Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskiden dediğim maximum bir yıl önce bu şehre taşındıklarında... ama öyle ciddi olsun diye bir olay yok... o dönemde eşime bütün mahalleyi, kardeşlerinin arkadaşlarını, herkesi düşünmüşler gibi bir durum var...
Konu sahibi arkadaşım; Kocam ve kuzeninden şüpheleniyorum diye konu açan sensin..yanlış oturdu,bilgisayarıyla oynadı,özledinmi diye sordu diye 15 yaşındaki kuzenle eşinin arasında ilişki olduğunu sanan ve iyi niyet köprülerini en baştan yıkan da sensin..şimdi insanları yapıcı olmamakla suçluyosun..sen çok yapıcı olduğun için hem eşinden hemde 15 yaşındaki kuzeninden şüphelendin dimi canım? bide yorum yazanların özel hayatlarında yaşadıkları ama dillendiremedikleri sorunlarından kaynaklanan hırslarını senden çıkardıklarını iddia ediyosun..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..yapıcı ol biraz canım benim:ecrin_bebek: mesela kuzenle konuş..sen ondan büyüksün..akıl ver..büyüklerin yanında böyle oturma canım de..ayıp olduğunu hoş olmadığını söyle..eşinede genç bi kız odandayken gidip o odada uyuma ,ya onu çıkar yada sen girme de (rahatsız oluyosan)..kuzendende eşinden de şüphelenip bu kadar yıkıcı davranma..a.s.
[/COLOR]
peki bu kuzen nasıl oluyorda eskiden 154447 nin eşine düşünülüyor kız zaten 16 yaşında ee adam 30 yaşında 10-11 yaşındamı düşündüler bunu..biri kafama vursun belki düşer benim jeton:mymeka:
anlamadım yaa valla kusura bakmayın:uhm:
arkadaşlar ..kuzen muzen ama kadınceyiz üç kişilik bir koltukta..adamdan tarafa...bacaklarını doğum yapar gibi ,açmış diyor ...öyle bir manzarayı kim görse şöyle bir irkilir,,bence.ha....kocasına güvenmiyorla bir alakası yok iç güdüsel bir olay bu sevdiğini kıskanmak...ha kıskançlığı çok abartırsa ...belki güvenmiyordur deriz...emme öyle abartılmış bir kıskançlıkta yok..ama artık eşin o kızı her gördüğünde o kafasına soktuğun şey gelecek aklına orasıda kesin
kuzen düşünülmemiş evli bir arkadasının kız kardesi düşünülmüş ve bunlar nişanlıyken bile o düşünülen kız kardes o evdeymiş ona kızdıgını söledi :1closedeyes:
arkadaşlar size yeni bi konu söyleyeyim bide bunu tartışalım hemde bu konu kapansın bence artık kadının üzerine daha fazla gitmeyelim haklı olduğu yerler de var.
kayın validem ve kayın pederim hacı.benimse evimde minik bir köpeğim var onlar başka bir şehirdeler ama hac dan sonra bize geldiler bir hafta 10 gün önce gelen giden yemekli misafir buradada akrabaları çok çünki.ya yemek memek falan hizmet hiç sorun değil gözümde değilde şu benim kıza yapılan muamele çok canımı sıkıyor.
arkadaşlar size yeni bi konu söyleyeyim bide bunu tartışalım hemde bu konu kapansın bence artık kadının üzerine daha fazla gitmeyelim haklı olduğu yerler de var.
kayın validem ve kayın pederim hacı.benimse evimde minik bir köpeğim var onlar başka bir şehirdeler ama hac dan sonra bize geldiler bir hafta 10 gün önce gelen giden yemekli misafir buradada akrabaları çok çünki.ya yemek memek falan hizmet hiç sorun değil gözümde değilde şu benim kıza yapılan muamele çok canımı sıkıyor.
Anlaşıldı kahve..tamamorasını annadık heralde o kadarda şey diiliz:roflol:
"Bir yandan da acaba bu kızı eşime mi ayarlamaya kalktılar diye düşünüyorum". cümlesi+deniz-güneşde buna benzer bi cümle kurmuştu oydu anlamadığım
ama artık anladım
evet evet anladım kanımcakafamçokkarıştı
yok balkonda dursun yok saklayalım gidince çıkartırız falan......onları da seviyorum aslında gerçekten kırmak istemiyorum ama benim evime gelen insan bunu bilerek gelsin istiyorum yada gelmesin sinirlerim bozuluyor. bu aradada oturdukları yerde oturup kalkıp gitseler yine iyi oda oda bakmadan gitmezler her yere eve yeni taşındık ya hem benim sınırlarım son derece çiğneniyor hem daha fazlası isteniyor .geçen bi tanesi dan diye odaya dalınca gördü tabi kızı köpek evde haram diye başladı.ayrıca cinsi küçük terrier bu sahibini yiyenlerdenmi diye soruyo yaa gülermisin ağlarmısın. yok artık dedim içimden........
yok balkonda dursun yok saklayalım gidince çıkartırız falan......onları da seviyorum aslında gerçekten kırmak istemiyorum ama benim evime gelen insan bunu bilerek gelsin istiyorum yada gelmesin sinirlerim bozuluyor. bu aradada oturdukları yerde oturup kalkıp gitseler yine iyi oda oda bakmadan gitmezler her yere eve yeni taşındık ya hem benim sınırlarım son derece çiğneniyor hem daha fazlası isteniyor .geçen bi tanesi dan diye odaya dalınca gördü tabi kızı köpek evde haram diye başladı.ayrıca cinsi küçük terrier bu sahibini yiyenlerdenmi diye soruyo yaa gülermisin ağlarmısın. yok artık dedim içimden........
Arkadaşım senin kafan iyi mi?:1shok:
bize ne senin köpeğinden,kuşundan..
ayrıca hangi konuya yorum yazacağımıza,yazmayacağımıza sen mi karar veriyorsun?
haklı olduğu yerler olduğu kanaatine varınca,bize kapatma emri mi veriyorsun?
ne enteresan bir hal almış burası ya!
o konuyu kapatın,kızın üstüne gitmeyin,benim köpeğim var onunla ilgilenin diyor,hasbinallah!