu, yorumlayacaktık. Neden bu öfke ? Sakin olun biraz.

Evet çıkmaz da kalınca oynayayim belki tutar dedi bağırdım yani haram diye istemez utanır ama bozdursam da sevinecek galiba şu sıkışıklıkta bakalım çare bulamazsak sanırım 1 altın gitmiş olucak

Değil mi ama.. +1

Ben öfkeli değilim sadece neden bu on yargı onu anlamıyorum düğün olmuş bitmiş neden düğün diye bir soru geliyor nedeni olmaz bitmiş bir şeyin belki biz de istemedik ama aileler ısrarla düğün istedi adetler yerine getirildi bence insanlar çok öfkeli ve çok on yargılı sorun benim bir derdimin altında bin dert aranması öyle olsaydı böyle olsaydı değil şu andan bahsediyorum çünkü ben geçmiş olmuş ve bitmiştir geri getirilemez

Geçmiş olmuş bitmiş geri getirilemez olabilir, ama bazı sorulara vereceğimiz yanıtlar konuya bakışımızı belli eder, bu gibi ortamlarda da düşünce yapısına göre yorumlar yapılır genellikle. Bu kadar sinirleneceğiniz bir durum yok inanın, bu sitedeki her konuyu didiklerim neredeyse, tutum ve tepkilerle ilgili içerik analizi falan yapmışlığım var akademik araştırma için. Sizin konunuza böyle öfkelenecek bir şey yazılmadı. Azıcık sakin olun, dertleşelim hep beraber.

Evet çıkmaz da kalınca oynayayim belki tutar dedi bağırdım yani haram diye istemez utanır ama bozdursam da sevinecek galiba şu sıkışıklıkta bakalım çare bulamazsak sanırım 1 altın gitmiş olucak
Gitsin birşey olmaz sıkışıp da oynamasın da giden altın olsun. Ama eşinle kumar konusunu konuş. 10 20 de oynamasın. Onun sonu çok kötü yerlere gidiyor. 2 tane yakın çevremde var az az başlayıp şuan 200 300 bin borçları var. En baştan resti çek.

Isteyen istediğini yapabilir ben böyle soru görsem vereceğim cevaplar bu şekilde kınayarak olmazdı hepimiz kadınız ve gerçekten hemcinslerin birbirine olan bu tutumu içler acısı bana yardımcı olmak isteyen iyi niyetle yazılmış şeyler başım üstüne ama ön yargıyla gelen kimseye de susamam tabiatım da yok, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…